Hair Care ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ. . Η εταιρεία ANCOROTTI Skincare έχει επιλέξει σαν αποστολή της την έρευνα και την καινοτομία. Αναπτύσσει συνεχώς.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
BIOPHELIA - GREEK FINE PRODUCTS
Advertisements

Τι γνωρίζετε για την Aloe Vera ?
«Τέχνη είναι να δημιουργείς κάτι παγκοσμίως όμορφο»
Σαπούνι συνταγές Μπούρα Αγνή Μουτζούρη Μαρία Πετριτζικλή Ταξία
100% Ελληνικά Φυσικά- Βιολογικά Καλλυντικά
Εργασία στην Οικιακή Οικονομία Βασίλης Λαμπρινος Α1
ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Είναι γνωστό σε όλες μας πλέον ότι πολλά από τα συστατικά πού περιέχονται στα καλλυντικά μας είναι χημικές τοξικές ουσίες άλλες πιο.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΚΙΛΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ???
Πώς να καθαρίσετε το Air Condition σας…
Προϊόντα περιποίησης και συντήρησης νυχιών
Μανικιούρ - Πεντικιούρ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΤΥΛ ΚΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΛΟΥΣΙΜΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
Neoderma Advanced Power Lift Day 50ml
“To κάθε φύλλο της Ελιάς έσταζε φως¨
Ο όμιλος NewDAY Πρωτοπόρος με Νεα τεχνολογία
Για βαμμενα μαλλια Σαμπουάν 1lt & 300ml. Μαλακτική 1lt & 300ml.
Στεγνη περιποιηση του χεριου
ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ 2 10/02/2015
Αισθητική προσώπου ΙΙ Β΄ΤΑΞΗ ΕΠΑΣ
ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΧΗΜΕΙΑ ΙΕΚ Μυτιλήνης
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ EYE – LINER ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ ΤΥΠΟΙ ΦΡΥΔΙΩΝ
ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ I.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Ι - Το περιβάλλον εργασίας
Ομάδα 5η: Λίπη και έλαια.
ΛουΣιμο (Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ ,διαδικαΣια,προϊοντα)
ΣΗΜΑΝΣΗ # 2.
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
2013 ΚΟΣ ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ ΕΑΡΙΝΟ Ε ΞΑΜΗΝΟ 2015 ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΤΕΝΑ ΔΙΑΛΕΞΗ¨5
2103 κoσ κοσμητολογια eapino ΕΞΑΜΗΝΟ 2015
Το 92,6% των φαρμακοποιών-μετόχων της Hefame θεωρεί ότι ο σημαντικότερος λόγος της αγοράς των προϊόντων INTERAPOTHEK είναι η «εξαιρετική σχέση ποιότητας.
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΜΑΘΗΜΑ 7 ΚΟΣΜΗΤΟΛΟΓΙΑ.
Αναστασία Ιωαννίδη Μαρία Παναγή Νίκη Αγρότου, Β΄1
ΟΙ ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΧΤΕΣ Σχολείο: Γενικό Λύκειο Μύρινας Τάξη: Α
Μπάνιο.
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΚΟΜ107(3η -4η εβδ.)Κατηγορίες βαφών
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 8.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΜΑΘΗΜΑ 6. ΦΟΡΕΑΣ-ΒΑΣΙΚΑ ΕΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΓΧΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΒΑΣΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ" ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ.
Όταν το λάδι συνάντησε τα βότανα! Μία καινοτόμος δράση συνεργασίας των περιβαλλοντικών ομάδων: 1 ου Γυμνασίου Πύργου με τίτλο :«Βότανα και αρωματικά φυτά.
KΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΤΕΝΑ LECTURE:2 KΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΤΕΝΑ LECTURE:2.
KOM 201(1η-2η εβδ) ΣΤΗΦΑΡΙΣΜΑ ή ΜΟΡΤΑΝΣΑΖ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ - Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.
ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.
ΜΑΘΗΜΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΤΑ. Η ΛΕΞΗ ΑΡΩΜΑ.
ΕΚΖΕΜΑ-ΔΕΡΜΑΤΙΤΙΔΑ Οι όροι έκζεμα-δερματίτιδα είναι συνώνυμοι όροι.
ΜΑΘΗΜΑ 7. ΒΑΣΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ) ΑΘΑΝΑΤΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟ, ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΑΛΛΩΝ.
201 ΑΣΑΚ – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΚΜΗΣ
ΤΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας δίνει τον εξής ορισμό για τα καλλυντικά: “Τα καλλυντικά είναι σκευάσματα, τα οποία πρόκειται.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ
ΚΟΜ 203: TEXNIKES KOΨΙΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ. Παράγοντες που επηρεάζουν το κόψιμο : -πυκνότητα του μαλλιού -υφή του μαλλιού -τριχοφυΐα -ελαστικότητα του μαλλιού.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙς ΚΑΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΒΑΘΥ ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΙΙ ΕΝΖΥΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΗΠΙΟ ΦΥΤΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ ΧΗΜΙΚΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ και ΔΙΑΚΟΣΜΕΙ το ξύλο ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Το υψηλής διείσδυσης βερνίκι εμποτισμού της V33 ενισχύει το ξύλο και παρέχει προστασία.
Αλήθεια ή ψέμα; Παιχνίδι με θέμα το ελαιόλαδο. 2ο Δημοτικό Σχολείο Ατσιπόπουλου. Σχολικό έτος: Δασκάλες: Μαρίνα Δαφνομήλη, Κατερίνα Μαυραντωνάκη.
novoril® multi Υγρό γενικού καθαρισμού
vadelia® foam Υγρό καθαριστικό χεριών για επαγγελματική χρήση
novoril® ex carpet Kαθαριστικό με άρωμα
Τι είναι η Ψείρα Πολλοί νομίζουν ότι προτιμώ τα βρώμικα μαλλιά. ΛΑΘΟΣ
ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ Πέρα από το πλύσιμο του σώματος, πρέπει να φροντίζουμε επίσης και να κρατούμε σε καθαρή και υγιεινή κατάσταση και κάποια επιμέρους.
ΑΡΧΕΣ ΜΑΛΑΞΗΣ Παπαγιώργος Γ., MSc, OMT(cand.). ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΑΞΗΣ  Ένα αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικοθεραπείας είναι η χρησιμοποίηση των χεριών που ακόμα.
ΒΟΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι γνώριζαν τη βότανα στη λαϊκή θεραπευτική δράση των φυτών. Διάφορες ουσίες των φυτών χρησιμοποιούνται.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Hair Care ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

. Η εταιρεία ANCOROTTI Skincare έχει επιλέξει σαν αποστολή της την έρευνα και την καινοτομία. Αναπτύσσει συνεχώς νέες φόρμουλες που γεννούν νέα πρωτοποριακά προϊόντα με μοναδικά αποτελέσματα. Η γνώση που διαθέτει η ANCOROTTI Skincare στον τομέα της περιποίησης μαλλιών είναι ένα από τα κύρια επιτεύγματα της εταιρείας της που οδήγησε στην δημιουργία της ΑNCOROTTI Hair Care.

ANTI HAIR LOSS Πρόκειται για μια εξειδικευμένη σειρά για αδύνατα και προβληματικά μαλλιά. Έχουν πραγματοποιηθεί ακριβείς μελέτες με εξαιρετικά τεστ αποτελεσματικότητας έτσι ώστε να παρέχονται απολύτως ασφαλή αποτελέσματα. Οι φόρμουλες των προϊόντων αυτών δημιουργήθηκαν σύμφωνα με την τελευταία τάση της αγοράς. Η ΒΙΟΧΗΜΙΑ του ΠΥΡΙΤΙΟΥ & των ΠΕΠΤΙΔΙΩΝ εφαρμοζόμενη ως τώρα στον κόσμο του SKIN CARE κάνει τώρα την εμφάνιση της και στον κόσμο του HAIR CARE.

- ΣΑΜΠΟΥΑΝ για την Τριχόπτωση (PFSCHA039.1). Υπερδραστικό Σαμπουάν – Δραστικός καθαρισμός, πλούσιος σε ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΠΥΡΙΤΙΟΥ για μια καθαριστική και αναζωογονητική δράση στο τριχωτό μέρος της κεφαλής και των μαλλιών -Βιοχημικό Σύμπλεγμα Πυριτίου -Αντιοξειδωτικό Πεπτίδιο *Δεν περιέχει SLES/SLS, Parabens, και παράγωγα πετρελαίου.

Λοσιόν για την πρόληψη της τριχόπτωσης ( PFFLUI015 ) - Λοσιόν ισχυρής δράσης - Έντονη αναζωογονητική θεραπεία, ένα μοναδικό booster. Καθαρό συμπυκνωμένο Πυρίτιο σε συνέργεια με ένα πεπτίδιο νέας γενιάς και φυτικά εκχυλίσματα. -Βιοχημικό Σύμπλεγμα ΠΥΡΙΤΙΟΥ -ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΠΕΠΤΙΔΙΟ -Χωρίς Parabens, χωρίς παράγωγα πετρελαίου. Τρόπος Χρήσης – σε λουσμένα και ταμποναρισμένα με πετσέτα μαλλιά ψεκάζετε το προϊόν στο δέρμα της κεφαλής και κάνετε μασάζ μέχρις ότου απορροφηθεί η λοσιόν. Στη συνέχεια προχωρείτε στο τελικό στέγνωμα-φορμάρισμα. -χωρίς παράγωγα πετρελαίου -χωρίς Σιλικόνη

HAIR CARE SYSTEM - Κατά του φριζαρίσματος - για πολύ σγουρά μαλλιά. Δυο εξειδικευμένα προϊόντα για σγουρά, ατίθασα μαλλιά. Εύκολα στη χρήση και με εγγυημένο αποτέλεσμα. Η φόρμουλα τους περιέχει ιχνοστοιχεία που αναζωογονούν και συμβάλουν στην αναδόμηση των άτονων μαλλιών. Πειθαρχεί τα ατίθασα μαλλιά εξασφαλίζοντας μια λεία όψη, δίνοντας τους λάμψη και καθιστώντας τα απαλά και ανάλαφρα.

Σαμπουάν χωρίς Χλωριούχο Νάτριο (PFSCHA035) -Δραστικό σαμπουάν – με ειδική φόρμουλα που σκοπό έχει να προετοιμάσει τα μαλλιά για μια θεραπεία “ant frizz”. Ανοίγοντας τις φολίδες της τρίχας και αφήνοντας τες καθαρές, δίχως υπολείμματα, το θεραπευτικό γαλάκτωμα εισχωρεί και δρα σε βάθος. -Σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων αναζωογονεί την τρίχα. – Δεν περιέχει SLES/SLS, Parabens, παράγωγα πετρελαίου, Σιλικόνες και Φορμαλδεΰδη.

Θεραπευτικό Γαλάκτωμα για Επαγγελματική Χρήση (PFFLUI010 ) - Φόρμουλα σε μορφή γαλακτώματος – θεραπεία νέας γενιάς για την καταπολέμηση του «κατσαρώματος». Ένας ορός, ειδικά για τα μαλλιά που καταφέρνει να τα κάνει απαλά και λαμπερά σαν μετάξι. Δαμάζοντας την ατίθαση υφή τους, τα αναπλάθει σε βάθος δίνοντας τους νέα ζωντάνια. -Ένα σύμπλεγμα ιχνοστοιχείων που αναγεννά την τρίχα -Δεν περιέχει Parabens, παράγωγα πετρελαίου και φορμαλδεΰδη. -Τρόπος χρήσης – Σε λουσμένα, ταμποναρισμένα μαλλιά απλώνετε το προϊόν χρησιμοποιώντας μια χτένα ή βούρτσα ώστε το υλικό να πάει παντού, μέχρι τις άκρες. Στεγνώστε στη συνέχεια με τη βοήθεια μιας βούρτσας. -Για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε στεγνά, ισιωμένα, μαλλιά, απλώστε το προϊόν σε μικρές ποσότητες χαϊδεύοντας τα μαλλιά με τη βοήθεια μιας χτένας και περάστε τα με την «πιάστρα». (Επαγγελματικό αποτέλεσμα όπως στο κομμωτήριο).

Hair Line

Μάσκα σε Υγρή Μορφή ( ) Η φόρμουλα αυτή αποτελεί μια καινοτομία. Αναζωογονεί την τρίχα, αναδομεί τα άτονα μαλλιά, δίνοντας τους νέα λάμψη καθιστώντας τα απαλά και ευκολοχτένιστα. Δραστικές Ουσίες – Πλούσια σε ιχνοστοιχεία, σημαντικά συστατικά για την τρίχα που μοιραία ύστερα από πολλαπλά λουσίματα και βαφές λιγοστεύουν.

Leave on Beauty Serum (PFLABO ) Ορός σε μορφή ρευστής κρέμας. Χαρίζει στα μαλλιά νέα ζωντάνια. Δίνει έντονη λάμψη στα βαμμένα μαλλιά και συγχρόνως πραγματοποιεί βαθειά αναδόμηση. Με αυτό το προϊόν έχουμε και πάλι ζωντανά και υγιή μαλλιά. Δραστικές Ουσίες – Η Aloe Vera χάρις στα σάκχαρα που περιέχει δημιουργεί ένα φυσικό φιλμ γύρω από την τρίχα σε συνέργια με το έλαιο SATCHA INCHI, πλούσιο σε Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6, για μια δράση σε βάθος. Τρόπος Χρήσης – Σε μαλλιά λουσμένα και ελαφρά ταμποναρισμένα ψεκάστε κατά μήκος βοηθούμενες από μια χτένα, απλώστε παντού το προϊόν και φορμάρετε. ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΒΓΑΛΕΤΕ. Δεν περιέχει σιλικόνες και Parabens

Σαμπουάν Αναδόμησης σε μορφή Κρέμας (PFSCHA038) - Καινοτόμο Σαμπουάν αναδόμησης σε μορφή κρέμας – η φόρμουλα περιέχει 10% φυτικά έλαια, τροφή και ενυδάτωση τόσο για το τριχωτό της κεφαλής όσο και για την τρίχα, αναδομεί εις βάθος τα πιο κατεστραμμένα μαλλιά, δίνοντας τους όγκο και πυκνότητα. -Σύμπλεγμα αναπλαστικών για την τρίχα ιχνοστοιχείων – Δεν περιέχει SLES/SLS, Parabens, παράγωγα πετρελαίου και σιλικόνες.

Μάσκα Αναδόμησης Μαλλιών (PFBALS002.1) -Μάσκα Αναδόμησης -– φόρμουλα υπέρ-αναπλαστική. Δημιουργεί ένα φιλμ γύρω από την τρίχα δίχως να την βαραίνει. Ξεμπλέκει και μαλακώνει τα μαλλιά καθιστώντας την τρίχα απαλή και ευκολοχτένιστη. -Σύμπλεγμα Ιχνοστοιχείων που βοηθούν στην αναδόμηση της τρίχας + ceramides με αναδομητική και αναζωογονητική δράση σε βάθος. -Ζωντανεύει και αυξάνει τα μαλλιά.

Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν με Αιθέρια Έλαια (PFSCHA026) Υπερδραστική φόρμουλα για βαθύ αλλά ήπιο καθαρισμό. Περιποιείται απαλά το τριχωτό της κεφαλής αναπτύσσοντας μια υπέρ λειτουργική δράση, επιλύοντας δραστικά το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η πιτυρίδα. -ΑΝΤΙΠΙΤΥΡΙΔΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ – Σύμπλεγμα από μίγμα -αιθερίων ελαίων, Θυμάρι & Μυρτιά (Melaleuca) σε συνέργια με την - αντιπιτυριδική δραστική ουσία για μια στοχευμένη δράση για οριστική λύση του προβλήματος. -Δεν περιέχει Parabens και παράγωγα πετρελαίου.

ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ (PFSCHA035.2) Τονωτική φόρμουλα για τον σωστό καθαρισμό της τρίχας. Συμβάλει στην επιτυχή αναζωογόνηση του τριχωτού της κεφαλής δίνοντας στα μαλλιά νέα ζωντάνια. -ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ – Σύμπλεγμα μίγματος αιθερίων ελαίων Δεντρολίβανου και Πεύκης σε συνέργια με ένα εκχύλισμα GINSENG για μια βαθύτερη αναγεννητική δράση που επιδρά στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά. Δεν περιέχει Parabens ούτε παράγωγα πετρελαίου

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΛΑΔΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ SPRAY ( ) Προστατευτική φόρμουλα για το τριχωτό της κεφαλής. Ένα υπέρ ενυδατικό λάδι με τέλεια εφαρμογή. Διατηρεί σε πολύ καλή κατάσταση τα μαλλιά που υπόκεινται σε στρες από την έκθεση τους στον ήλιο, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας. -Ένα προϊόν με εύκολη εφαρμογή, που διατηρεί αναλλοίωτο το χρώμα των μαλλιών. - Δρα σαν Φίλτρο Τρόπος Χρήσης : Ψεκάστε κατά μήκος στα μαλλιά μέχρι να πάει παντού. Μετά το μπάνιο στη θάλασσα και κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας απλώστε με μια χτένα το προϊόν έτσι ώστε να διανεμηθεί καλύτερα.

STYLING GEL ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ (PFGEL021) Παγκόσμια φόρμουλα styling. Ένα ελαφρύ gel που φορμάρει τα μαλλιά χαρίζοντας τους την αίσθηση απόλυτης ελευθερίας. Προϊόν Unisex για την δημιουργία κομμώσεων extra style. Τρόπος Χρήσης: σε λουσμένα, νωπά μαλλιά απλώστε το προϊόν με τα δάχτυλα σας χρησιμοποιώντας και την χτένα σας. Για μια εμφάνιση wet look αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν μόνα τους χωρίς να χρησιμοποιήσετε σεσουάρ (πιστολάκι).

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ Μοναδικά Προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών Καινοτομία & Έρευνα Αποτελεσματικότητα από την πρώτη Χρήση

Ancorotti Skincare Via Como, Solaro (Mi) Italy Tel Fax P.IVA e C.F. IT