Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΛΑΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Β2 ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΛΑΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Β2 ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΛΑΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Β2 ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

2 Το Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου είναι το μεγαλύτερο ανθρωπιστικό δίκτυο στον κόσμο,με παρουσία και δραστηριότητες σε 186 χώρες. Η ονομασία «Ερυθρός Σταυρός» προέκυψε με την αναστροφή των χρωμάτων της σημαίας της Ελβετίας, προς τιμήν του οραματιστή του Κινήματος, Ερρίκου Ντυνάν, ενώ το 1929 υιοθετήθηκε ως ισότιμο έμβλημα η Ερυθρά Ημισέληνος

3 Η Διεθνής Αμνηστία είναι μία μη κυβερνητική οργάνωση,που έχει ως κύριο αντικείμενο την την υποστήριξη και την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων,για όλους τους ανθρώπους της Γης ανεξαρτήτως πολιτικής παράταξης, ιδεολογίας, θρησκευτικού δόγματος, χρώματος, φυλής, ηλικίας, φύλου, εκπαίδευσης κτλ. Τέθηκε ως κυρίαρχη αποστολή η διεξαγωγή έρευνας για την πρόληψη και καταστολή των παραβιάσεων αυτών που πλήττουν ιδιαίτερα τη σωματική, την ελευθερία συνείδησης και έκφρασης.

4 Οι Γιατροί χωρίς σύνορα είναι μία ανεξάρτητη, ιατρική και ανθρωπιστική οργάνωση, που παρέχει επείγουσα βοήθεια σε άτομα που έχουν πληγεί από ένοπλες συγκρούσεις, επιδημίες, αποκλεισμό από την παροχή ιατρικής φροντίδας και φυσικές καταστροφές.

5 Γενικός στόχος της οργάνωσης είναι η παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε παιδιά και μητέρες που ζουν σε αναπτυσσόμενες χώρες, καθώς και η στήριξη σχετικών αναπτυξιακών προγραμμάτων. Τα κύρια έσοδα της UNICEF προέρχονται από κυβερνήσεις κρατών, καθώς και ιδιώτες και ανέρχονταν για το 2006 στα 2.781.000.000 δολάρια Η.Π.Α.. Το 1965 της απονεμήθηκε το Νόμπελ ειρήνης

6 Eίναι μια καθαρά φιλανθρωπική οργάνωση, με 88 υποστηρικτές που έγιναν ανάδοχοι σε 88 παιδιά στην Ινδία και την Κένυα. Αρχικά επικεντρώθηκε στην παροχή υλικής βοήθειας:νερό, τροφή και είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και στην εξασφάλιση εκπαίδευσης για τα παιδιά. Στην πορεία άσκησε πίεση στη διεθνή κοινότητα για την καταπολέμηση των βαθύτερων αιτιών της φτώχειας.

7 Οι Γιατροί του κόσμου είναι μια παγκόσμια μη κυβερνητική οργάνωση που δημιουργήθηκε για την παροχή περίθαλψης και ανθρωπιστικής βοήθειας σε χώρες που πλήττονται από φυσικές καταστροφές, πολέμους…!

8 ΠΗΓΕΣ: http://www.mdmgreece.gr/ http://el.wikipedia.org/wiki/UNICEF http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE% B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%AF_%CE%A7%CF %89%CF%81%CE%AF%CF%82_%CE%A3%CF%8D% CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B1 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE% B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%AF_%CE%A7%CF %89%CF%81%CE%AF%CF%82_%CE%A3%CF%8D% CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B1


Κατέβασμα ppt "ΛΑΛΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Β2 ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google