1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Έρευνα για την οικοδομική δραστηριότητα 2010 Επαμεινώνδας Ε. Πανάς Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Πρόεδρος του Τμήματος Στατιστικής Απόψεις.
Advertisements

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Gmail
CytaInfo+ 1 ένα application για τη Cyta….. Αυτή είναι η όψη του CytaInfo+ 2.
Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ενσωμάτωσης Τρίτων Χωρών Δήμητρα Καμπέλη Ηράκλειο, Σεπτέμβριος 2012.
«ΜΑΘΗΤΕΙΑ για ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ» Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εμπειρίας Απόφοιτων Τεχνικής Εκπαίδευσης με Υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας Σύγχρονες και ποιοτικές.
ADAM Projects and Products Portal for Leonardo da Vinciwww.adam-europe.eu ADAM Διαδικτυακή πύλη για σχέδια και προϊόντα του Leonardo da Vinci 16/10/2009.
Παρουσίαση αποτελεσμάτων έργου Ε*CARE Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, 7 Ιουνίου
1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.
1 H ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Leonardo Da Vinci ΚΩΝ/ΝΑ ΜΠΑΣΚΟΖΟΥ Δ/ντρια Διεθνών & Κοινοτικών Προγραμμάτων Κηφισιά, 15/10/2004.
Γλώσσα Προγραμματισμού LOGO MicroWorlds Pro
Επιμορφωτής: Ονομ/νυμο Επιμορφωτή
Διεθνές πρόγραμμα επιμόρφωσης V.I.E
Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων
“Τα εργαλεία του WEB 2.0 στα Φιλολογικά Μαθήματα ”
Page  1 Προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας για την Ανώτερη Εκπαίδευση Διεύθυνση Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.
Best Practices of the Best Agents RE/MAX Europe 5 th Convention – Gil Li-ran, VP of Marketing RE/MAX Israel Οι καλύτερες πρακτικές από τους καλύτερους.
ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΙΙ: ΤΥΠΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
1 Δημιουργία blog. 2   Κατευθυνθείτε στη διεύθυνση:   Επιλέξτε στο πάνω δεξιά πλαίσιο την Ελληνική Γλώσσα.
Επιμέλεια: Δέγγλερη Σοφία
Σελ. 1 Ε.2.2 Υπηρεσίες – Λειτουργία Helpdesk Καταχώρηση και παρακολούθηση αιτημάτων μέσω web Ε Καταχώρηση αιτημάτων υποστήριξης.
Πύλη για την επαγγελματική κινητικότητα Βιογραφικά on-line Κώστας Σαχάς 21 Νοεμβρίου 2006.
Πρόγραμμα Αναβάθμισης Προγράμματος Σπουδών Τμήματος Πληροφορικής Τ. Ε
Το Δίκτυο Ηλεκτρονικής Μάθησης για την Τάξη
Αξιολόγηση Σεμιναρίου με θέμα: «Υγιεινή Διατροφή και Στοματική Υγεία» Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 Αντιγόνη Λυμπέρη Υπ. Αγωγής Υγείας ΠΕ Δ Αθήνας.
Page  1 Ο.Παλιάτσου Γαλλική Επανάσταση 1 ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας.
ΝΕΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α’, Β’, & Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ανδρέας Σ. Ανδρέου (Αναπλ. Καθηγητής ΤΕΠΑΚ - Συντονιστής) Μάριος Μιλτιάδου, Μιχάλης Τορτούρης.
© GfK 2012 | Title of presentation | DD. Month
-17 Προσδοκίες οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη Σεπτέμβριος 2013 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 a +20 Δείκτης 0 a -20 Δείκτης < -20 Σύνολο στην Ευρωπαϊκή Ένωση:
Έρευνα για το Εθνικό Φορολογικό Σύστημα Αθήνα 9 Νοεμβρίου ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Ι.Ο.Φο.Μ. Ι.Ο.Φο.Μ. – Π.Μ.Σ. Φορολογία και Ελεγκτική.
1 4 Square Questions B A D C Κοιτάξτε προσεκτικά το διάγραμμα. Θα σας κάνω 4 ερωτήσεις γι’ αυτό το τετράγωνο. ΕΤΟΙΜΟΙ;
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Γραφείο Ποιότητας Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
Αξιολόγηση ΜοντελοποίησηΈργα ΜαθήματαΑξιολόγηση Αναστοχασμός.
© ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ Ιανουάριος 2011 Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1 © ΕΚΛΟΓΙΚΟ.
Page 1 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Εμείς δεν βλέπουμε ένα απλό σχεδιάγραμμα. Βλέπουμε τον τρόπο.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης ∆ιαχείριση έργων επίβλεψης µε σύγχρονα µέσα και επικοινωνία C2G, B2G, G2G Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας.
Επεξεργασία σεναρίου-σχεδίου διδασκαλίας Λογοτεχνίας (Γ λυκείου)
Η επιρροή του χώρου εργασίας των σχολικών τάξεων στη μάθηση
Νεοχώρι, Τ.Κ , Πήλιο, Μαγνησία
Αξιολόγηση δεδομένων της αγοράς Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών στην Κύπρο Παναγιώτης Κυριακίδης Υπεύθυνος Παρατηρητηρίου Αγοράς, ΓΕΡΗΕΤ Γραφείο Επιτρόπου Ρύθμισης.
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Μ. / Ι.Κ.Υ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ Τομεακό Πρόγραμμα Leonardo da Vinci Διαχείριση Σχεδίων Κινητικότητας Οικονομική.
Ιόνιο Πανεπιστήμιο Τμήμα Αρχειονομίας & Βιβλιοθηκονομίας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Επιστήμη της Πληροφορίας: Διοίκηση & Οργάνωση Βιβλιοθηκών.
ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ 2014 Απρίλιος 2014.
Travel Salesman. ABDCA, ABCDA, ACBDA, ACDBA, ADBCA, ADCBA … (3!) 3 σταθμοί και 1 βάση (3! διαδρομές) 4 σταθμοί και 1 βάση (4! = 24) 5 σταθμοί και 1 βάση.
Έργα Ψηφιοποίησης στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Άννα Φράγκου Πρ. Δ/σης Βιβλιοθήκης Παν/μίου Μακεδονίας Digitization Projects at the Library.
Διάγραμμα 1 Φεβρουάριος 2012 αποτελέσματα παγκύπριας τηλεφωνικής έρευνας, χρήσης του διαδικτύου στην Κύπρο για οικονομική πληροφόρηση © συντάχθηκε για.
Υποέργο 03: Επιμόρφωση Επιμορφωτών και Εκπαιδευτικών για την Εφαρμογή του Προγράμματος Εκμάθησης της Αγγλικής Η Διδασκαλία της Αγγλικής σε Μικρά Παιδιά.
Enterprise and Industry Directorate General
Δημιουργικό Marketing συνθέσεις...με χρωματιστούς όγκους παιδικές.
Ασφάλεια στο Διαδίκτυο
Προφορική (Απευθείας ) Επικοινωνία
1 Τ.Ε.Ι. ΚΑΒΑΛΑΣ Σ.Δ.Ο. Τμήμα: Διαχείριση Πληροφοριών Ον.Επ.: Μπίκος Κωνσταντίνος Μάντη Χρυσάνθη Χατζημάρκου Αθηνά Καπίταλη Ζωή Εισηγητής: Χατζής Θέμα:
Στατιστική Ι Παράδοση 9 Ο Δείκτης Συσχέτισης.
Education and Culture Name Education and Culture Χαρακτηριστικά μιας καλής Πρότασης Ρούλα Κυρίλλου-Ιωαννίδου ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης.
Τα προϊόντα της EmGoldEx Τα προϊόντα της EmGoldEx Ράβδοι χρυσού 24k καθαρότητας 999,9 απο 1 έως 100 γραμμάρια Όλες οι ράβδοι χρυσού είναι πιστοποιημένες.
Ecodriving-Οικολογικά αυτοκίνητα
ΜΑΘΗΜΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ - ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Residency Database Residency Database Project IFMSA Transnational project Από τηv Ελληνική Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ανταλλαγών Φοιτητών Ιατρικής (HelMSIC)
Τα προβλήματα στην διαχείριση της πληροφορίας μέσα στην επιχείρηση
Διακρίσεις της Επικοινωνίας Γραπτή Επικοινωνία
1 Βάσεις Δεδομένων ΙI Επιμέλεια: ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ SQL (3 από 3) T Manavis.
Οδηγίες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης για το πρόγραμμα Teachers 4 Europe
Αγγελική Γεωργιάδου- Αναστασία Πεκτέσογλου Δράμα 2006
ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ (ΕΕΔΕΓΕ)
Εγκατάσταση του joomla σε τοπικό υπολογιστή Νταλούκας Βασίλης Υπεύθυνος ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ. 1 ου Γραφείου Δ.Ε. Ν.Ηλείας.
ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ: ΚΙΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΜΗΜΑ: ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Μ.: Δ15311.
Διαχείριση Σχεδίων Κινητικότητας 2009
RESAVE Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης
Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Νέο ευρωπαϊκό πρόγραμμα κινητικότητας επιχειρηματιών Λευκωσία, 2011 ERASMUS ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

2 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online •Εάν είστε Νέος Επιχειρηματίας: - Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος: - Πατήστε στο "Apply Now'' - Βάλτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο παράθυρο που εμφανίζεται και πατήστε στο ''Register". - Θα εμφανιστεί η Αίτηση. Διαλέξτε το''New Entrepreneur'‘, πατήστε στο ''Next page'‘ και ξεκινάτε να συμπληρώσετε την Αίτηση.

3 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

4

5

6

7 - Προσθέστε το βιογραφικό σας CV το οποίο θα πρέπει να καταχωρηθεί στα αγγλικά. - Προσθέστε το επιχειρηματικό σας πλάνο το οποίο θα πρέπει να δοθεί σε περίληψη λέξεις.. Αποφύγετε εμπιστευτικές πληροφορίες για τες οποίες δεν επιθυμείτε να είναι προς πρόσβαση.. Αν χρειαστείτε βοήθεια υπάρχουν βοηθητικά πλάνα τα οποία μπορούν να σας σταλούν ηλεκτρονικά. Μη διστάσετε να μας τα ζητήσετε επικοινωνώντας στο

8 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

9

10 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online - Η επιτυχία της ανταλλαγής εξαρτάτε από την ικανότητα και των δυο πλευρών να μπορούν να επικοινωνούν άρα η γλώσσα επικοινωνίας παίζει ουσιαστικό ρόλο. - Εξίσου σημαντικό κριτήριο είναι και ο κλάδος της επιχείρησης που θα επιλεγεί και που θα πρέπει να αντιπροσωπεύει τον τομέα της μελλοντική σας επιχείρησης η να είναι ένας τομέας που να εμπίπτει του ενδιαφέροντος και των ικανοτήτων σας. - Μπορείτε να διαλέξετε τη χώρα της προτεραιότητας σας όσον αφορά τον προορισμό και μπορείτε να δώσετε μέχρι και 4 άλλες επιλογές.

11 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

12 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

13 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

14 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

15 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online -Διάρκεια και χρονική περίοδος. Δηλώνετε πόσους μήνες επιθυμείτε να παραμείνετε στο εξωτερικό για το πρόγραμμα και ποιους μήνες. Η διάρκεια μπορεί να κυμαίνετε από 1 μέχρι 6 μήνες.. Όσον πιο flexible είσαστε με την δήλωση του χρόνου τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρεθούν για σας οι κατάλληλες ευκαιρίες.. Συνιστούμε να υποβληθούν οι αιτήσεις σας το συντομότερο δυνατό και το αργότερο πριν τα τέλη του χρόνου για να έχετε προβάδισμα στις επιλογές σας και να προλάβετε έγκριση, πριν την λήξη του κύκλου του προγράμματος για το 2011.

16 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online

17 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online - ΠΡΟΣΟΧΗ προς το τέλος των ερωτήσεων, στην ερώτηση'' Please select a Country'' θα διαλέξετε ''Cyprus'' και στην αμέσως επόμενη ερώτηση ''Please select an IO'', θα διαλέξετε ''BPW_CYPRUS'‘. - Αφού υποβάλετε τη Αίτηση σας θα σας σταλεί ένα που θα επιβεβαιώνει ότι η Αίτηση σας παραλήφθηκε. - Υπάρχουν διάφορα παράθυρα προς συμπλήρωση. Οι σωστές επιλογές και ο τρόπος καταχώρησης των στοιχείων θα συμβάλουν στην αξιολόγηση και επιλογή του αιτητή.

18 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online. Εάν είστε Επιχειρηματίας υποδοχής: •1. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος: •2. Πατήστε στο "Apply Now'‘ •3. Βάλτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο παράθυρο που εμφανίζεται και πατήστε στο ''Register“

19 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online - Θα εμφανιστεί η Αίτηση. Διαλέξτε το ''Host Entrepreneur'', πατήστε στο ''Next page'' και μπορείτε να συμπληρώσετε την Αίτηση.

20 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online •Οι αιτήσεις για επιχειρηματίες «υποδοχής» είναι παρόμοιες με αυτές του νέου επιχειρηματία. •Τα παράθυρα που πρέπει να συμπληρωθούν αφορούν βέβαια στοιχεία και πληροφορίες του επιχειρηματία και η καταχώρηση τους είναι σημαντική για να μπορέσει να ελκύσει νέους επιχειρηματίες και να ταιριάσουν να ενδιαφέροντα και οι στόχοι των δυο πλευρών. •Η επιτυχία της σωστής καταχώρησης πληροφοριών θα οδήγηση και στην επιτυχία αυτού του προγράμματος.

21 Ευχαριστούμε για την προσοχή σας!! Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών, Επαγγελματιών (ΚΟΓΕΕ)

22 Πως θα υποβάλω την Αίτηση μου online