Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Για βαμμενα μαλλια Σαμπουάν 1lt & 300ml. Μαλακτική 1lt & 300ml.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Για βαμμενα μαλλια Σαμπουάν 1lt & 300ml. Μαλακτική 1lt & 300ml."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Για βαμμενα μαλλια Σαμπουάν 1lt & 300ml. Μαλακτική 1lt & 300ml.
Η Anti-οξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε και ITS φόρμουλα βοηθά στη διατήρηση του έντονου χρώματος, ενώ το απόσταγμα μελιού τρέφει τα κατεστραμμένα μαλλιά.

3 Για ξηρα & ταλαιπωρημενα μαλλια Μαλακτική 1lt, 300ml & 100ml.
Σαμπουάν 10lt, 1lt, 300ml & 100ml. με μετάξι και πρωτεΐνες σιταριού που αφήνει τα μαλλιά μεταξένια και απαλα, γεμάτα λάμψη και εύκολα στο χτένισμα.

4 Για ξηρα & ταλαιπωρημενα μαλλια Leave in Μαλακτική 300ml.
Χωρίς ξέβγαλμα Μάσκα 1lt & 500ml. Αμπούλα 10ml. Σιλικόνη 60ml. με κερατίνη και πρωτεΐνες σιταριού Περιέχει εκχύλισμα ηλιοτροπία που προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη, χαλάρωση και έχει αντί-οξειδωτική δράση. αφήνει τα μαλλιά μεταξένια και απαλά, γεμάτα λάμψη και εύκολα στο χτένισμα. Ξεβγάζετε μετά από 5 λεπτά. Εμποδίζουν το σχηματισμό ψαλίδας προσφέροντας ενυδάτωση και θρέψη. Ιδανικό για κατεστραμμένα μαλλιά .

5 Σαμπουάν 300ml. Μάσκα 1lt & 500ml Προσφέρει μια βαθιά ενυδάτωση και καθαρισμό. Κάνοντας τα μαλλιά μεταξένια και λεία καθιστά ευκολότερο το ίσιωμα και μειώνει το φριζάρισμα.

6 Κατα της Τριχοπτωσης Σαμπουάν 10lt, 1lt & 300ml.
Αμπούλα 10ml. & Σταγόνες 125ml. οι πρωτεΐνες σόγιας και τα ολίγο-στοιχεία στη φόρμουλα θρέφουν την τρίχα της κεφαλής προσφέροντας μεγαλύτερη τόνωση. ενώ τα εκχυλίσματα τσουκνίδας και δενδρολίβανου βοηθούν στην αποκατάσταση και εξισσοροποιση της τρίχας. με εκχύλισμα πιπεριάς και ολίγο-στοιχεία. Η τονωτική του δράση καθαρίζει και αναζωογονεί το δέρμα της κεφαλής

7 λιπαρα μαλλια κατα της πιτυριδας Σαμπουάν 1lt & 300ml.
Με εκχυλίσματα σημύδας, ελαιόλαδο και limnanthes alba. Η αποτελεσματική δράση καθαρισμού, εξισορροπεί την τρίχα της κεφαλής και βοηθά στην ρύθμιση της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος. Παράλληλα τονώνει και καταπραΰνει. περιέχει εκχυλίσματα τσουκνίδας και κολλιτσίδα που εκτελούν μια θρεπτική και τονωτική δράση. Χωρίς ξέβγαλμα. ιδανικό για ευαίσθητο δέρμα. Η καθαρτήρια δράση των εκχυλισμάτων του πορτοκαλιού και λεμονιού βοηθούν στην ρύθμιση της έκκριση της sebum και αποκαθιστούν την τρίχα της κεφαλής επαναφέροντας την ισορροπία της.

8 συχνη χρηση για ολους τους τυπους μαλλιων Best care
Μαλακτική 1lt. Summer (καλοκαιρινό). Σαμπουάν 1lt & 300ml. Winter (χειμωνιάτικο) Σαμπουάν 1lt & 300ml. με πρωτεΐνες γάλακτος και βιταμίνη Ε που τρέφουν και ενυδατώνουν τα πολύ ξηρά μαλλιά. αφήνοντας τα μαλακά και γεμάτα ζωντάνια. Με λινέλαιο. Προσφέρει όγκο στα μαλλιά επαναφέροντας παράλληλα τη φυσική ελαστικότητα τους. Περιέχει βότανα που Επαναφέρουν τη λάμψη στα Θαμπά μαλλιά.

9 για σγουρα για ογκο μαλλια Σαμπουάν & Μαλακτική 1lt & 300ml.
Εμπλουτισμένο με γάλα γαρδένιας και panthenol. αποκαθιστούν την ελαστικότητα, ενυδατώνουν και εμποδίζουν το φριζάρισμα. οι πρωτεΐνες μεταξιού προστατεύουν την τρίχα δίνοντας στα μαλλιά λάμψη. εμπλουτισμένα με πρωτεΐνες σιταριού και μείγμα τροπικών φρούτων. Προσφέρουν όγκο στις ρίζες, ενισχύουν τη φυσική δομή τους, και τονώνουν τις ξηρές και θαμπές άκρες.

10 DISPLAY COLOR & DRY-T 100 ml Σαμπουάν & Μάσκα Σαμπουάν & Μαλακτική

11 Υγρό ζελέ Νο 5 250ml. Zελε Νο 4 250ml. Zελε κρεμα Νο 3 250ml.
Για λαμπερό αποτέλεσμα. sculpts και ορίζει μοντέρνο στυλ. ισχυρό και σταθερό για ακριβή & μοντέρνα χτενίσματα Βοηθαει στο φορμάρισμα,Στεγνώνει γρήγορα.

12 Κερί Νο 4 100ml. Αφρός 400ml. No 4 Οικολογική Λακ 320ml. No 4

13 για ογκο Νο 2 Νο 3 Λακ για λεπτά και άτονα μαλλιά που τους χαρίζει όγκο 200ml. Αφρός για λεπτά και άτονα μαλλιά που τους χαρίζει όγκο 400ml. κρέμα για λεπτά και άτονα μαλλιά 200ml.

14 για ογκο Νο 3 Οικολογική λακ 320ml. Λακ 500ml. & 100ml.
Που χαρίζει ογκο Λακ 500ml. & 100ml. Που χαρίζει όγκο

15 προστατευτικα Νο 2 Νο 1 Προστατευτικό spray 150ml κατά της θερμότητας Βοηθά στην προστασία των μαλλιών από την αποξήρανση. Υγρό λείανσης 200ml. Προσφέρει λάμψη και προστατεύει από την θερμότητα.

16 για σγουρα μαλλια Κρέμα 200ml. Κατά του φριζαρίσματος.
Δυναμώνει τις μπούκλες, επαναφέροντας την ελαστικότητα τους και χαρίζει λάμψη Υγρή κρέμα 250ml. Για σγουρά μαλλιά που τα κάνει λεία και ευκολοχτένιστα. Υγρή κρέμα 250ml. Κατά του φριζαρίσματος. Για σγουρά μαλλιά που τα αφήνει λεία και ευκολοχτένιστα.

17 για περισσοτερη λαμψη Spray για γυαλάδα 120ml.
αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και γυαλιστερά Σιλικόνη για λάμψη 100ml. Βελτιώνει την υφή της τρίχας αφήνοντας τα μαλλιά μεταξένια. Βοηθάει στο φορμάρισμα Κερί 100ml. Που χαρίζει λάμψη στα μαλλιά

18 KROMASK έντονο χάλκινο κόκκινο μωβ
έντονο χάλκινο κόκκινο μωβ χρήση: λούστε τα μαλλιά σας με το κατάλληλο σαμπουάν inebrya και στεγνώστε με μια πετσέτα. Χρησιμοποιήστε γάντια μίας χρήσης, Βάλτε περίπου 20/30ml. μάσκα, τρίψτε απαλά και περάστε τα με μια χτένα. Αφήστε τη μάσκα για 3-5 λεπτά ανάλογα με την απαιτούμενη ένταση (αυξάνοντας το χρόνο μέχρι το πολύ 15 λεπτά θα αυξηθεί η προβολή της έντασης.) ξεπλύνετε με άφθονο νερό. το προϊόν δεν αφήνει κατάλοιπα, αλλά αποφύγετε την εφαρμογή της μάσκας απευθείας στο δέρμα της κεφαλής.

19 KROMASK Ασημί Μπεζ Χρυσό Καστανό σοκολατί

20 Σαμπουάν αποκατάστασης για κατεστραμμένα μαλλιά 1lt & 300ml.
Προσφέρει απαλότητα σε μαλλιά που έχουν υποστεί χημική επεξεργασία ή αποδυναμωθεί από ατμοσφαιρικούς παράγοντες. πραγματοποιεί αποτελεσματική εσωτερική επανόρθωση. αφήνει τα μαλλιά μαλακά, ενυδατωμένα και τονώνει ακόμα περισσότερα τα κατεστραμμένα μαλλιά. Αναδομεί και προστατεύει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά αφήνοντας τα ανάλαφρα. Επαναφέρει την ελαστικότητα,τη ζωντάνια και τη λάμψη τους. ΧΡΗΣΗ Μετά από She care σαμπουάν, εφαρμόζεται σε μήκη και άκρες. Το αφήνουμε για 3-5 λεπτά και ξεβγάζουμε μα άφθονο νερό. Σαμπουάν αποκατάστασης για κατεστραμμένα μαλλιά 1lt & 300ml. Μαλακτική κρέμα αναζωογόνησης για λεπτά μαλλιά 300ml.

21 Αμπούλες ενυδατικής αναδόμησης 10ml.
Ενυδατικό spray 150ml. Ιδανική για σγουρά και πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά. Η άμεση δράση της αφήνει τα μαλλιά μαλακά ,γεμάτα λάμψη και εύκολοχτένιστα. ΧΡΗΣΗ μετά το σαμπουάν, εφαρμόζεται σε μήκη και άκρες. Το αφήνουμε για 5-10 λεπτά και ξεπλύνετε καλά Μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης για πυκνά μαλλιά 1lt 300ml. Περιέχει κερατίνη βιομόρια, πρωτεΐνες σιταριού και polyquaterniums. ΧΡΗΣΗ μετά το σαμπουάν, εφαρμόζεται σε μήκη και στις άκρες. Το αφήνουμε για 5-10 λεπτά και ξεπλένουμε με άφθονο νερό.

22 προστατευτικό λάδι με εκχυλίσματα καρύδας και aloe vera 120ml.
προστατεύει από τον ήλιο, τον άνεμο, το αλάτι και το χλώριο. προστατεύει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας

23 Μαλακτικό ενυδάτωσης 275ml.
απομακρύνει το αλάτι, το χλώριο και τα κατάλοιπα των ηλιακών προϊόντων Κατάλληλο για θρέψη και ενυδάτωση. Κυρίως κατά της καλοκαιρινές μήνες.

24 Δροσιστική θεραπεία απολέπισης που
Εξισορροπεί το ευαίσθητο δέρμα της κεφαλής χρήση: πριν από λούσιμο, εφαρμόζεται στο δέρμα της κεφαλής, αφήστε το για 3 λεπτά, ξεπλύνετε με ζεστό νερό Σαμπουάν 250ml. εμπλουτισμένο με officinalis φυτών από τη Μεσόγειο Που καθαρίζει δραστικά το δέρμα της κεφαλής. Σαμπουάν και αφρόλουτρο για συχνή χρήση 250ml. ενισχυμένο με πρωτεΐνες σόγιας και κρεατίνης

25 Ζελέ πολύ δυνατό xtra hold 200ml.
After-shave κρέμα προσώπου 150ml.

26 Παιδικη σειρα Απαλή μαλακτική 200ml. Σαμπουάν Χωρίς δάκρυα 200ml.

27 Οξυζενε 1lt. & 150ml. 10 vol 20 vol 40 vol 30 vol
Κρεμώδης αρωματισμένο οξειδωτικό γαλάκτωμα με βάση το υπεροξείδιο του!

28 ΝΤΕΚΑΠΑΖ συμπαγης & αρωματικο Ανταλλακτικα 500ml. blue Φακελακια 35γρ.
blue & white Η ειδική του φόρμουλα με μπλε χρωστικές ουσίες αφαιρει κίτρινους και πορτοκαλί τόνους Η ειδική του φόρμουλα με μπλε χρωστικές ουσίες αφαιρει κίτρινους και πορτοκαλί τόνους Περιέχει 6 τεμάχια σακουλάκια ανταλλακτικά 500ml. Η ειδική του φόρμουλα με μπλε χρωστικές ουσίες αφαιρει κίτρινους και πορτοκαλί τόνους Περιέχει 24 τεμάχια σακουλάκια Η ειδική σύνθεση του προσφέρει γρήγορη δράση. Ανοίγει τα μαλλιά μέχρι 7 τόνους.

29 Σαμπουάν για λευκασμένα και γκρίζα μαλλιά 500ml.
Εξουδετερωτή για περμαναντ 1lt. Mε πρωτεΐνες μεταξιού και εκχυλίσματα σταφυλιών. Εξομαλύνει τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους. μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα γκρίζα μαλλιά αποκαθιστώντας τη λάμψη τους. Βοηθά να διατηρεί την μπούκλα σταθερή. Η φόρμουλα του πλούσια σε πρωτεΐνες γάλακτος πραγματοποιεί μια προστατευτική δράση. απομακρίνει την τεχνητή χρωστική ουσία της βαφής χωρίς να καταστρέψει το φυσικό χρώμα των μαλλιών.

30 ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ Περμαναντ Νο 1 για φυσικά μαλλιά
Περμαναντ Νο 1s για ισχυρά και πυκνά μαλλιά Περμαναντ Νο 2 για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά Ισιωτική κρέμα ιδανική για να ισιώσει τα φυσικά σγουρά μαλλιά. Η φόρμουλα του πλούσια σε πρωτεΐνες γάλακτος αναδομεί την τρίχα. Διατηρεί τα μαλλιά μαλακά και ευλύγιστα και αφήνουν τα μαλλιά σας να δείχνουν φυσικά σγουρά.

31 Βοηθητικα Κρέμα 100ml. ιδανική για την αφαίρεση λεκέδων από βαφή στο δέρμα. Προσφέρει ελαφρύ καθαρισμό. Κρέμα 100ml. Για χρήση με θεραπείες χρώματος. Είναι ιδανικό να προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς. καταπραϋντικό λάδι 125ml. ιδανικό για την προστασία του δέρματος κατά τη διάρκεια της βαφής. Χρήση: εφαρμόζεται 4-7 ml. λάδι μέσα στην βαφή. Προστατευτική κρέμα χεριών 100ml. πλούσια σε πανθενόλη και shea butter.

32 Κρεμα σωματος Αρωμα Λουλουδιων Ενυδατική λοσιόν σώματος 250ml.
Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και λάδι. θρέφει το δέρμα αφήνοντάς το δροσερό και φρέσκο. Ιδανικό το καλοκαίρι και το χειμώνα. Χρήση: εφαρμόζεται στο σωμα και κάνετε απαλό μασάζ.


Κατέβασμα ppt "Για βαμμενα μαλλια Σαμπουάν 1lt & 300ml. Μαλακτική 1lt & 300ml."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google