1, 2, 3.... Περιγραφή θέματος Στον 3 ο διαγωνισμό, καλούμε τους συμμετέχοντες να εστιάσουν στην Ανθρώπινη Πολυμορφία, όπως αυτή μπορεί να εκφραστεί σε.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
παγκοσμιο πρωταθλημα Microsoft Office Specialist
Advertisements

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ του 2013
Αρχαία διακόσμηση τρίποδο Οδυσσέας Ευστράτιος Ευάγγελος Σωτηριάδης Τσώτσης Πρώτο Πρότυπο πειραματικό σχολείο Θεσσαλονίκης Τάξη : Δ΄2 Σχολικό έτος
Αρχαιολογικό μουσείο Μυτιλήνης
Επιπτώσεις του ηλεκτρονικού εκφοβισμού
1, 2, Περιγραφή θέματος Θέμα: η Ανθρώπινη Πολυμορφία, όπως αυτή μπορεί να εκφραστεί σε όλους τους τομείς και τα περιβάλλοντα της ανθρώπινης δραστηριότητας.
ΜΟΥΣΕΙΟΒΑΛΙΤΣΕΣ.
Οι μαθητές της Ε1 τάξης Δημήτρης-Ελένη παρουσιάζουν την εξής άσκηση.
ΑΛΙΑΚΜΟΝΑΣ.
Ιστορία της διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ»
Ο άνθρωπος ως εικόνα θεού
6η εργασία α:Ποταμοί που εκβάλλουν στην Μεσόγειο
ΘΕ.3: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α’ ΕΠΑ.Λ.
ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ Τι είναι Πώς εμφανίζεται Μονάδα μέτρησης – όρια έκθεσης
ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΚΟΛΗ.
Ο φόβος των περισσοτέρων μαθητών
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Με το σεις και με το σας Ενότητα 2. Άσκηση 1 Υπάρχει μια σειρά από λέξεις και τα παιδιά θα πρέπει να αντιστοιχήσουν τις λέξεις με τον αριθμό των συλλαβών.
Η ατομική βόμβα στη Χιροσίμα
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 17 – 23 Νοεμβρίου, 2008 Τρέχουσα συμμετοχή: 37 χώρες Πάνω από άτομα.
ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΡΑΤΣΙΩΛΗ ΣΤ2 1 Ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ.
Ο Άλμπρεχτ Ντίρερ (Albrecht Dürer)
ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ ΧΡΟΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εξωτερική Αξιολόγηση – Συντονιστική.
Η πορεία των (Los)LED LosLED Ντουσάκης Ευάγγελος Παπαποστόλου Στάθης
ΟΙ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΤΗΣ Ν. ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ
ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Αυτό είναι το σχολείο μας!. Πριν ξεκινήσουμε την εκπαιδευτική δραστηριότητα θέσαμε 4 ερωτήματα. Ποιοι είμαστε και τι δυνατότητες έχουμε; Τι να κάνουμε.
Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ!!!
Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ
Ειδική τελετή για να παραμείνει η πάλη στους Ολυμπιακούς Συντάκτης : Pamesports.gr.
Όνομα : Χρήστος Πυλαρινός Μαρκαντωνάτος Γ 3 Εργασία για την « Διάσκεψη των Ευρωπαϊκών Εκκλησιών » Υπεύθυνος καθηγητής : κ. Γιώργος Καπετανάκης.
5 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Είναι ένα σχετικά νέο άθλημα.
Η ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ Ζούρος Στράτος Π.Π.Γ.Ε.Σ.Σ.
Ξιφασκία σε αμαξίδιο.
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist.
ΔΕΔΕ ΔΗΜΗΤΡΑ Γ1 ΠΑΓΚΟΜΣΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
ΔΕΔΕ ΔΗΜΗΤΡΑ Γ1 ΚΟΜΦΟΥΚΙΑΝΙΣΜΟΣ
ΜΑΘΗΜΑ: ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: ΤΑΞΗ: Γ2 ΟΝΟΜΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΤΗΣ.
Ελληνικός τουρισμός Θετικές και Αρνητικές Συνέπειες.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Ένα υπέροχο παραολυμπιακό
Θρησκευτικά Α’ Γυμνασίου
Αντισφαίριση με αμαξίδιο
Πληροφορίες για μπάσκετ Των παραολυμπιακών αγώνων
Φεβρουάριος Βύσκα Λίντια Γεωργιάδη Δήμητρα Κουμελά Αγγελική.
ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΣ Τμήμα:Β2 Δημήτρης Χατζηπαυλίδης Κωνσταντίνος Μπίτσης.
Οι θάλασσες της Ελλάδας
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ θέμα Εισαγωγή Ιστορικό Εξοπλισμός (στολή)
Π.Π.Γ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Εκπαιδευτική Ρομποτική Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον 2 ο ΕΚ Ρόδου.
Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία: Β΄ Βατικανή Σύνοδος
ΛΑΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Β2 ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Κωνσταντίνος Οικονομίδης
Νίκος Κοτοπούλης Σωτήρης Λέγκας
Παραολυμπιακή Τοξοβολία
Παραολυμπιακοί αγώνες
ΤΡΙΑΘΛΟ.
Μια θεωρητική ματιά στο « Gravity » Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Τσάγκαρη Παναγιώτα Υπεύθυνη Μαθήτρια: Παπαβασιλείου Ελένη – Χρυσάνθη Τμήμα: Β’3 Σχολικό Έτος:
Γιάννης Ρίτσος.
Η Ακολουθία της Οξφόρδης
Η ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ : 4 ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ ΟΝΟΜΑ : ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΣΟΥΤΗ ΤΑΞΗ : Γ 3.
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης
Π.Π.Γ.Ε.Σ.Σ. Θρησκευτικά Θ.Ε2: Το ζήτημα της θρησκείας στη σύγχρονη Ευρώπη Κουργιτάκου Μιχαέλα Γ’2 ΑΝΤΙΣΗΜΗΤΙΣΜΟΣ.
Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής
Μεταγράφημα παρουσίασης:

1, 2, 3...

Περιγραφή θέματος Στον 3 ο διαγωνισμό, καλούμε τους συμμετέχοντες να εστιάσουν στην Ανθρώπινη Πολυμορφία, όπως αυτή μπορεί να εκφραστεί σε όλους τους τομείς και τα περιβάλλοντα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το 2010 ζητήθηκε να αποτυπωθεί η Ειρήνη και η Μη Βία μέσω των ανθρώπινων πράξεων προς άλλους ανθρώπους. Στον πρώτο διαγωνισμό το ζητούμενο ήταν η καταγραφή της Ειρήνης ως εξωτερικό και εσωτερικό φαινόμενο

Ο πρώτος διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε το 2009, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO. Την ιστοσελίδα του διαγωνισμού επισκέφθηκαν πάνω από μοναδικοί επισκέπτες, ενώ υπήρξαν 150 συμμετέχοντες από την Ελλάδα και την Κύπρο, και 300 φωτογραφίες στο διαγωνιστικό μέρος. Η έκθεση με τις 30 καλύτερες φωτογραφίες, ταξίδεψε στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και τη Λειβαδιά. Η έκθεση στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2009

%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82- %CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CF%82- %C2%AB%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9%E2%80%A6%C2%BB %CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B1%CF%82/ Ο διαγωνισμός στο διαδίκτυο......και η έκθεση

ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2010

Ο πανελλήνιος διαγωνισμός φωτογραφίας «2 ο Ειρήνη Είναι» ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 10 Αυγούστου Οι μοναδικοί επισκέπτες στην ιστοσελίδα κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ξεπέρασαν τις ενώ οι συμμετοχές τριπλασιάστηκαν σε σχέση με τον πρώτο διαγωνισμό. Ο διαγωνισμός υποστηρίχθηκε ενεργά από 16 φωτογραφικές ομάδες σε 11 πόλεις, ενώ ήταν και υπό τις αιγίδες του ΥΠΠΟΤ, της Ε.Ε.Ε. UNESCO, του Δήμου Αθηναίων και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων. Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 300 με πάνω από 700 φωτογραφίες από Ελλάδα και Κύπρο. Οι 39 καλύτερες από τις 4 κατηγορίες του διαγωνισμού αποτέλεσαν την ομώνυμη έκθεση που παρουσιάστηκε στην Αθήνα (ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ), Θεσσαλονίκη (Βαφοπούλειο Ίδρυμα), Χανιά, Κοζάνη, Πάτρα, Λάρισα, Φλώρινα και Πρέβεζα.

Ο διαγωνισμός στο διαδίκτυο......και η έκθεση CE%BC%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B7&Itemid=

2011

Ο διαγωνισμός του 2011 θα είναι για πρώτη φορά διεθνής. Με την εμπειρία της Παγκόσμιας Πορείας για την Ειρήνη και τη Μη Βία ( και τα γραφεία του σε 45 χώρες, ο «Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία» είναι σε θέση να υποστηρίξει διεθνώς μια δράση που ξεπερνάει τα όρια της καλλιτεχνικής έκφρασης και γίνεται μια μορφή διαμαρτυρίας. Ο διαγωνισμός θα έχει 4 κατηγορίες συμμετοχής: - Ασπρόμαυρη - Έγχρωμη - Επεξεργασμένη - Μαθητική Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι, καθώς και μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα γίνεται αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα του διαγωνισμού Οι κριτές θα ανακοινωθούν με τη λήξη του διαγωνισμού, ενώ οι 10 καλύτερες φωτογραφίες ανά κατηγορία, θα αποτελέσουν την ομώνυμη έκθεση που θα ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Δυνατότητες συμμετοχής

συμμετέχω με φωτογραφίες μου στο διαγωνισμό (φίλος/η του διαγωνισμού καθώς και του ΚΧΠΒ). διαδίδω την περίοδο συμμετοχών ή / και την έκθεση (ως φίλος/η ή μέλος του ΚΧΠΒ): α. στη γειτονιά μου β. στο δήμο μου γ. στην πόλη μου δ. στο σχολείο μου ε. στο πανεπιστήμιό μου διοργανώνω με αφορμή την έκθεση και την παγκόσμια εβδομάδα ειρήνης και μη βίας (το Νοέμβριο) την ίδια τη φιλοξενία της έκθεσης και δρώμενα (ως μέλος του ΚΧΠΒ): α. στη γειτονιά μου β. στο δήμο μου γ. στην πόλη μου δ. στο σχολείο μου ε. στο πανεπιστήμιό μου

Το ενδιαφέρον μας ως διοργανωτές, είναι να κινητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, τόσο μεμονωμένα άτομα, όσο και τοπικούς φορείς (που έχουν άμεση ή όχι σχέση με τη φωτογραφία) καθώς και την εκπαιδευτική κοινότητα, με αφορμή το διαγωνισμό. Η κορύφωση των εκδηλώσεων, οραματιζόμαστε να πραγματοποιηθεί στην παγκόσμια εβδομάδα για την Ειρήνη και τη Μη Βία, που σχεδιάζει ο ΚΧΠΒ διεθνώς, για τον προσεχή Νοέμβριο, με ελάχιστη δράση, μια εκδήλωση για την Ειρήνη και τη Μη Βία. Η έκθεση που θα ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις, σχεδιάζουμε να εμπλουτιστεί με δρώμενα για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ενώ είμαστε ανοικτοί σε νέες ιδέες από τις τοπικές οργανώσεις και συλλόγους που θα θελήσουν να προστεθούν σε αυτή τη προσπάθεια. Σας προσκαλούμε, πρώτα εσάς που έχετε ήδη δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για το διαγωνισμό τα προηγούμενα 2 χρόνια, να στηρίξετε και φέτος αυτή τη προσπάθεια, ώστε η καλλιέργεια της Ειρήνης και της Μη Βίαιης συνείδησης, να εμπνεύσει ακόμα περισσότερο τις καρδιές και τη δράση όλων μας. Εξάλλου, η διαφορά ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα είναι η δράση!

Η διεθνής οργάνωση Κόσμος χωρίς πολέμους και χωρίς βία εργάζεται σε διεθνές επίπεδο προωθώντας κάθε δράση, σκέψη και πρωτοβουλία που στοχεύει στον τερματισμό των πολέμων στον κόσμο, αλλά και στην εξάλειψη της βίας σε κάθε της μορφή. Η μεθοδολογία εργασίας της είναι βασισμένη στην ενεργή μηβία. Ο Κόσμος χωρίς Πολέμους και χωρίς Βία ιδρύθηκε από πρωτοβουλία μελών του Ανθρωπιστικού Κινήματος, του οποίου και αποτελεί ανεξάρτητο οργανισμό. Στην Ελλάδα δρα ως νομιμοποιημένο μη κερδοσκοπικό σωματείο από τον Αύγουστο του 2001.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: Νίκος Στεργίου Εβίτα Παρασκευοπούλου Μαριανέλλα Κλώκα

Μια πρωτοβουλία της ΜΚΟ Υπό την αιγίδα της