ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΟΜΑΔΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
Advertisements

ΠΡΟΪΟΝ IV Φαίδων Θεοφανίδης
ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ.
Ελληνογαλλική σχολή Πειραιά “Saint Paul”
Εργασία στο μάθημα της Τεχνολογίας
ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ) Καθηγητής : ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΤΟΥΣΗΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΜSc Αντωνία Μανιάτη.
ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΗΒΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ/ LOGISTICS ΘΕΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ MARKETING ΜΠΙΛΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΜ. ΣΕΑ.
Αλέξανδρος Σαχινίδης, ΜΒΑ, Ph.D. ΙΟΥΝΙΟΣ 2009
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Lessons = = 20.
Θ.Κ.ΣΚΑΓΙΑΣ ΑΒΕΕ Βιομηχανία Επεξεργασίας Χάρτου
Case study: Δημόπουλος Γεώργιος «Προέχει η ενημέρωση του πελάτη μας»
ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΑΝΙΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΥΓΕΙΝΗΣ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ
Διατροφή και Διαφήμιση
Μαρία Καμπά Κέλλυ Κοκκινέλλη Μαριλένια Παραγή
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑΣ
ΜΑΘΗΜΑ :ομαδεΣ τροφιμων
ΜΑΝΙΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
Frutafill Υπάρχοντα προϊόντα Νέα προϊόντα Frutafill Strawberry
Παρουσίαση Οκτώβριος Νέα σειρά προιόντων Black line Η SZ παρουσιάζει τη νέα σειρά προιόντων Black Line για να εμπλουτίσει τη γκάμα των προιόντων.
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Κοστολόγηση Μάθημα 19.
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ !!!!!
ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ από το Μιχάλη Αλεξανίδη Στ΄1 Δημοτικό Αγίας Μαρίνας Στροβόλου (Κ.Β.) Δεκέμβριος 2013.
Χημεία και καθημερινή ζωή Ομάδα Εργασίας
Oι ξηροί καρποί αποτελούν μια υγιεινή, θρεπτική και νόστιμη διατροφική επιλογή και γι’ αυτό δεν πρέπει να λείπουν από το διαιτολόγιό μας, όχι μόνο σε γιορτές.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ
Εικονική Επιχείρηση Α΄ Λυκείου
 Πλεονεκτήματα των φαγητών εύκολης χρήσης  Μειονεκτήματα των φαγητών εύκολης χρήσης  Οδηγίες για τη σωστή χρήση φαγητών εύκολης χρήσης  Θρεπτική.
Προϊόντα ή Οικονομικά Αγαθά
Σαλάτες Καλοκαιρινή σαλάτα με ντομάτα, αγγούρι, ελιές, κάπαρη, κρίταμο και βαρελίσια φέτα Πράσινη σαλάτα με αρωματικά φρούτα εποχής, λάδι, αγουρίδα και.
ﻙ Η αλήθεια για τη Σοκολάτα.
Μαρία Σαρρηκώστα,Ευφροσύνη Χρυσίδου
Διατροφη & υγεια Βικτώρια Σιταρά Αναστασία Βερβέρη Δανάη Καρακούση
Μάθημα Οικιακής Οικονομίας Καθηγήτρια: Γκουτζουρέλα Μαρία
Είδη Σοκολάτας Τα είδη σοκολάτας από την Dream Team
ΜΟΡΦΕΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ
Φρούτα : Ενημερωτικό Έντυπο για την Καντίνα του Σχολείου μας
ΕΡΓΑΣΙΑ Επιχειρηματικό Σχέδιο. Σκοπός Κατάρτιση συνοπτικού επιχειρηματικού σχεδίου για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.
ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Δρ. Γεώργιος Καμπουρίδης 9/21/2016 Βιωσιμότητα Νέας Επιχείρησης 1.
1 ο ΜΑΘΗΜΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ 1 ο ΜΑΘΗΜΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Ορισμοί Χρησιμότητα και πλεονεκτήματα Δομή του Επιχειρηματικού Σχεδίου. Ερωτήσεις.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ Κουντουρά Μαρία Μαντζώρου Μαρία Ρούντα Μαριέττα Στρατίκη Δήμητρα.
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Εισήγηση 4 η Δρ. Δημήτριος Π. Πετρόπουλος Οικονομολόγος.
ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ – ΕΠΙΛΟΓΗ ΡΟΛΟΥ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Smoothie Φράουλα! Προσθέστε όλα τα υλικά στο blender με πάγο και χτυπήστε τα για 1’-2’ scoop Natural Balance Shake Φράουλα 150 ml Χυμό φράουλα 3-4.
Επιχειρησιακή Στρατηγική
Κουντουρά Μαρία Μαντζώρου Μαρία Ρούντα Μαριέττα Στρατίκη Δήμητρα
Παραδοσιακά φαγητά διαφόρων χωρών
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 3
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ TA ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ.
Βιωςιμοτητα μιας Νεας Επιχειρηςης
Άνοιξη Άννα Μαρία,Βάλια.
11 ερωτήσεις για τη διατροφή
Ξηροί καρποί.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α3 11ου ΓΕΛ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Σχολ
Επιστήμη Β΄ Δημοτικού Μελετούμε τους καρπούς
ΑΝΟΙΞΗ ΕΒΕΛΙΝΑ & ΡΑΦΑΗΛΙΑ.
ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
Τεχνολογία Β’ Γυμνασίου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ TEAMWORK
ΑΓΝΑ – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ – ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
Τηλέφωνο επικοινωνίας Σιαφάκας Α.Ε.:
Αλέξανδρος Σαχινίδης, ΜΒΑ, Ph.D. ΙΟΥΝΙΟΣ 2009
Από την Παρασκευή Καραγιώργη - Μάγου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ CHOCO DREAMS

“Τα προϊόντα που παράγονται και πωλούνται στην επιχείρησή μας/ Το οργανόγραμμα της επιχείρησης/ Η ανταγωνιστική μας αγορά”

ΕΙΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Σοκολάτες σε διάφορα μεγέθη Σοκολατάκια Κέικ – Σοκολατόπιτες Ροφήματα σοκολάτας Κορμός σοκολάτας – προφιτερόλ

ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Με γέμιση φρούτων Φράουλα Μπανάνα Κεράσι Πορτοκάλι

ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Με ξηρούς καρπούς Αμύγδαλα Καρύδια Φουντούκια

ΓΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Με μπισκότο Με Καραμέλα Με Πραλίνα Με λικέρ

ΕΙΔΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Γάλακτος Μαύρη Λευκή

ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Λευκή Γάλακτος Μαύρη (Πικρή) Με διάφορες γεύσεις(Φουντούκι,Φράουλα,Πορτοκάλι)

Οργανογραμμα επιχειρησησ Οργανόγραμμα είναι το διάγραμμα κατανομής των εργαζομένων σε επιμέρους διευθύνσεις και τμήματα. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ «CHOCO DREAMS» ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Η επιχείρηση θα έχει ως έδρα την περιοχή του Ταύρου (Αθήνα) πλησίον ηλεκτρικού σταθμού. Πλεονεκτήματα περιοχής: Πυκνοκατοικημένη περιοχή Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας Εύκολα παρατηρήσιμο από πολύ κόσμο (κοντά στον ηλεκτρικό).

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησης: Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησης: 1. Η εξειδίκευσή της σε προϊόντα σοκολάτας» 2. Η βιτρίνα της επιχείρησης (διακόσμηση, μοντέρνο design,καθαριότητα) 3. Τα ροφήματα σοκολάτας με το λογότυπο της επιχείρησης.

Ομαδα 1(βυ2) ΜΑΪΚΟ ΚΕΙΣΥ ΜΠΕΚΙΟ ΜΑΡΙΑ ΜΠΙΜΠΟ ΛΟΡΕΤΑ ΜΠΡΑΧΟΥΣΑΪ ΑΝΤΖΕΛΑ

ΟΜΑΔΑ 2 (βυ2) ΛΕΜΟΝΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΟΛΝΤΟΒΑΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ ΜΠΛΟΣΜΙ ΑΝΝΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΕ ΙΩΑΝΝΑ