Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1, 2, 3.... Περιγραφή θέματος Θέμα: η Ανθρώπινη Πολυμορφία, όπως αυτή μπορεί να εκφραστεί σε όλους τους τομείς και τα περιβάλλοντα της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1, 2, 3.... Περιγραφή θέματος Θέμα: η Ανθρώπινη Πολυμορφία, όπως αυτή μπορεί να εκφραστεί σε όλους τους τομείς και τα περιβάλλοντα της ανθρώπινης δραστηριότητας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1, 2, 3...

2 Περιγραφή θέματος Θέμα: η Ανθρώπινη Πολυμορφία, όπως αυτή μπορεί να εκφραστεί σε όλους τους τομείς και τα περιβάλλοντα της ανθρώπινης δραστηριότητας. Θέμα: η αποτύπωση της Ειρήνης και της Μη Βίας μέσω των ανθρώπινων πράξεων προς άλλους ανθρώπους Θέμα: η καταγραφή της Ειρήνης ως εξωτερικό και εσωτερικό φαινόμενο 2009 2010 2011

3 2009 - 2010

4

5 Ο 1ος διαγωνισμός έγινε το 2009, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO. Ο διαγωνισμός σε νούμερα: 4.500 μοναδικοί επισκέπτες στην ιστοσελίδα 150 συμμετέχοντες από την Ελλάδα και την Κύπρο 300 φωτογραφίες στο διαγωνιστικό μέρος 4 πόλεις φιλοξένησαν την έκθεση των 30 καλύτερων φωτογραφιών (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λειβαδιά). Η έκθεση στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών.

6 ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2009

7 www.designobsession.gr dyosmaraki.blogspot.com www.photoeidolo.gr www.photographyinfo.gr stigmi.aenaon.info/blog alashop.wordpress.com Ο διαγωνισμός στο διαδίκτυο......και η έκθεση www.fotolesxilivadias.gr thespiakafoto.blogspot.com kala-nea.gr www.kosmoslarissa.gr www.siriosfm.gr

8

9

10 ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 2010

11 Ο 2ος διαγωνισμός έγινε το 2010, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNESCO, του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων. Ο διαγωνισμός σε νούμερα: 7.000 μοναδικοί επισκέπτες στην ιστοσελίδα 300 συμμετέχοντες από την Ελλάδα και την Κύπρο 700 φωτογραφίες στο διαγωνιστικό μέρος 8 πόλεις φιλοξένησαν την έκθεση των 39 καλύτερων φωτογραφιών (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Χανιά, Κοζάνη, Πάτρα, Φλώρινα και Πρέβεζα). 16 Φωτογραφικές λέσχες και ομάδες ως επίσημοι υποστηρικτές Η έκθεση στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε στο Τεχνόπολις και στη Θεσσαλονίκη στο Βαφοπούλειο Ίδρυμα.

12 Ο διαγωνισμός στο διαδίκτυο......και η έκθεση http://www.photomind.gr http://www.lefkk.gr http://photopolis.heraklion.gr http://www.kulturosupa.gr http://www.artmag.gr http://www.fmag.gr http://www.athensmagazine.gr http://www.culturenow.gr http://www.musicity.gr http://www.lefkichania.gr http://www.mindradio.gr http://www.patrasevents.gr http://www.thebest.gr http://theasisrodos.gr http://www.fotoporoi.gr http://www.fititis.gr http://www.artfools.gr http://www.larisaout.gr http://fotografizontasfotoe.pblogs.gr http://www.e-orfeas.gr

13 2011

14

15 Ο διαγωνισμός του 2011 θα είναι για πρώτη φορά διεθνής. Με την εμπειρία της Παγκόσμιας Πορείας για την Ειρήνη και τη Μη Βία (www.worldmarch.org) και τα γραφεία του σε 45 χώρες, ο « Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία » είναι σε θέση να υποστηρίξει διεθνώς μια δράση που ξεπερνάει τα όρια της καλλιτεχνικής έκφρασης και γίνεται μια μορφή διαμαρτυρίας.www.worldmarch.org Οι 4 κατηγορίες συμμετοχής: - Ασπρόμαυρη - Έγχρωμη - Επεξεργασμένη - Μαθητική Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν: επαγγελματίες φωτογράφοι ερασιτέχνες φωτογράφοι μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα γίνεται αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.eirinieinai.gr Οι κριτές θα ανακοινωθούν με τη λήξη του διαγωνισμού. Οι 10 καλύτερες φωτογραφίες ανά κατηγορία θα αποτελέσουν την ομώνυμη έκθεση που θα ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

16 Δυνατότητες συμμετοχής

17 συμμετέχω με φωτογραφίες μου στο διαγωνισμό (φίλος/η του διαγωνισμού καθώς και του ΚΧΠΒ). διαδίδω την περίοδο συμμετοχών ή / και την έκθεση (ως φίλος/η ή μέλος του ΚΧΠΒ): • στη γειτονιά μου • στο δήμο μου • στην πόλη μου • στο σχολείο μου • στο πανεπιστήμιό μου Διοργανώνω τη φιλοξενία της έκθεσης και δρώμενα με αφορμή την έκθεση και την παγκόσμια εβδομάδα ειρήνης και μη βίας (το Νοέμβριο) (ως μέλος του ΚΧΠΒ): • στη γειτονιά μου • στο δήμο μου • στην πόλη μου • στο σχολείο μου • στο πανεπιστήμιό μου 1. 2. 3.

18 Το ενδιαφέρον μας ως διοργανωτές, είναι να κινητοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, τόσο μεμονωμένα άτομα, όσο και τοπικούς φορείς (που έχουν άμεση ή όχι σχέση με τη φωτογραφία) καθώς και την εκπαιδευτική κοινότητα, με αφορμή το διαγωνισμό. Η κορύφωση των εκδηλώσεων, οραματιζόμαστε να πραγματοποιηθεί στην παγκόσμια εβδομάδα για την Ειρήνη και τη Μη Βία, που σχεδιάζει ο ΚΧΠΒ διεθνώς, για τον προσεχή Νοέμβριο, με ελάχιστη δράση, μια εκδήλωση για την Ειρήνη και τη Μη Βία. Η έκθεση που θα ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις, σχεδιάζουμε να εμπλουτιστεί με δρώμενα για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, ενώ είμαστε ανοικτοί σε νέες ιδέες από τις τοπικές οργανώσεις και συλλόγους που θα θελήσουν να προστεθούν σε αυτή τη προσπάθεια. Σας προσκαλούμε, εσάς που έχετε ήδη δείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για το διαγωνισμό τα προηγούμενα 2 χρόνια, να στηρίξετε και φέτος αυτή τη προσπάθεια, ώστε η καλλιέργεια της Ειρήνης και της Μη Βίαιης συνείδησης, να εμπνεύσει ακόμα περισσότερο τις καρδιές και τη δράση όλων μας. Τώρα περισσότερο από ποτέ η ανθρωπότητα μας έχει όλους και όλες ανάγκη… Εξάλλου, η διαφορά ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα είναι η δράση!

19 Η διεθνής οργάνωση Κόσμος χωρίς πολέμους και χωρίς βία εργάζεται σε διεθνές επίπεδο προωθώντας κάθε δράση, σκέψη και πρωτοβουλία που στοχεύει στον τερματισμό των πολέμων στον κόσμο, αλλά και στην εξάλειψη της βίας σε κάθε της μορφή. Η μεθοδολογία εργασίας της είναι βασισμένη στην ενεργή μηβία. Ο Κόσμος χωρίς Πολέμους και χωρίς Βία ιδρύθηκε από πρωτοβουλία μελών του Ανθρωπιστικού Κινήματος, του οποίου και αποτελεί ανεξάρτητο οργανισμό. Στην Ελλάδα δρα ως νομιμοποιημένο μη κερδοσκοπικό σωματείο από τον Αύγουστο του 2001. Έλα μαζί μας!

20 Πληροφορίες και επικοινωνία: Νίκος Στεργίου +306949401458 nikos@kosmosxorispolemous.gr Εβίτα Παρασκευοπούλου +306941403812 evita@kosmosxorispolemous.gr Μαριανέλλα Κλώκα +306942913972 mkloka@yahoo.com

21 Μια πρωτοβουλία του: Υπό την αιγίδα της: www.kosmosxorispolemous.gr


Κατέβασμα ppt "1, 2, 3.... Περιγραφή θέματος Θέμα: η Ανθρώπινη Πολυμορφία, όπως αυτή μπορεί να εκφραστεί σε όλους τους τομείς και τα περιβάλλοντα της ανθρώπινης δραστηριότητας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google