Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ελεγχοι πιεσηΣ (stress test) σε εκπαιδευτικη διαδικτυακη εφαρμογη

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ελεγχοι πιεσηΣ (stress test) σε εκπαιδευτικη διαδικτυακη εφαρμογη"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ελεγχοι πιεσηΣ (stress test) σε εκπαιδευτικη διαδικτυακη εφαρμογη
Φοιτητές: Καρκάνης Πέτρος Καϊμακάμης Χρήστος Επιβλέπων Καθηγητής: Δρ. Τσιμπίρης Αλκιβιάδης

2 Πλανο πτυχιακησ εργασιασ
Δημιούργια μίας εκπαιδευτική πλατφόρμας,με test πολλαπλής επιλογής Προσομοίωση ρεαλιστικών σενάριων με είσοδο από 1 ως 2000 χρήστες στην πλατφόρμα Άσκηση stress test στον server με την βοήθεια του Jmeter για να δοκιμάσουμε την αντοχή του Με βάση τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τα σενάρια που θα κάνουμε.Προχωράμε στην εξαγωγή συμπερασμάτων

3 Σκοποσ πτυχιακησ εργασιασ
Ο σκοπός της πτυχιακής εργασίας είναι να κατανοήσουμε την ανοχή και αντοχή των server κάτω από μεγάλες πιέσεις , και με βάση τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τα σενάρια που θα κάνουμε να βρούμε τρόπους και λύσεις για την καλύτερη λειτουργία των server κάτω από την πίεση μεγάλων φορτίων.

4 E-R ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

5 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ
PHP HTML/CSS BOOTSTRAP MySQL Workbench Jmeter Xaamp Okeanos

6 Χαρακτηριστικα server
Οkeanos Αρχιτεκτονική : 64bit Επεξεργαστής: Έχει δυο επεξεργαστές μονοπύρηνους συγχρονισμένους στα 2100MHz με case μνήμη 512kb είναι της AuthnenticAMD και το μοντέλο των επεξεργαστών είναι QEMU Virtual CPU version Μνήμη RAM: 6GB Σκληρό δίσκο: 40GB Local Server Αρχιτεκτονική: 32bit Επεξεργαστής: Έχει ένα μομνοπύρηνο επεξεργαστή συγχρονισμένο στα 1.66GHz της εταιρίας Intel και το μοντέλο του επεξεργαστή είναι Atom N280 Diamondville 45nm Technology Μνήμη RAM: 1*2GB Σκληρό Δίσκο: 74GB Λειτουργικό Σύστημα: Windows 7 Home Premium.

7 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Jmeter 500 USERS / 1 sec

8 ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ / ΑΝΑΛΥΣΗ

9 ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ / ΑΝΑΛΥΣΗ

10 Μελλοντικη εξελιξη τησ εργασιασ
Η εφαρμογή να φτιαχτέι και για άλλα τεστ εκτός απο τα πολλαπλής επιλογής. Επίσης να γίνεται έλεγχος για το αν ο χρήστης που μπαίνει είναι μοναδικός και δεν κάνει είσοδο και απο άλλες ταυτόχρονα IP. Θα μπορούσε να μεταφερθεί η εφαρμογή σε έναν καλύτερο server με μεγαλύτερες αντοχές. Θα μπορούσε κατα την εγγραφή νέου χρήστη στην εκπαιδευτική πλατφόρμα ο χρήστης να προσθέτει και άλλες πληροφορίες (Διεύθυνση,Τηλέφωνο κ.α.). Tέλος να γινεται έλεγχος κατα την εγγραφη για το άν ο χρηστης που κάνει εγγραφή ειναι φυσικό πρόσωπο. Οι απαντήσεις των ερωτήσεων να είναι με εικόνες αντι για προτάσεις. Θα μπορεί να υπάρχει παραπάνω από μια σωστή απάντηση.

11 σασ ευχαριστουμε!!!!


Κατέβασμα ppt "Ελεγχοι πιεσηΣ (stress test) σε εκπαιδευτικη διαδικτυακη εφαρμογη"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google