Συμβουλευτικη στη Δια Βίου Ανάπτυξη.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ενημέρωση Η διδασκαλία του μαθήματος, πολλά από τα σχήματα και όλες οι ασκήσεις προέρχονται από το βιβλίο: «Πανεπιστημιακή Φυσική» του Hugh Young των Εκδόσεων.
Advertisements

Ο Γύρος του Θανάτου Ινδία :γνωστός ως Maut ka Kuaa Θέαμα διαδραματιζόμενο σε διάφορες εκδηλώσεις το οποίο πραγματοποιείται μέσα σε έναν κύλινδρο.
Η Αρχαιολογία της Ανθρώπινης Εξέλιξης Μιχάλης Φωτιάδης Αναπλ. Καθηγητής Τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
 Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ  Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ (ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,
9 ο ΜΑΘΗΜΑ: ΟΙΝΟΣ Παλαίωση – Ωρίμαση ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ – Σ.ΤΕ.Γ. - ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ Εισηγητής: Δρ. Νίκη Ταβερναράκη.
Εσωτερικές Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις Ι Ενότητα 6: Διατάξεις Προστασίας, Ελέγχου Σταύρος Καμινάρης Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ανώτατο.
KA2 Στρατηγικές Συμπράξεις - Τομέας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ Αθήνα, 15/10/2014 Δρούγκα Μαρία,
ΑΘΗΝΑΙΩΝΕΣ 1. ΓΕΛΕΟΝΤΕΣ 2. ΑΙΓΙΚΟΡΕΙΣ 3. ΑΡΓΑΔΕΙΣ 4. ΟΠΛΗΤΕΣ.
ΚΑ2 ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Σεπτέμβριος 2016.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Ενότητα 13: Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Σχολή Θετικών επιστημών.
ΧΗΜΕΙΑ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥΚΕΦ.2.Ζ: ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ (α) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ είναι διαλύματα συζυγών ζευγών ΗΑ, Α - (ή Β, ΗΒ + ) που διατηρούν.
Ρούλα Κυρίλλου-Ιωαννίδου Ανώτερη Λειτουργός ΙΔΕΠ Λάρνακα 26 Απριλίου 2016 Αξιοποίηση του Erasmus+ από Νέους, Οργανισμούς και Επιχειρήσεις στην ΕΕΚ και.
2 ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ/ΩΝ.
Φυσιολογικά της οξεοβασικής ισορροπίας Κ. Μαυροματίδης Νεφρολόγος.
Πρόγραμμα κατάρτισης „Lifestyle επιχειρηματικότητα για τους ενήλικες εκπαιδευομένους “ Πρώτη συνάντηση Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη.
Κύκλος.
GUSTAVE FLAUBERT L’ EDUCATION SENTIMENTALE
Χαρακτηριστικά Αποθήκευτρων Πετρωμάτων
Πρόγραμμα κατάρτισης „Lifestyle επιχειρηματικότητα για τους ενήλικους εκπαιδευομένους “ Τρίτη συνάντηση Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη.
Επαγγελματική Μάθηση σχολικής μονάδας
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης
Διαχείριση Τεχνικών Έργων
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Αρχές λειτουργίας και εφαρμογές αβαθούς γεωθερμίας Αργύριος Μπαϊρακλιλής Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχ/κός ΑΠΘ
ΧΗΜΕΙΑ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΕΦ.2: ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΙΟΝΤΙΚΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ (α)
Πρόγραμμα κατάρτισης „Lifestyle επιχειρηματικότητα για τους ενήλικες εκπαιδευομένους“ Τελική συνάντηση Το έργο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη.
Παραδοσιακές καλλιέργειες
Κλινικές και πειραματικές μελέτες πραγματοποιούνται για να απλοποιήσουν
ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Ευρωπαϊκά Προγράμματα 3ο ΓΕΛ Τρικάλων «Οδυσσέας Ελύτης»
6. ΟΞΕΙΔΟΑΝΑΓΩΓΙΚΕΣ ΟΓΚΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
Πολιτικές διαστάσεις της κρίσης του 1929
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
Η ΠΡΑΣΙΑΔΑ ΛΙΜΝΗ μέσα από τα μάτια των οικολόγων
Ανακοίνωση Το ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
Multi-purpose center for adult education in clean environment
STRATEGIC PARTNERSHIPS IN THE FIELD OF EDUCATION, TRAINING AND YOUTH
Χαρακτηριστικά Αποθήκευτρων Πετρωμάτων
SR latch R Q S R Q Q’ Q’ S.
Πίνακες διέγερσης Q(t) Q(t+1) S R X X 0
Διατροφή-Διαιτολογία
Πληροφορική Κεφάλαιο 10ο: Εισαγωγή στο EXCEL 2010 Μέρος Γ
Erasmus+ KA Ενσωμάτωση των Ζώων στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα (Animal integration in the Educational programme) «ZORO» 1ο Ειδικό Νηπιαγωγείο.
Erasmus+ - TRAINING METHODS OF PROGRAMMING – INFORMATICS WITH THE USE OF GAMES - TRAINING FOR TRAINERS Η ΠΕΚΑΠ (Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής)
"Fresh Ideas and Resources in
Κλειστά πλαστικά κανάλια
Ο ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Ακριβή Παναγιωτοπούλου
Konštrukcia trojuholníka
Κεφάλαιο 4: Επιχειρηματικό Σχέδιο: Ο χάρτης που οδηγεί στην επιτυχία
ΚΕΝΩΣΗ ΕΝΤΕΡΟΥ Ζυγά Σοφία
ERASMUS+ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΕΕΕ) το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα
מצגת " חומצות אמיניות" ערכה : מרגולין אירנה..
Learning-Teaching- Training activities
Διαλύματα ασθενών μονοπρωτικών οξέων ή βάσεων
אנרגיה בקצב הכימיה פרק ג
ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – Λειτουργία του JK Flip-Flop
Konštrukcia trojuholníka pomocou výšky
ПРЕТВАРАЧИ ТЕМПЕРАТУРЕ
Διοξείδιο του άνθρακα Το CO2 εισέρχεται στα φυσικά νερά από τις εξής οδούς: Από την ατμόσφαιρα Με το νερό της βροχής (ελαφρώς όξινο) Ως προϊόν αποσύνθεσης.
ANALIZA GREŠAKAU MJERENJU UPOREDNA ANALIZA REZULTATA Ana Đačić 62/07
Με Αφορμή Ένα Πρόβλημα …
Υδρομηχανικές διεργασίες
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ The “MiGreat Project”- n IT01-KA has been funded with support from the European Commission. This document reflects the.
Διαλύματα ασθενών μονοπρωτικών οξέων ή βάσεων
Χαρούμενο σχολείο για θετική εκπαίδευση
Erasmus+ Περιφερειακή Γεωργική, Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Αμμοχώστου/Αυγόρου
Έργο δύναμης.
Συμπράξεις Ανταλλαγών Μεταξύ Σχολείων (KA229)
ECVET Permit Tι είναι το έργο « Ecvet Permit» Tαυτότητα του έργου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Συμβουλευτικη στη Δια Βίου Ανάπτυξη. Διδάσκουσα : Ka Καλούρη Ρ. Παρουσίαση : Δημητριάδη Βασιλική

Επαγγελματικός Προσανατολισμόςκαι Συμβουλευτική στον Ελληνικό Στρατό. ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π. ΠΡΑΚΤΙΚΑ 10ος /12ος 1996 ΤΕΥΧΟΣ 38-39 ΣΕΛ.128-129

Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική στον Ελληνικό Στρατό. Εισηγητής ο Δρ. Λ. Σμοκοβίτης Στρατιωτικός – Κοινωνιολόγος

Επαγγελματικός Προσανατολισμόςκαι Συμβουλευτική στον Ελληνικό Στρατό. Ο Δρ. Λ. Σμοκοβίτης ξεκινάει την ομιλία του τονίζοντας ότι ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός και η Συμβουλευτική είναι αναμφίβολα θεσμοί με πολλές και σημαντικές εφαρμογές. Μέσω του Συνεδρίου του δίνεται η δυνατότητα να επισημάνει τις αξιόλογες εφαρμογές που γίνονται στον Ελληνικό Στρατό (Στρατός – Ναυτικό – Αεροπορία).

Το Μάιο του 1978 ο ίδιος είχε αναφερθεί εκτενώς στην συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην επαγγελματική αποκατάσταση χιλιάδων νέων που πέτυχαν τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό και την επαγγελματική τους αποκατάσταση μετά την στρατιωτική τους θητεία. .

Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική στον Ελληνικό Στρατό. Με την ταχύτατη εξέλιξη της ελληνικής πραγματικότητας στην Επαγγελματική – Τεχνική εκπαίδευση η προσφορά του στρατού στον προσανατολισμό και την επαγγελματική αποκατάσταση των νέων έχει σημαντικά περιορισθεί αλλά συγχρόνως έχει αυξηθεί ο ρόλος της συμβουλευτικής.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική στον Ελληνικό Στρατό. Η συμβουλευτική στο στρατό έχει σημαντικές εφαρμογές. Ξεκινώντας από την προσαρμογή των στρατευμένων στη νέα στρατιωτική ζωή, με μια συνέντευξη του νεοσύλλεκτου, επιδιώκεται μια πρώτη διερεύνηση την προσωπικότητας των νεαρών ατόμων, η αξιολόγηση των ικανοτήτων τους και άλλων προβλημάτων. Το νεαρό άτομο παρακολουθείται με συνεχείς συνεντεύξεις καθόλη τη διάρκεια της στρατιωτικής του ζωής.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική στον Ελληνικό Στρατό. Η συμβουλευτική έχει ρόλο σημαντικό που βέβαια εξαρτάται από την εκπαίδευση και την ικανότητα του αξιωματικού/υπαξιωματικού συμβούλου.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική στον Ελληνικό Στρατό. Στα πλαίσια της κοινωνικής θητείας, 52 γιατροί, 20 οδοντίατροι, 26 δικηγόροι, 4 δημοσιογράφοι κλπ. οι υπηρετούντες στη Θράκη θα μπορούσαν να είναι πιο αποδοτικοί αν είχαν εκπαιδευτεί στις τεχνικές της Συμβουλευτικής. Πρόταση του Δρ. Λ. Σμοκοβίτη ήταν η εκπαίδευση των Στρατιωτικών Ιερέων στην Συμβουλευτική και η ανάθεση τους ανάλογων καθηκόντων ή ακόμα και η πρόσληψη ειδικών επιστημόνων στο στρατό αν αναλογιστούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατεύσιμοι.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική στον Ελληνικό Στρατό. Η Λαική Επιμόρφωση συνεργάζεται με τις Ενοπλες Δυνάμεις και δίνεται με αυτό τον τρόπο δυνατότητα επιμόρφωσης από πανεπιστημιακούς και άλλους ειδικούς ομιλητές στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και Συμβουλευτικής με σκοπό τη μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση των νέων.

Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Συμβουλευτική στον Ελληνικό Στρατό.