Ενίσχυση της Πράσινης Επιχειρηματικότητας

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
«Κυβερνητικές προτάσεις για το Ασφαλιστικό» © VPRC – Μάρτιος / Δ.1 © VPRC – Μάρτιος 2008 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
Advertisements

 Τρέχουσα Διαχείριση των επιπτώσεων της κρίσης.  Στρατηγικός σχεδιασμός για τον περιορισμό των συνεπειών της.  Αντιστροφή του κλίματος στο μέλλον.
1. 2 Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Π. ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ“ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ  Είναι πλέον κατανοητό από όλους.
Πράσινες Προμήθειες στην Τράπεζα Πειραιώς
Εθνικό Σημείο Επαφής για το πρόγραμμα "Ορίζοντας 2020“
Πρόγραμμα πλαίσιο για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία (2007 – 2013) Competitiveness and Innovation Framework Programme CIP (2007 – 2013) Γενική.
ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ - για την ανάπτυξη της Καινοτομίας & της Επιχειρηματικότητας - για τη στήριξη και δημιουργία απασχόλησης από τον ΛΟΥΚΑ.
Νικόλαος Πετρόπουλος Ημερίδα REPUBLIC MED Πειραιάς 20/03/ REMIDA Σύντομη παρουσίαση.
ΗΜΕΡΙΔΑ «Αγροτική Επιχειρηματικότητα: Ελληνικά Προϊόντα και Τεχνολογίες Αιχμής» ( ) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
«Μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη με υψηλό κόστος ενέργειας ;» Investing in Energy 2014 Κοντολέων Αντώνης Μέλος Δ.Σ.
ΑΝΟΙΚΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ "Ενεργειακή και Περιβαλλοντική Αναβάθμιση Δημόσιων Χώρων: Καινοτόμες Μέθοδοι και Προοπτικές” Στυλιανός Διαμαντίδης, Γενικός Γραμματέας.
ΕΕΤΑΑ Αναπτυξιακός Σχεδιασμός Αθήνα 17 Μαίου 2012
Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα στην Αθήνα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΠΙΧΕΙΡΩ 2009» ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Θεσσαλονίκη, 21/12/2009 Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος Η σημασία και ο Ρόλος των ΤΠΕ στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας Βασίλης Θωμαΐδης Πρόεδρος.
Αναπτυξιακά προγράμματα
Οικονομική κρίση και καταναλωτική συμπεριφορά
Στόχος της Κυβέρνησης και του ΥΠΑΝ είναι η ενίσχυση, με έργα και όχι με λόγια, της πράσινης οικονομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Στην κατεύθυνση αυτή.
LIFE ΕNV- eSYMBIOSIS Ανάπτυξη γνωστικών διαδικτυακών υπηρεσιών για την προώθηση προηγμένων δικτύων βιομηχανικής συμβίωσης eSYMBIOSIS Ανάπτυξη γνωστικών.
Τραπεζική Ι Κ.1 Ο ρόλος και η λειτουργία ενός τραπεζικού οργανισμού
ΤΟ ΧΡΗμα ΩΣ εμπΟρευμα ΟΜΑΔΑ : γερκου α. αϊβαζιδου ειρ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: η εταιρική υπευθυνότητα μακροχρόνια επένδυση
. “Η Στρατηγική Σημασία του Ηλεκτρονικού Επιχειρείν για την Ελλάδα της Κρίσης” Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης, Διευθυντής Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ – BUSINESS PLAN
Η «έξυπνη» χρηματοδότηση της νεανικής επιχειρηματικότητας Χρηματοδοτώντας εκπαίδευση, κίνητρα και εργαλεία Η «έξυπνη» χρηματοδότηση της νεανικής επιχειρηματικότητας.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ
Εκδήλωση Money show, Αθήνα Νομοθεσία REACH νέες προοπτικές για τις αρμόδιες Αρχές και για τη βιομηχανία Δημήτριος Τσίχλης Προϊστάμενος Δ/νσης.
Οι θέσεις εργασίες που θα δημιουργηθούν μέχρι το 2030 στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, μπορεί να ξεπεράσουν και τα 8,5 εκατομμύρια. μελέτη που.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Κ.Π. EQUAL / ΣΥΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΩΝΤΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ Α.Σ.
Άννα Μίχου 1 ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ο Ρόλος του μηχανικού από την κρίση στην ανάπτυξη Άννα Μίχου Ηλεκτρολόγος Μηχανικός.
Επιχειρηματική Αξιοποίηση Ερευνητικών Αποτελεσμάτων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Πρόγραμμα «Έργο Αθήνα» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.
Ο ρΟλοΣ και η συνεισφορΑ των γραφιστΩν προς την αειφορΙα
Στρατηγική «Ευρώπη 2020» ICT - θέσεις εργασίας - οικονομική ανάπτυξη - καθημερινότητα.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝ ΣΤΟ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΑΠΕ
Τα Ιταλικά Επιμελητήρια στο εξωτερικό: ένα παγκόσμιο δίκτυο για τη στήριξη της διεθνοποίησης των επιχειρήσεων Θεσσαλονίκη, 14 Μαΐου 2010 Ομιλία του κ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΥ
ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη/Ίδρυμα Καρέλια
Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας: από την ιδέα στην υλοποίηση Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης
Ειδικά θέματα Οικονομικής Ανάπτυξης : Επιχειρηματικότητα Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης
Ειδικά θέματα Οικονομικής Ανάπτυξης : Επιχειρηματικότητα Δρ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ: ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
 Κύριοι στόχοι της είναι να εξασφαλίσει δίκαιο βιοτικό επίπεδο στους γεωργούς και ασφαλή τρόφιμα που παρέχονται σε σταθερή βάση και σε προσιτές τιμές.
1 η Συνεδρίαση Επιτροπής Παρακολούθησης ΕΠ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Τα Βασικά Στοιχεία του ΕΠ.
Έρευνα και καινοτόμος επιχειρηματικότητα: Η νέα προσέγγιση και το ΕΣΠΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΜΑ : ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ, ΤΑΣΕΙΣ.
1 Νέα δυναμική για την ανάπτυξη της μελισσοκομίας Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Νοεμβρίου 2013 ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ "Εθνική Συνδιάσκεψη.
 Michael Grömling Intereconomics January 2014, Volume 49.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
Πολιτικές και Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την ανάπτυξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Ζαψαλής Δημήτρης Διευθυντής Κέντρου Πιστοδοτήσεων Β2 Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
ΩΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Ενοτητα 5. αμεσεσ ξενεσ επενδυσεισ
360funding.gr Μάϊος 2017.
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΕΑΝ ΑΕ
Οι Νέες ∆ιατάξεις για τις Βιολογικές Καλλιέργειες και οι Προοπτικές Χρηµατοδότησης. Αλέξανδρος Παριανός, Γεν. ∆ιευθυντής GMCert, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας.
AMSTERDAM-SMART GRID CASE STUDY
Ελληνική Επιχειρηματικότητα Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτικά Εργαλεία
Οριζόντια Προτεραιότητα & Εγκάρσιος Στόχος
Ενεργειακές Κοινότητες
Η επιχείρηση ΜΗΤΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ που εδρεύει στην περιφέρεια ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ εντάχθηκε στη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την.
Η επιχείρηση Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ που εδρεύει στην περιφέρεια ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ εντάχθηκε στη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων.
Η επιχείρηση………………………………… που εδρεύει στην περιφέρεια ……………………
Η επιχείρηση Π. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ & Σ. ΣΙΔΕΡΗΣ Ο. Ε
Η επιχείρηση Α. ΒΟΥΛΓΑΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε. Ε
Η επιχείρηση ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΦΑΝ ΑΕ, που εδρεύει στην περιφέρεια Β.ΑΙΓΑΙΟΥ. εντάχθηκε στη Δράση «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό.
Η επιχείρηση ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α. Ε
Η επιχείρηση ΚΑΡΑΜΙΧΑΗΛ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΒΒΑΣ που εδρεύει στην περιφέρεια ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ εντάχθηκε στη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Ενίσχυση της Πράσινης Επιχειρηματικότητας Green Banking: Ενίσχυση της Πράσινης Επιχειρηματικότητας Έλενα Πριμικήρη Διεύθυνση Ανάπτυξης Εργασιών Green Banking ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αμερικής 4, 105 64 Αθήνα, E-mail: greenbanking@piraeusbank.gr

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Οικονομία και περιβάλλον Η ανάπτυξη της οικονομίας, μέσα από επενδύσεις που είναι φιλικές προς το περιβάλλον, προβάλλει σήμερα ως μία ασφαλιστική δικλείδα στη διασφάλιση των θέσεων εργασίας ή και στη δημιουργία νέων ώστε να ξανακερδηθεί η αναπτυξιακή ορμή που απαιτείται για το ξεπέρασμα της κρίσης αλλά και για την αντιμετώπιση των μεγάλων περιβαλλοντικών προβλημάτων του πλανήτη.

Οι πράσινες αγορές είναι μία ευκαιρία για αναπτυξιακή προοπτική. ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ A Green New Deal Οι πράσινες αγορές είναι μία ευκαιρία για αναπτυξιακή προοπτική. Αυτό φαίνεται να συνειδητοποιούν ολοένα και περισσότερες κυβερνήσεις που διέθεσαν ήδη σημαντικά κονδύλια στην πράσινη επιχειρηματικότητα μέσω των πακέτων σταθεροποίησης των οικονομιών τους. ΗΠΑ: $ 112,3 δισ. (12% του πακέτου σταθεροποίησης) Ν. Κορέα: $ 30,7 δισ. (81%) Γερμανία: $ 13,8 δισ. (13%) Γαλλία: $ 7,1 δισ. (21%) Βρετανία: $ 2,1 δισ. (6%)

Πράσινη ενέργεια και θέσεις εργασίας ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Πράσινη ενέργεια και θέσεις εργασίας

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ …και στην Ελλάδα

Επενδύσεις φιλικές προς το περιβάλλον ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Επενδύσεις φιλικές προς το περιβάλλον

Επενδύσεις φιλικές προς το περιβάλλον ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Επενδύσεις φιλικές προς το περιβάλλον

Επενδύσεις φιλικές προς το περιβάλλον ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Επενδύσεις φιλικές προς το περιβάλλον

Ενίσχυση της Πράσινης Επιχειρηματικότητας ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ενίσχυση της Πράσινης Επιχειρηματικότητας

Ενίσχυση της Πράσινης Επιχειρηματικότητας ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ενίσχυση της Πράσινης Επιχειρηματικότητας Η Τράπεζα Πειραιώς είναι καινοτόμος στον τομέα της Πράσινης Επιχειρηματικότητας. Έχει δεσμευτεί για τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων και ιδιωτών, οι οποίοι θέλουν να πραγματοποιήσουν επενδύσεις φιλικές προς το περιβάλλον.

Ενίσχυση της Πράσινης Επιχειρηματικότητας ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ενίσχυση της Πράσινης Επιχειρηματικότητας Η Τράπεζα Πειραιώς ανέπτυξε Πράσινα Τραπεζικά Προϊόντα με απόλυτη επιτυχία στην Ελληνική αγορά, τα οποία συμβάλλουν στην βιώσιμη ανάπτυξη, προσφέρουν νέες καινοτόμες επενδυτικές λύσεις και καλύπτουν για πρώτη φορά επιχειρηματικές καθώς και καταναλωτικές ανάγκες, στην κατεύθυνση της Πράσινης Ανάπτυξης. Προσφέρει προϊόντα: Επιχειρηματικά, Στεγαστικά, Καταναλωτικά, Leasing, Ασφαλιστικά, Αγροτικά

ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ενίσχυση της Πράσινης Επιχειρηματικότητας Αθροιστικά, τα τελευταία 3 χρόνια, η Τράπεζα Πειραιώς στήριξε έργα ΑΠΕ που απέτρεψαν 775.956 τόνους CO2 στην ατμόσφαιρα

Το πρώτο Πράσινο Κατάστημα στα Βαλκάνια ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Το κατάστημα GREEN BANKING Το πρώτο Πράσινο Κατάστημα στα Βαλκάνια Οργανωμένο σημείο πληροφόρησης του κοινού, σε σχέση με τις δυνατότητες των επιχειρήσεων και ιδιωτών: να επωφεληθούν από τα Πράσινα Προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς και να γνωρίσουν πώς αυτά συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο. να μάθουν πώς μπορούν να ωφεληθούν μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας ή κτίζοντας με βιοκλιματικό σχεδιασμό να γνωρίσουν τις τάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την περιβαλλοντική νομοθεσία, τις υποχρεώσεις αλλά και τις νέες επενδυτικές ευκαιρίες σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας κ.λπ. να πληροφορηθούν για το αν και κατά πόσο υπάρχει επιχειρηματικός κίνδυνος από τις κλιματικές αλλαγές και πώς μπορούν να τον αντιμετωπίσουν να μάθουν τι είναι το Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα μιας επιχείρησης, πώς αυτό επηρεάζει το περιβάλλον και την κοινωνία και ποιο το όφελος όταν μειωθεί

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GREEN BANKING ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ενίσχυση της Πράσινης Επιχειρηματικότητας Ευχαριστώ Πολύ! ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ GREEN BANKING Πανεπιστημίου 18, Αθήνα Τηλέφωνο 210 3739035 greenbanking@piraeusbank.gr 14