ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
T XT M E the next step on e-marketing By. Τι είναι το T XT M E ; Το TxtMe είναι μία δωρεάν on-line κοινότητα. Τα μέλη: Στέλνουν free SMS προς οποιονδήποτε.
Advertisements

Cyta και Κοινωνική Δικτύωση Αλέκος Αλεξάνδρου. Περιεχόμενο  Υπηρεσίες για πρόσβαση στο διαδίκτυο  Υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης  Ασφάλεια του διαδικτύου.
Ο Κύκλος της Ηγεσίας Γιώργος Κορωνιάς Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Vodafone-Panafon 18 Ιουνίου 2003.
Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ!
ΜΑΡΙΝΑ ΑΘΗΝΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΝΑΗ ΚΟΤΣΑΡΗ ΤΑΞΗ: ΣΤ’1
Επίδραση φορολογικής πολιτικής στον κλάδο Κινητής Τηλεφωνίας Αύγουστος 2011 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» ΜΟΝΑΔΑ Β’ - ΟΔΗΓΟΣ.
1 «Ο κλάδος των Κινητών Επικοινωνιών κυρίαρχος πυλώνας στη στρατηγική ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας», Μάρτιος 2015.
Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Ι Ενότητα 4: Υλικά μιας Ε.Η.Ε. Σταύρος Καμινάρης Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο Εκπαιδευτικό.
Μέτρηση απόδοσης διαδικασιών αποθήκευσης μιας βιομηχανικής μονάδας 1 Δημήτρης Φωλίνας, 1 Διονύσης Τσιριγώτης, 2 Ιωάννης Μανίκας 1ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ.
ΦΑΚΙΡΗ ΜΑΡΙΑ-ΙΟΥΛΙΕΤΑ Α.Μ: Α.Ο.Α. ΕΠΙΒΛΕΠΟΝ: κ. Κλωνάρης.
«ΓΡΑΜΜΗ-ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» : ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Μέλος των: Child Helpline International (CHI) Eurochild International Society for Prevention.
ΣΤΑΤΙΚΗ Ι Ενότητα 7 η : ΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ Διάλεξη: Ασκήσεις πάνω στην Α.Δ.Ε. και τους καταναγκασμούς – εισαγωγή στην ελαστική γραμμή. Καθηγητής.
Ο Κλάδος της Κινητής Τηλεφωνίας στο νέο περιβάλλον Αύγουστος 2011 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
Ο Κλάδος της Κινητής Τηλεφωνίας στις νέες συνθήκες Ιουνιος 2014 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.
Ανάπτυξη και διαχείριση καινοτομιών στη μαθησιακή διαδικασία.
1 Αποτελέσματα κλάδου – ‘B τρίμηνο 2015 Η σταθεροποίηση που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του 2014 φαίνεται να αντιστρέφεται από την αρχή του 2015 με μειώσεις.
Αρχεία - Φάκελοι Αρχείο ονομάζουμε μια οργανωμένη συλλογή από δεδομένα, που είναι αποθηκευμένα σε κάποιο μέσο αποθήκευσης του υπολογιστή. Τα βασικά χαρακτηριστικά.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ
Τοξικότητα των θρεπτικών συστατικών
Αλγόριθμος όνομα_αλγορίθμου Εντολές Τέλος όνομα_αλγορίθμου
Εισηγητής: δρ. Χρήστος Λεμονάκης
Περιεχόμενα: Εισαγωγή Βασικοί κανόνες savoir vivre Τηλέφωνο Φιλία
Τι είναι το Sexting; Το sexting είναι η ανταλλαγή προκλητικών µηνυµάτων ή γυµνών φωτογραφιών µέσω διαδικτύου ή µέσω κινητών τηλεφώνων, που λανθασμένα.
Μιχαέλα Φλώρου Α2 4ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου
Λογισμικό παρουσιάσεων
Βαβίτσα Μαρία Γεροδήμου Παρασκευή
Γραφικές παραστάσεις: Χάραξη ευθείας
Κεφάλαιο 7: Διαδικτύωση-Internet
Δρ. Αμανατίδου Ελισάβετ
Κλαδική Ανάλυση – Μελέτη της ICAP Group «Οι Συνέπειες της Κρίσης στους διαφόρους Κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας» Διεύθυνση.
ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ
ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ (BULLYING)
Σχολικός εκφοβισμός Ιστορίες (1ο μέρος) Παρατηρητές
PROJECT 2B ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: ΜΠΑΛΑΣΗ
3.6 Δρομολόγηση 3ο Κεφάλαιο.
ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΑ
Ψαλιδιστής αποτελούμενος από θυρίστορ με παραμετρικά στοιχεία Rd=0,01Ω, Us=1V, τροφοδοτεί ωμικό φορτίο με αντίσταση R=1,99Ω. Η πηγή συνεχούς ρεύματος στην.
Συγκεντρωτικοί Πίνακες Ιδιοκτησία-Τηλεθέαση- Διαφημιστική Δαπάνη
Περί greeklish...ο λόγος! Εργασία για το μάθημα « Κοινωνιογλωσικές θεωρήσεις για την γλώσσα και την διδασκαλία της» Δήμα Ιφιγένεια Διτσόλα Ελένη Δουργουτιάν.
Β΄ Δημοτικό Σχολείο Ποταμού Γερμασόγειας Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017
Ετοιμάστηκε για: Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα
Υλικό Υπολογιστών Καθηγητής: Α. Μιχαλάκης
Ελεγχοι πιεσηΣ (stress test) σε εκπαιδευτικη διαδικτυακη εφαρμογη
ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Δίκτυα προστιθέμενης αξίας EDI και εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου
Εισαγωγή στην Ψηφιακή Τεχνολογία
Συμβολή Κινητών Επικοινωνιών στην παγκόσμια οικονομία 4,2% του Παγκόσμιου ΑΕΠ
8ο MOBILE & CONNECTED WORLD CONFERENCE
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου
Βασικά Οικονομικά Μεγέθη Ομίλου
Προσφορά προς τα μέλη του Ιατρικού συλλόγου Πυργου
Αποτελέσματα κλάδου – ‘α 6μηνο 2016
ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ
У циљу обезбеђења полазног момента статори једнофазних асинхроних мотора увек су снабдевени са двофазним намотајима. Принципијелна шема извођења једнофазних.
Ενότητα Γ2.4α (Σύγκριση και επιλογή υπολογιστικού συστήματος)
Πως συγκρίνουμε και πως επιλέγουμε υπολογιστικά συστήματα
Ρευστά, Πίεση, Άνωση Το φαινόμενο της Πλεύσης-Βύθισης και οι παράγοντες που το επηρεάζουν ΕΦΕΙΑ 8ο μάθημα.
Πηγή συνεχούς ρεύματος τροφοδοτεί ωμικό φορτίο μέσω διακόπτη συνεχούς ρεύματος αποτελούμενο από θυρίστορ με παραμετρικά στοιχεία Us = 1 V και Rd =0,03.
Η φοίτηση στο ….
Θέση σώματος, συμβολίζεται συνήθως με χ: πού βρίσκεται το σώμα σε σχέση με ένα σημείο αναφοράς (αρχή συστήματος αξόνων). Πλήρης περιγραφή της κίνησης προυποθέτει.
Η ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ 2020
Internet safety Λεόντειος Σχολή Αθηνών Δημοτικό Στ2
10645/ΓΔ4/ ΥπουργικΗ ΑπΟφαση ΕγγραφεΣ, μετεγγραφεσ, φοΙτηση και θΕματα οργΑνωσηΣ τηΣ σχολικΗΣ.
Από 26 Φεβρουαρίου ως 28 Μαΐου 4 Μαρτίου 24 Φεβρουαρίου –
Илмий раҳбар доц.в.б.Тастанов Н.А.
Περιφέρεια.
Η βιβλιοθήκη εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (αποθετήριο) «Ιφιγένεια»
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΟΙ ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΑΔΟΥ 2017 ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2018

ΕΣΟΔΑ ΚΛΑΔΟΥ Το 2017 τα έσοδα από υπηρεσίες ανήλθαν σε 1,87 δισ., ενώ τα συνολικά έσοδα του κλάδου ανήλθαν σε 2,09 δισ. Τα έσοδα από δεδομένα αποτελούν το 18,5% των εσόδων από υπηρεσίες. Πηγή: Επεξεργασία στοιχείων παρόχων Ο κλάδος σημείωσε την πρώτη αύξηση εσόδων το 2017 από το 2008, με τα έσοδα από δεδομένα να συμβάλλουν πάνω από το σύνολο της αύξησης

EBITDA & ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ Το 2017 τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) του κλάδου ανήλθαν σε €689 εκ. (περιθώριο 33%), ενώ τα καθαρά κέρδη προ φόρων του κλάδου ανήλθαν σε €133 εκ. (περιθώριο 6,4%) Πηγή: Επεξεργασία στοιχείων παρόχων Vodafone: Στοιχεία οικονομικού έτους 01.04.2016 – 31.03.2017 Η ανάκαμψη των εσόδων εκτιμάται ότι θα οδηγήσει και σε ανάκαμψη των κερδών το 2018 διευκολύνοντας τη χρηματοδότηση των απαιτούμενων επενδύσεων

ΟΓΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΟΔΑ ΑΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Το 2017 τα δεδομένα σημείωσαν ιδιαίτερα υψηλή αύξηση (89,5%), ενώ τα μηνύματα (SMS & MMS) μειώθηκαν κατά 18,5%, καθώς οι συνδρομητές χρησιμοποιούν IP εφαρμογές για την επικοινωνία τους. Τα λεπτά ομιλίας, αυξήθηκαν κατά 2,5% και παραμένουν σταθερά στα 26-28 εκ. με μικρές διακυμάνσεις εδώ και πολλά έτη. Πηγή: Επεξεργασία στοιχείων παρόχων Η Ελλάδα με καθυστέρηση ακολουθεί τις διεθνείς τάσεις στα δεδομένα, ωστόσο ο βαθμός χρήσης (0,6 GB ανά συνδρομητή ανά μήνα) παραμένει σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα από ότι σε άλλες ανεπτυγμένες χώρες (ΟΟΣΑ: 2,3GB ανά συνδρομητή ανά μήνα το 2016)

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Οι επενδύσεις του κλάδου χωρίς τις άδειες χρήσης φάσματος έφτασαν τα 334 εκατ. ευρώ το 2017 ενώ ως ποσοστό των εσόδων από υπηρεσίες ανήλθαν σε 17,8% και ως ποσοστό του EBITDA στο 48,4%. Περιλαμβάνοντας τις δαπάνες για άδειες χρήσης φάσματος, οι επενδύσεις ανήλθαν σε 537 εκ. Το ποσοστό του τζίρου που κατευθύνεται σε έρευνα και ανάπτυξη (R&D) ανέρχεται σε 3,6% ενώ στην Ελληνική οικονομία κυμαίνεται στο 1% του ΑΕΠ Πηγή: Επεξεργασία στοιχείων παρόχων

ΤΙΜΕΣ Οι τιμές προ φόρων για τη φωνή μειώθηκαν το 2017 κατά 6,8% το 2017 και για τα δεδομένα κατά 38,4%. Πηγή: Επεξεργασία στοιχείων παρόχων Από το 2010 έως το 2017, οι τιμές προ φόρων ανά λεπτό ομιλίας έχουν μειωθεί κατά 48% και για τα δεδομένα κατά 80%.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ Τα δημόσια έσοδα από φόρους και ασφαλιστικές εισφορές τον κλάδο κινητών επικοινωνιών το 2017 εκτιμώνται σε €1.252 εκ., ποσό που είναι υψηλότερο κατά 2,9% έναντι του 2016. Πηγή: Επεξεργασία στοιχείων παρόχων Vodafone: Στοιχεία οικονομικού έτους 01.04.2016 – 31.03.2017 Τα έσοδα του δημοσίου από άδειες χρήσης φάσματος ανήλθαν σε €204 εκ. αυξάνοντας το συνολικό ποσό δημοσίων εσόδων στα €1.456 εκ.