ΣΠΡΕΙ ΑΝΟΞΕΙΔΟΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ GYMCOL-ECOSERVICE #7901 400ML Ειδικό σπρέι Ανοξείδοτου Χάλυβα που δημιουργεί ένα φίλμ το οποίο ανακατασκευάζει & προστατεύει κάθε.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΣΠΡΕΙ ΑΝΟΞΕΙΔΟΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ GYMCOL-ECOSERVICE # ML Ειδικό σπρέι Ανοξείδοτου Χάλυβα που δημιουργεί ένα φίλμ το οποίο ανακατασκευάζει & προστατεύει κάθε.
Advertisements

Στην παρουσίαση που ακολουθεί περιγράφεται με εικόνες ο τρόπος με τον οποίο καθαρίζονται εις βάθος οι μετεωρολογικοί σταθμοί Davis advage pro. Ο καθαρισμός.
Παράγοντες που επιδρούν στην ταχύτητα μιας αντίδρασης
ΟΞΥΓΟΝΟΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ Αρχή λειτουργίας (6.1)
Ηλεκτροπνευματικά Συστήματα Αυτοματισμού
Φορητοί Πυροσβεστήρες Πως λειτουργούν.
Διευθυντής Κέντρου Logistics
Ο Ηλεκτρονόμος Ο Ηλεκτρονόμος (Relay) είναι ένας μηχανικός διακόπτης, του οποίου οι επαφές ελέγχονται από έναν ηλεκτρομαγνήτη. Ο ηλεκτρονόμος είναι ένα.
ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΟΥΖΊΝΑ
(ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ)
The Lubrication Reliability Source™
Σαπούνι συνταγές Μπούρα Αγνή Μουτζούρη Μαρία Πετριτζικλή Ταξία
Εποξειδικά δάπεδα εσωτερικών χώρων
«ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ» Σχολή: Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. Όνομα: Βασίλης Τμήμα: Δομικών Έργων
ΑΚΡΟΦΥΣΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ - ΜΠΕΚ
Διαθεματική Εργασία στο μάθημα της Χημείας
Ο Ηλεκτρονόμος Ο Ηλεκτρονόμος (Relay) είναι ένας μηχανικός διακόπτης, του οποίου οι επαφές ελέγχονται από έναν ηλεκτρομαγνήτη. Ο ηλεκτρονόμος είναι ένα.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ
Μανικιουρ - πεντικιουρ
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
ΣωληΝΩσεις - εξαρτηματα
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
ΣΙΛΙΚΟΝΗ Εργασία χημείας των μαθητριών Αναγνωσταρά Σταυρούλα
ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ # 2.
ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΧΑΛΚΟΣΩΛΗΝΕΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3ο Χαρακτηριστικά Υλικών
Γεωλογία & Διαχείριση Φυσικών Πόρων Κεφ. 4
Ο ατμοσφαιρικός αέρας. Ο ατμοσφαιρικός αέρας. Τα δοχεία που νομίζουμε ότι είναι άδεια στην πραγματικότητα περιέχουν αέρα. Όταν ο αέρας ελευθερωθεί μέσα.
Παράγοντες που επιδρούν στην ταχύτητα μίας αντίδρασης
ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ:
L APPING Το lapping είναι μία κατεργασία όπου λειαντικό υλικό παρεμβάλλεται μεταξύ μιας επιφανείας (lap) και του προς κατεργασία αντικειμένου με σκοπό.
Ενότητα 1.1 Νερό.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΙΔΕΡΟ ΑΤΜΟΥ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ Γ’ ΕΠΑ.Λ. ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ.
Οι επιδράσεις των δασών στη ζωή των ανθρώπων
ΓΕΛ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ Τι είναι η φλόγα;
ΥΔΡΟΣΤΑΤΕΣ Οι υδροστάτες είναι όργανα με τα οποία ελέγχουμε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς τον καυστήρα και τον κυκλοφορητή, ανάλογα με τη θερμοκρασία.
ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ
Medilab.pme.duth.gr Δρ. Π. Ν. Μπότσαρης 1 ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ κ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΥΛΙΚΩΝ, ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ.
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗN ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗN ΚΟΥΖΙΝΑ.
Τεχνολογία και ποιοτικός έλεγχος Σιτηρών & Αρτοσκευασμάτων Ενότητα 8: Υγιεινή κατά την παρασκευή προϊόντων άρτου. Θεοφάνης Γεωργόπουλος, Kαθηγητής Εφαρμογών,
Υδραυλικά & Πνευματικά ΣΑΕ Ενότητα # 1: Πνευματικά Συστήματα Μιχαήλ Παπουτσιδάκης Τμήμα Αυτοματισμού ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πειραιά.
ΗΛΕΚΤΡΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ
Γ. Γκοτζαμάνης. Τα βασικά στοιχεία ενός προγράμματος διατήρησης και συντήρησης του σκάφους Η κατανόηση των αιτιών της φθοράς στο θαλάσσιο περιβάλλον Η.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΈΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ: ΤΟ ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ.
Επεξεργασία – Φινίρισμα Επιφανειών Ενότητα 4: Ιδιότητες χρωμάτων – Ποιοτικός έλεγχος. Διδάσκων: Δρ. Κακάβας Β. Κων/νος, Χημικός, Καθηγητής Εφαρμογών Τμήμα.
Αξιολόγηση του κινδύνου των χημικών προϊόντων Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας Ετικέτες προϊόντων.
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ και ΔΙΑΚΟΣΜΕΙ το ξύλο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Το υψηλής διείσδυσης βερνίκι εμποτισμού της V33 ενισχύει το ξύλο και παρέχει προστασία.
Πληροφόρηση κινδύνου των χημικών προϊόντων
Κλιματιστικές Μονάδες Air Conditioning Ψύξη - Θέρμανση - Υγιεινή
ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ Ο κύλινδρος είναι το μεγαλύτερο τμήμα του κινητήρα και μπορεί να χαρακτηρισθεί ως το τμήμα εκείνο, επάνω στο οποίο συναρμολογείτε ολόκληρος ο.
Σκοποί των Εδράνων Τα Έδρανα εξυπηρετούν τους παρακάτω σκοπούς :
-Προσεκτική προετοιμασία και κατανόηση του πειράματος πριν την εκτέλεσή του.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Ισχυρό αλκαλικό καθαριστικό
Παναγιώτης Αυγουστίδης Γεωγραφία Α΄ Γυμνασίου
CombiSet CS 1011 G Προϊοντικά χαρακτηριστικά
novoril® ex carpet Kαθαριστικό με άρωμα
ΙΩΔΙΟ (I) Το Ιώδιο είναι αμέταλλο χημικό στοιχείο με ατομικό αριθμό 53, και σχετική ατομική μάζα περίπου 127 g. Ανήκει στην ομάδα των αλογόνων (17η ομάδα)
Οι Φυσικές καταστάσεις της ύλης και οι αλλαγές τους
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ
Χημική ασφάλεια Μ. ΠΑΤΙΤΣΑ- Χ. ΦΟΥΝΤΖΟΥΛΑ.
ΥΔΡΟΣΤΑΤΕΣ Οι υδροστάτες είναι όργανα με τα οποία ελέγχουμε την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος προς τον καυστήρα και τον κυκλοφορητή, ανάλογα με τη θερμοκρασία.
Σκοποί των Εδράνων Τα Έδρανα εξυπηρετούν τους παρακάτω σκοπούς :
ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ
Αυτές οι μηχανές λειτουργούν πάντα;
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΣΠΡΕΙ ΑΝΟΞΕΙΔΟΤΟΥ ΧΑΛΥΒΑ GYMCOL-ECOSERVICE # ML Ειδικό σπρέι Ανοξείδοτου Χάλυβα που δημιουργεί ένα φίλμ το οποίο ανακατασκευάζει & προστατεύει κάθε επιφάνεια από χάλυβα. Μπορεί να βαφτεί ή να αφεθεί όπως είναι. ΠΡΟΣΟΧΉ; Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50οC Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα αντικείμενα. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα ρούχα & γάντια. Επιβλαβές σε υδρόβιους οργανισμούς Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΣΠΡΕΙ ΛΑΔΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗΣ GYMCOL-ECOSERVISE # ML Ειδικό σπρέι με λάδι βαζελίνης με αγνή υγρή παραφίνη, άχρωμο, που προστατεύει λάστιχο, ύφασμα. δέρμα (κατεργασμένο ή μη), ξύλο & μέταλλα. Δεν κιτρινίζει,ούτε ταγγίζει, ούτε οξειδώνεται αλλά ούτε ξεραίνεται. Ιδανικό λιπαντικό για τα υφαντουργεία. ΠΡΟΣΟΧΗ; Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50οC Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΚΑΛΟΥΠΙΩΝ GYMCOL- ECOSERVICE # ML Εδικό αντικολλητικό σπρέι για τα παρακάτω υλικά; Πλαστικό, λάστιχο, ύφασμα (βιομηχανίες πλαστικών, υποδηματοποιεία, τυπογραφεία, κλπ) Ανθεκτικό σε θερμοκρασίες –20οC έως +200οC Αποτρέπει το κόλλημα της σκόνης ή της βρωμιάς σε κοπτικά εργαλεία, βελόνες κλπ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50 C Να μη τρυπήσετε ή κάψετε τη φιάλη ακόμα & άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα αντικείμενα. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην ψεκάζετε στα μάτια. Διατηρείστε το σε καλά αεριζόμενο χώρο Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ GYMCOL-ECOSERVICE # ML Ειδικό σπρέι που αδιαβροχοποιεί τέλεια, διατηρώντας την διαπνοή σε κάθε τύπου υλικό, όπως τέντες & σκηνές κάμπινγκ, μουσαμάδες σε φορτηγά, ιστία (πανιά) σκαφών, καθώς επίσης και σε παπούτσια, ρούχα κλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε πέτσινα υλικά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50οC Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα αντικείμενα. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΣΠΡΕΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ GYMCOL-ECOSERVICE # ML Ειδικό σπρέι πλούσιο σε ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ που δημιουργεί ένα φιλμ το οποίο ανακατασκευάζει και προστατεύει κάθε επιφάνεια από αλουμίνιο. Μπορεί να βαφτεί ή να αφεθεί όπως είναι. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50 C Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα αντικείμενα. Μην το αναπνέετε ή καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα ρούχα & γάντια. Περιέχει Διχλωρομεθάνιο & Τολουένιο Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΣΠΡΕΙ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ GYMCOL- ECOSERVISE # ML Ειδικό σπρέι με πεπιεσμένο αέρα για τον καθαρισμό σκόνης & ξένων σωματιδίων που βρίσκονται επικαθήμενα σε δύσκολα σημεία εκεί όπου ο μηχανικός καθαρισμός είναι αδύνατον να γίνει. Ιδανικό για χρήση στους ηλεκτρονικούς. Αντικαθιστά τέλεια τον Ψεκασμό αέρα με αεροσυμπιεστή. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50οC Να μη τρυπήσετε ή κάψετε τη φιάλη ακόμα & άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα αντικείμενα Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην ψεκάζετε στα μάτια. Διατηρείται σε καλά αεριζόμενο χώρο Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ GYMCOL-ECOSERVISE # ML Ειδικό σπρέι για τον καθαρισμό υπολειμμάτων σιλικόνης χωρίς την ανάγκη να ξύσετε την επιφάνεια. Ψεκάζετε, αφήνετε να ενεργήσει και αφαιρείτε. Δοκιμάστε το πριν από εφαρμογή σε βαμμένες επιφάνειες. ΠΡΟΣΟΣΧΗ Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50οC Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα ρούχα & γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΚΟΠΗΣ GYMCOL-ECOSERVICE # ml Ειδικό σπρέι γιά την ευκολότερη & καλύτερη κατεργασία μεταλλικών επιφανειών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σιδηρούχα ή μη μέταλλα & κράματα, με χειροκίνητη ή αυτόματη χρήση. Εξαιρετικές ψυκτικές ιδιότητες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα αντικείμενα. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα ρούχα & γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡ/ΛΗΣΗ GYMCOL-ECOSERVICE # ml Ειδικό σπρέι χωρίς σιλικόνη που αποτρέπει την κόλληση ¨σε μπιμπίκια" που προκαλούνται από την ηλεκτροσυγκόλληση. Ψεκάζεται και στα μπεκ γιά να μην βουλώνουν. Ιδανικό γιά βαμμένες ή γαλβανισμένες επιφάνειες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΣΠΡΕΙ ΓΡΑΣΣΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ GYMCOL-ECOSERVICE # ml Ειδικό υδροαπωθητικό λιπαντικό σπρέι για χρήση στην Ναυτιλία. Λιπαίνει εξαρτήματα σε κινητήρες, τροχαλίες, συρματόσχοινα, εξαρτήματα & όπλα ψαρικής, κλπ. Προστατεύει τις επιφάνειες ακόμα και σε μακροχρόνια έκθεσή τους στον ήλιο, την βροχή και το θαλασσινό νερό. Ανθεκτικό στις θερμοκρασιακές μεταβολές. Αντιδιαβρωτικό. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ GYMCOL-ECOSERVICE # ml Ειδικό σπρέι σχεδιασμένο για την Λίπανση και Προστασία των όπλων κάθε τύπου. Διαθέτει μία διεισδυτική φόρμουλα η οποία φθάνει και στα πιο απρόσιτα ή μη εμφανή σημεία του μηχανισμού των όπλων, η οποία λιπαίνει και προλαμβάνει την διάβρωση, χωρίς να χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί το όπλο. Προστατεύει τέλος το μέταλλο και το ξύλο από τις εναποθέσεις πυρίτιδας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ 7 ΧΡΗΣΕΩΝ GYMCOL-ECOSERVICE # ml Ειδικό προστατευτικό σπρέι 7 χρήσεων. ΛΙΠΑΙΝΕΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ και ταυτόχρονα ενεργεί σαν ένα ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΣΚΩΡΙΑΚΟ, ΔΙΗΛΕΚΤΡΙΚΟ, ΑΦΥΓΡΑΝΤΙΚΟ και ΞΕΓΡΑΣΣΑΡΙΣΤΙΚΟ. Εξαιρετικά διεισδυτική φόρμουλα. Ξεμπλοκάρει βίδες, παξιμάδια, ρουλεμάν, κουζινέτα κλπ από άλατα, σκουριά κ.ά. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΣΠΡΕΙ ΞΗΡΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ PTFE (ΤΕΦΛΟΝ) GYMCOL-ECOSERVICE # ml Ειδικό σπρέι ιδανικό για λίπανση συντήρηση και προστασία εργαλείων, εξαρτημάτων και μηχανολογικού εξοπλισμού. Μπορεί να εφαρμοσθεί και σε μη-μεταλλικές επιφάνειες όπως ξύλο, πλαστικό, ελαστομερή, κεραμικά καθώς φυσικά και σε όλες τις μεταλλικές επιφάνειες. Δημιουργεί μιά ξηρή επικάλυψη η οποία προστατεύει από την σκόνη την φθορά από τριβές και την διάβρωση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΣΠΡΕΙ ΓΡΑΣΟ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ GYMCOL-ECOSERVICE # ml Ειδικό ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ σπρέι με Διθειούχο Μολυβδαίνιο για την διαχρονική λίπανση εξαρτημάτων και μηχανισμών που εκτίθενται σε θερμοκρασίες έως +700 C. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΣΠΡΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ GYMCOL-ECOSERVICE # ml Ειδικό ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ σπρέι με ΕΙΔΙΚΟ ΛΑΔΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ για χρήση στην Ναυτιλία, το οποίο προστατεύει από τα άλατα και λιπαίνει μηχανισμούς και ηλεκτρικά εξαρτήματα. Γυαλίζει και αδιαβροχοποιεί κάθε επιφάνεια σε σκάφη είτε αυτά είναι εσωτερικά είτε εξωτερικά (πλαστικό, δέρμα, μέταλλο, ξύλο, ύφασμα ή λάστιχο). ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.

ΣΠΡΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΔΙΑΡΡΟΩΝ ΑΕΡΙΩΝ GYMCOL-ECOSERVICE # ml Ειδικό σπρέι που αποτελεί τον ταχύτερο και ασφαλέστερο τρόπο να διαπιστώσουμε αν υπάρχει διαρροή σε κλειστά υδραυλικά κυκλώματα στα οποία περνάει αέρας ή άλλα αέρια. Απλά ψεκάστε από απόσταση 20cm και περιμένετε να δείτε αν εμφανισθούν φυσαλίδες, που είναι απόδειξη ύπαρξης διαρροής αερίου. Ιδανικό γιά μικροδιαρροές. ΠΡΟΣΟΧΗ: Υλικό υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασία πάνω από 50°C. Να μην τρυπήσετε ή κάψετε την φιάλη ακόμα και αν είναι άδεια. Μην ψεκάζετε σε γυμνή φλόγα ή πυρακτωμένα υλικά. Μην καπνίζετε κατά την χρήση. Διατηρείστε το μακριά από παιδιά. Μην το αναπνέετε ή ψεκάζετε στα μάτια. Χρησιμοποιείτε το σε καλά αεριζόμενο χώρο φορώντας τα κατάλληλα γάντια. Εξαιρετικά εύφλεκτο υλικό.