Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο Γύρος του Θανάτου Ινδία :γνωστός ως Maut ka Kuaa Θέαμα διαδραματιζόμενο σε διάφορες εκδηλώσεις το οποίο πραγματοποιείται μέσα σε έναν κύλινδρο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο Γύρος του Θανάτου Ινδία :γνωστός ως Maut ka Kuaa Θέαμα διαδραματιζόμενο σε διάφορες εκδηλώσεις το οποίο πραγματοποιείται μέσα σε έναν κύλινδρο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4

5

6 Ο Γύρος του Θανάτου Ινδία :γνωστός ως Maut ka Kuaa
Θέαμα διαδραματιζόμενο σε διάφορες εκδηλώσεις το οποίο πραγματοποιείται μέσα σε έναν κύλινδρο με πάτο/ τεράστιο βαρέλι, διαμέτρου από 6,1-11 μέτρα. Μέσα σε αυτό, μοτοσικλετιστές και οδηγοί μικρών αυτοκινήτων διασχίζουν κάθετα τον τοίχο με τα οχήματά τους κάνοντας και ακροβατικά.

7 ΗΠΑ : πρόγονος γύρου θανάτου, board track
Διάσημο άθλημα κατα τις δεκαετίες 1910 και Ήταν αγώνας αυτοκινήτων που διεξαγόταν σε μια κυκλική διαδρομή, της οποίας η επιφάνεια αποτελούταν από ξύλινες σανίδες. Αρχικά αγωνίζοταν μόνο μοτοσικλέτες, ενώ αργότερα προσαρμόστηκε και σε άλλο είδος οχημάτων. Το άθλημα αυτό εξαφανίστηκε ραγδαία λόγω της Μεγάλης Ύφεσης του 1930.

8 Και η απορία όλων… Πως γίνεται το μηχανάκι/αυτοκίνητο να μην πέφτει ενώ γυρίζει ανάποδα…;!! Τη λύση δίνει η Φυσική…

9

10 O ≤ 𝑇 𝑠 ≤ T 𝜊𝜌

11

12 Ευχαριστούμε για την προσοχή σας
Τάτση Βάλια Τσεμποτάρου Αλίνα


Κατέβασμα ppt "Ο Γύρος του Θανάτου Ινδία :γνωστός ως Maut ka Kuaa Θέαμα διαδραματιζόμενο σε διάφορες εκδηλώσεις το οποίο πραγματοποιείται μέσα σε έναν κύλινδρο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google