Σ.Κ.Α.Β.Ε.. Έπαθα Σ.Κ.Α.Β.Ε.; Πολύ φοβάμαι ότι, αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στα παρακάτω, όπως εγώ, τότε είτε χρειάζεστε διακοπές, είτε μια σύνταξη.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Full moon (παρά 2 μέρες) Party 20/7/2013 (αλλά δε μας ενοχλεί καθόλου)
Advertisements

Επικοινωνίας χωρίς όρια ! Η εποχή της... a …ντριννν a.
Η ιστορία του Πέπε.
Αξέχαστα... Ποιος δεν θα ήθελε να επιστρέψει στα χρόνια που:
Έτσι κάνουμε εμείς τα κορίτσια όταν
Όταν έχω περίοδο οι εικόνες είναι από το
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
Στο διάλειμμα.
Ενεργεια.
Μια ομάδα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
Το Μπριτζ είναι ένα παιχνίδι στατιστικής και η τεχνική της εμπάς ταιριάζει πολύ Οι πρωταθλητές προσπαθούν να ακολουθούν κάθε φορά το πλάνο με τις.
Η φωτογραφία είναι του Είναι τραβηγμένη γωνία Πανεπιστημίου και Όθωνος, μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Το τανκς είναι Γερμανικό,
Η Μπουρμπουλήθρες ΑΕ με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει το Επικό Αριστούργημα των 32,5 Όσκαρ !!!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν chain s, γιατί: Victoria-M.
Θα μπορούσε στην φωτογραφία, αν δεν φαίνονταν ο φοίνικας, να ήταν ένας άλλος πλανήτης, χωρίς περιβάλλον για ανθρώπινη ζωή;; Λέμε: Ένας κούκος δεν φέρνει.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε.
H Αιμιλία πήγε στο σχολείο ενώ δεν αισθανόταν πολύ καλά
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Όταν οι υποθέσεις και τα θέματα της καθημερινότητάς σας γίνουν τόσα πολλά,
Management lessons  Εδώ θα βρείς 3 τρόπους, και οδηγίες του πως θα ανέλθεις επαγγελματικά, που μας τις έστειλαν 3 μεγάλες πολυεθνικές.  Θα σε βοηθήσουν.
Έτσι κάνουμε εμείς τα αγόρια όταν θέλουμε να ουρήσουμε!
Μετάφραση – Προσαρμογή στο Power Point: Μαρία Κασαπίδη
ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ
ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Στο σούπερ μάρκετ. Σήμερα οι φίλοι μας είναι στο σούπερ μάρκετ και ψωνίζουν: -Λοιπόν τι χρειαζόμαστε; Για κοίτα την λίστα -Για να δούμε...γάλα, γιαούρτια,
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Τα τέσσερα κεριά….
Τ Ο ΤΕΤΡΆΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ο μικρός Ανδρέας και δίπλα του παρουσιάζει το σχήμα τετράγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Σήμερα.
Μια παρέα από άντρες κάθονται στη σάουνα και συζητούν για δουλειές και μετοχές, όταν ξαφνικά χτυπάει ένα κινητό...
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Έχεις δύο επιλογές! από το
Ε.Π.Λ.ΗΕ.Π.Λ.Η Πάσχω από… …εσείς; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο!
Εργαστήρι παραγωγής λεβέ!!
 ΜΑΡΙΑ XATΖΗΚΑΛΛΙΑ  ΤΑΞΗ Β2  ΕΤΟΣ  ΜΑΘΗΜΑ ΙΛΙΑΔΑ –ΣΕΛΙΔΑ45, ΑΣΚΗΣΗ 2δ 1 ZAΡΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΑ.
Καθαρισμός παραλίας – ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS. Ο κάμπος.
Βρεφική Ηλικία E- portofolio. Εν δράση Είμαι η φοιτήτρια Βαιοπούλου Ευαγγελία- Ευσταθία και πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στον χώρο του παιδικού.
ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ..
Ποίηματα Να προλάβω κάθε πόνο να ’χω τα δόντια μου γερά το γιατρό βλέπω το χρόνο πάνω κάτω μια φορά. Ξέρω καλά τι θε να κάνω να ’χω τα δόντια καθαρά.
Ας μιλήσουμε για τη φιλία!!!
Το Τουβλο.
Καμιά φορά κάθομαι και σκέπτομαι..
Οδηγίες Εισαγωγής Ανακοινώσεων στο site του ΤΜΕΥ Με το F5 αρχίζει το animation.
Ένα παραμύθι κατά του σχολικού εκφοβισμού
QUIZ Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης. Ένα άτομο σου λέει πως είναι η Μαρία και ότι θέλει τον κωδικό σου για να σου κάνει νέο ρεκόρ στο παιχνίδι. Τι κάνεις??
Ο φτωχοσ και τα γροσια . ..
Το πρωί, πολύ πριν φέξει, ο Ιησούς βγήκε έξω και πήγε σ΄ένα ερημικό μέρος, και εκεί προσευχόταν.
ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ Δήμητρα Γαλάνη Αθηνά Κυριάκου.
Αγαπημένο μου παιδί....
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
Μην τολμήσεις και μιλήσεις γιατί θα σου κάνουμε χειρότερα! Πρέπει να μας φοβάσαι!
Και όμως, είναι αλήθεια. Οι γόβες της Ευτέρπης έχουν «σκοτώσει» τον αντρικό πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου της, του Κλέαρχου, ενός καθ’
Χρήσεις του νερού Ας θυμηθούμε μερικούς αριθμούς: Στη Γη υπάρχουν χοντρικά km³ νερό. Αν σκεφτούμε ότι το κάθε κυβικό χιλιόμετρο ισοδυναμεί.
«Η ιστορία μιας μαύρης γάτας» 2 ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού Συνεργάστηκαν οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης: Ξένια-Βερονίκη Μπέσα Κλεβίσα Κέρτσι Γεωργία.
Μαθηματικά ΣΤ΄ τάξης Δίκαιη μοιρασιά! Διαίρεση φυσικών και δεκαδικών αριθμών.
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ σε νέες περιπέτειες
ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΞΗΣ
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
Καλά αλλά γρήγορα γιατί έχω κανονίσει να βγω με τους φίλους μου.
Αγαπημένο μου παιδί....
Μεγαλώνω ένα κλάσμα, το μικραίνω ή φτιάχνω ισοδύναμό του.
Το Τουβλο.
Το Τουβλο.
Γαβρά Παρασκευή (5602) Ζιώγα Στέλλα (5742) Κόλια Ηλιάνα (5650)
Βδομάδα 12_16/6/16 Θέλω να …..
Αξέχαστα....
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Σ.Κ.Α.Β.Ε.

Έπαθα Σ.Κ.Α.Β.Ε.; Πολύ φοβάμαι ότι, αν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας στα παρακάτω, όπως εγώ, τότε είτε χρειάζεστε διακοπές, είτε μια σύνταξη δεν θα σας κακόπεφτε! Πρόσφατα, ο γιατρός μου διέγνωσε ότι πάσχω από ΣΚΑΒΕ: Σύνδρομο Kουρασμένης Αντίληψης λόγω Βεβαρυμένης Εργασίας Ιδού τα συμπτώματα:

Είναι ένα ήσυχο Σάββατο πρωί. Αποφασίζω να πλύνω το αυτοκίνητό μου. Ενώ πηγαίνω προς το γκαράζ, παρατηρώ ότι έχει ξεμείνει η αλληλογραφία στο τραπεζάκι της εισόδου. Αποφασίζω να κοιτάξω την αλληλογραφία πριν πλύνω το αυτοκίνητο. Αφήνω τα κλειδιά του αυτοκινήτου στο τραπεζάκι, ξεχωρίζω κάτι συνδρομές που πρέπει να πληρώσω, πετάω στο καλάθι των αχρήστων τα διαφημιστικά φυλλάδια και διαπιστώνω ότι το καλάθι είναι γεμάτο!!! Αφήνω λοιπόν τις συνδρομές που πρέπει να πληρωθούν στο τραπεζάκι, κι αποφασίζω ν’αδειάσω πρώτα το καλάθι. Αλλά, σκέφτομαι, ότι αφού όταν βγω να πετάξω τα σκουπίδια, θα είναι εκεί κοντά και το κουτί των ΕΛΤΑ, ας ετοιμάσω τις πληρωμές συνδρομών για να τις στείλω.

Πιάνω το καρνέ επιταγών μου από το τραπέζι, αλλά διαπιστώνω ότι μου έχει μείνει μόνο μία επιταγή. Το καινούργιο μου καρνέ μου είναι στο γραφείο. Πάω λοιπόν στο γραφείο και βρίσκω πάνω στο γραφείο το κουτάκι κόκα κόλας που είχα αρχίσει να πίνω. Πριν πάρω το καρνέ επιταγών μου, πρέπει οπωσδήποτε να ξεφορτωθώ αυτό το κουτάκι πριν το χύσω κατά λάθος και γίνουμε χάλια. Βλέπω ότι είναι χλιαρό, αποφασίζω λοιπόν να το βάλω στο ψυγείο να παγώσει. Ενώ πάω προς την κουζίνα με την κόκα κόλα στο χέρι, βλέπω το βάζο στο τραπέζι της κουζίνας να έχει ξεμείνει από νερό. Πάνε τα λουλούδια μου! Να βάλω νερό αμέσως... Ακουμπάω την κόκα κόλα στον πάγκο και ανακαλύπτω τα γυαλιά μου του ηλίου (που τα ψάχνω από το πρωί!!!)

Σκέφτομαι, ας τα ακουμπήσω στο γραφείο μου... αλλά πρώτα να βάλω νερό στο ανθοδοχείο. Ξαναφήνω τα γυαλιά πάνω στον πάγκο, γεμίζω ένα ποτήρι νερό, και ξαφνικά παίρνω χαμπάρι το τηλεκοντρόλ... Κάποιος το άφησε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας! Ναι, και το βράδυ που θα θέλουμε να δούμε «Παρά 5», θα το ψάχνουμε παντού και σιγά μη θυμάμαι ότι ήταν στο τραπέζι της κουζίνας. Αποφασίζω λοιπόν να το ξαναβάλω στο σαλόνι στη θέση του – αλλά πρώτα να βάλω νεράκι στα λουλούδια. Βάζω νεράκι στα λουλούδια με το τηλεκοντρόλ στο χέρι, και χύνω το μισό στο πάτωμα.

Οπότε, ξαναφήνω το τηλεκοντρόλ στο τραπέζι της κουζίνας, πάω να φέρω μια πατσαβούρα και καθαρίζω τη ζημιά. Έπειτα ξαναπάω στο χωλ της εισόδου - μα τι στο καλό ήθελα να κάνω πριν και δεν το έκανα; Δε μπορώ να θυμηθώ... Στο τέλος της ημέρας : -Το αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι σε μαύρο χάλι, -Τις συνδρομές δεν τις έστειλα, -Υπάρχει μια χλιαρή κόκα κόλα πάνω στον πάγκο της κουζίνας -Τα λουλούδια εξακολουθούν να μην έχουν νεράκι

- Δεν έχω εντοπίσει το καινούριο μου καρνέ επιταγών, - Δε βρίσκω πουθενά το ρημάδι το τηλεκοντρόλ, - Και πού στο καλό πήγαν εκείνα τα άτιμα τα γυαλιά μου του ηλίου; - Δε μπορώ να θυμηθώ, επίσης, τι έκανα τα κλειδιά του αυτοκινήτου... Και τελικά πάλι τίποτα δεν έκανα σήμερα, αλλά πώς γίνεται αυτό ενώ όλη μέρα έτρεχα σαν Βέγγος και είμαι πτώμα! Ξαφνικά καταλαβαίνω ότι έχω τεράστιο πρόβλημα κι ότι πρέπει να πάω να κοιταχτώ... Αλλά πρώτα ας ασχοληθώ με τα μου! Αχ βοηθήστε με να χαρείτε!

Στείλτε αυτό το μήνυμα σε όσους ξέρετε, γιατί δεν θυμάμαι πια σε ποιους το έχω προωθήσει! Μη γελάτε! Εκεί που είστε ήμουνα, κι εκεί που είμαι θα έρθετε! ΤΟ ΓΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ (Η ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ) ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ!