lacip® 360 Υγρό πλυντηρίου ποτηριών για σκληρά νερά

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Αποτέλεσμα έρευνας αλλά και πρόθεσης να γίνει η καθημερινότητα των επαγγελματιών στο χώρο της μαζικής εστίασης ευκολότερη και οικονομικότερη. Με μία απλή.
Advertisements

Survivors Απαλλαγείτε από τα λύματά σας Νόμιμα!.
4η Ενότητα:Καθαρισμός.
Σαπούνι συνταγές Μπούρα Αγνή Μουτζούρη Μαρία Πετριτζικλή Ταξία
Επαγγελματικές Λύσεις για την Βελτιστοποίηση Νερού
ΜΕΙΓΜΑΤΑ.
Τα τελευταία χρόνια η ρύπανση του περιβάλλοντος έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις η αιτία είναι οι μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
1/5/ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ 1/5/ (πηγή: HELIOAKMI).
ΒΑΣΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ
Παράγοντες που επηρεάζουν τη Σύνθεση του μενού
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ (Κοι. Σ. Π. Ε
ΕΝΟΤΗΤΑ:6 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΕΡΟΣ Ζ΄ ΣΤΟΧΟΙ:
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.
ΣΙΛΙΚΟΝΗ Εργασία χημείας των μαθητριών Αναγνωσταρά Σταυρούλα
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΠΕ Φυσικές ιδιότητες των υλικών
Βιομηχανικές Εφαρμογές
ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ Νίκος Πετράκης Πανεπιστήμιο Κρήτης – Τμήμα Χημείας Ηράκλειο 2002.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ # 2.
3D bioprinting of tissues and organs ΖΑΡΚΑΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Κ4.
Κεφάλαιο 1 - Εισαγωγή και Τεχνολογία του Μπαρ
ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Χριστίνα Τσινόλη , Ειρήνη Ταμπάκη
ΒΙΟΔΙΑΣΠΩΜΕΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
Ενότητα 1.1 Νερό.
Γεύματα και ομάδες τροφίμων
Χημεία Α΄Λυκείου 4ο κεφάλαιο Περιεκτικότητες διαλυμάτων Αραίωση
Εισαγωγή στο Εδεσματολόγιο
Περιεκτικότητα διαλύματος & εκφράσεις περιεκτικότητας
ΕΝΟΤΗΤΑ:6 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΕΡΟΣ Δ΄ ΣΤΟΧΟΙ:
ΕΝΟΤΗΤΑ:6 ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΜΕΡΟΣ Α΄ ΣΤΟΧΟΙ:
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥ ΣΕ ΠΙΑΤΟ 2
Η εξοικονόμηση του νερού
Κεφάλαιο 5 Τμηματοποίηση Αγοράς.
Γ ΕΩΠΟ ΝΙΚΟ Π ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Α ΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΗΡΟΤΡΟΦΙΑΣ & ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ.
Aπομόνωση DNA από φυτικά κύτταρα Επιμέλεια: Καπασά Μαρία Βιολόγος, MSc, PhD.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ
Καθαριότητα στην καθημερινή μας ζωή Εργασία στο μαθημα της Χημειας Καθαριότητα στην καθημερινή μας ζωή Παρθενίου Γεσθημανή Στεμπάρι Φλάβια Γκινάι Λούσυ.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑ Α ΝΤΑΓΚΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΘΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΟΜΑΔΑ Α ΝΤΑΓΚΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΕΦΑΛΑΣ.
ΙΣΟΖΥΓΙΑ. ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΜΑΖΑΣ Εφαρμογή του νόμου διατήρησης της μάζας ( η μάζα δεν δημιουργείτε από το μηδέν ούτε εξαφανίζεται )
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Α.Ν.Παπαδόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ.
ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΠΕ Φυσικές ιδιότητες των υλικών
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
ΤΟ ΑΙΜΑ Το αίμα είναι υγρός ιστός που αποτελείται από : 1. το πλάσμα
ΤΟ ΦΥΤΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ.
Το νερό Κρυστάλ είναι πιο διαφανές και από το νερό λόγω της σύνθεσης του!!!Είναι πηγή ζωής και είναι πολύ θρεπτικό λόγω των φυσικών συστατικών που περιέχει!!!
novoril® multi Υγρό γενικού καθαρισμού
novoril® klor gel Παχύρρευστο καθαριστικό με ενεργό χλώριο
dinoval® bloc liq Υγρό αποφρακτικό αποχετεύσεων
ΓΥΑΛΙ.
vadelia® foam Υγρό καθαριστικό χεριών για επαγγελματική χρήση
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΔΑΤΩΝ ΤΑΠΗΤΟΚΑθΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ
lacip® salt Όξινο προϊόν για την αφαίρεση αλάτων
Ισχυρό αλκαλικό καθαριστικό
septoforte® HAND 40 Απολυμαντικό επιφανειών
novoril® ex carpet Kαθαριστικό με άρωμα
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ι 4ο εξάμηνο ΛΕΟΝΤΙΤΣΗ ΛΟΥΚΙΑ
novoril® pino Καθαριστικό - Συντηρητικό δαπέδων και επιφανειών
ΧΗΜΕΙΑ Α ΛΥΚΕΙΟΥ.
2.1 Το νερό στη ζωή μας Μετά τη μελέτη αυτού του κεφαλαίου θα μπορείς:
DEOLIT® ONE Υγρό απορρυπαντικό πιάτων και σκευών με άρωμα λεμόνι
Νερό Το 70% της επιφάνειας της Γης.
lacip® 160 Υγρό πλυντηρίου πιάτων/ποτηριών/σκευών
Σκληρότητα νερού Σκληρό νερό ονομάζεται το νερό που περιέχει ποσότητα αλάτων μεγαλύτερη από 0,5 gr/l (500mg/L) Το σκληρό νερό δεν είναι πόσιμο, εμποδίζει.
ειδικό πρόσθετο για επαγγελματικά πλυντήρια πιάτων/ποτηριών
novoril® inox καθαριστικό ανοξείδωτων επιφανειών
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ECOLABEL
Εισαγωγή στη Χημεία Δ ΙΑΦΑΝΕΙΕΣ Χ ΗΜΕΙΑΣ Γ ΥΜΝΑΣΙΟΥ τάξη B ΄ γυμνασίου.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

lacip® 360 Υγρό πλυντηρίου ποτηριών για σκληρά νερά Οικονομικό – κατάλληλο για επαγγελματική χρήση ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Εμφάνιση: Διαυγές υγρό ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Σε όλους τους τύπους πλυντηρίων ποτηριών, πιάτων – τούνελ ΤΡΟΠΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Αραίωση: Για σκληρότητα 0-7 ο dH απαιτούνται 2 γραμ. ανά λίτρο νερού Για σκληρότητα 7-14 ο dH απαιτούνται από 3-4 γραμ. ανά λίτρο νερού Για σκληρότητα 14-21 ο dH απαιτούνται από 5-6 γραμ. ανά λίτρο νερού Για σκληρότητα 21-28 ο dH απαιτούνται από 7-8 γραμ. ανά λίτρο νερού Για σκληρότητα 28-35 ο dH απαιτούνται από 9-10 γραμ. ανά λίτρο νερού Για σκληρότητα >35 ο dH απαιτούνται πάνω από 13 γραμ. ανά λίτρο νερού ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Πολύ αποτελεσματικό για καθαρισμό ευαίσθητων σκευών, όπως ποτήρια Ιδιαίτερα κατάλληλο για πολύ σκληρό νερό Συμπυκνωμένη σύνθεση – χαμηλό κόστος εφαρμογής για επαγγελματικές χρήσεις Περιέχει συστατικά βιοαποικοδομήσιμα – φιλικό προς το περιβάλλον ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Μαζική εστίαση HORECA Ιδρύματα Εστιατόρια Ξενοδοχειακές μονάδες Καφετέριες – μπαρ Νοσοκομεία Catering Αεροδρόμια Κέντρα Διασκέδασης Συνεργεία Καθαρισμού Προϊόν Εγκεκριμένο από το Γενικό Χημείο του Κράτους[14797/0/2010 ]