Kiosk & Retail.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Runner Delivery Services
Advertisements

Αναπτύξτε σωστά την επιχείρηση σας!  Αποκτήστε από την 1 η μέρα  Πλήρη Έλεγχο Δαπανών  Μείωση Λειτουργικού Κόστους  Βελτίωση Επιπέδου Εξυπηρέτησης.
Galaxy platform : υψηλή τεχνολογία  Ανάπτυξη σε.Νet 4.0 / 3.5 της Microsoft  Αξιοποίηση των εργαλείων.Net 4.0 / 3.5  WPF για σύγχρονο περιβάλλον εργασίας.
Pocket.ERP The ultimate solution for the mobility user.
Νικόλαος Καρανάσιος - επίκουρος καθηγητής
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
1 Ανάπτυξη μέσω πρόσβασης σε Διεθνοποιημένα Δίκτυα Εφοδιαστικής Αλυσίδας EXPORT SUMMIT Roadmap to Growth Θεσσαλονίκη 3-4 Μαΐου 2012.
Νέα σειρά εκδόσεων 4.5. Νέα χαρακτηριστικά  Επιφάνεια εργασίας  On Line ενημέρωση Λογιστικής  Διαχείριση σχετικών εγγράφων  Data Center  Γεωγραφικές.
Alexander Moore.
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης.
Slide 1 Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών ENOTHTA 7 η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ (ΜΕΡΟΣ Α’) 1. ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  Εκτός από τις τερματικές.
Η καινοτομία στις επιχειρήσεις: Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ Η καινοτομία στις λειτουργίες Γεωργιάδης Πάτροκλος, Επίκουρος.
Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης.
Κοστολόγηση Μάθημα 13.
Καλώς ήρθατε ! Ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση της εφαρμογής Copyright © iBS LTD, all rights reserved.
Τεχνολογία αιχμής που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες διεθνείς τάσεις, συνδυάζοντας τo Microsoft.NET Framework 3.5 και τα εξελιγμένα εργαλεία ανάπτυξης.
The “we love” concept! 3 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων Διονύσης Ζήβας Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος Net Spirit Α.Ε. Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Intersys Α.Ε.
Νικόλαος Καρανάσιος - επίκουρος καθηγητής
ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ! ACTIONSERVE A.E.. ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ.
Τομέας Πληροφορικής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Θεσσαλονίκη
Τί είναι η σειρά προϊόντων Easy Line
ΠOΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; Σχετικά με την εταιρεία μας παρέχουμε εξελιγμένες λύσεις για την οργάνωση επιχειρήσεων, μοναδικές προτάσεις μάρκετινγκ με τα προνόμια που.
Διάγραμμα 2.2: Η επίδραση των Logistics και της εξυπηρέτησης πελατών στο μάρκετινγκ Πηγή: Martin Christopher «Δικαιόχρηση» καταναλωτή «Δικαιόχρηση» πελάτη.
Το Εμπορική Διαχείριση αποτελεί την αιχμή του δόρατος της εταιρίας μας στο χώρο της Εμπορολογιστικής Διαχείρισης Escape ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ.
Π. Μαυρογένης Εφαρμογές πληροφορικής τεχνολογίας που καλύπτουν ένα ευρύ τομέα επιχειρησιακών αναγκών του ξενοδοχείου ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: Ονομάζει τις.
Ηλεκτρονικές συναλλαγές
Κοστολόγηση Μάθημα 19.
Κοστολόγηση Μάθημα 12.
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΝΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΠΟΡΙΔΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΜΙΓΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΕγγλΕζοΣ, ΕΛΕΝΗ ΑΡΧΟΝΤΗ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΥ. ομφάκινον.
Π. Μαυρογένης Λογισμικά Διαχείρισης προμηθειών, Διαχείρισης Επισιτιστικών Τμημάτων και Διαχείρισης Σημείων Πωλήσεων ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: Αναφέρει τα βασικά.
Κοστολόγηση Μάθημα 10.
Πωλήσεις Αγορά Καθυστερημένα εισερχόμενα Απαξιωμένο απόθεμα Χρόνος
Εύκολη και αξιόπιστη παρακολούθηση της επιχείρησης
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
1 Η έννοια της διανομής υλικών. 2 Επιχειρησιακή Εφοδιαστική (Business Logistics) Απόθεμα (Inventory) Μέσα μεταφοράς (transportation) Διεξαγωγή παραγγελιών.
Π. Μαυρογένης Υλικό μέρος και Λογισμικό των συστημάτων μηχανογράφησης των χώρων εστίασης ΣΤΟΧΟΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΝΑ: Αναφέρει το Υλικό μέρος των συστημάτων μηχανογράφησης.
Π. Μαυρογένης Πλεονεκτήματα, Εξελίξεις και Τάσεις στη Μηχανογράφηση των επισιτιστικών τμημάτων πωλήσεως ΣΤΟΧΟΙ Ο μαθητής να: 1. Αναφέρει τα πλεονεκτήματα.
Μοντέλα βελτιστοποίησης απόφασης στη διαδικασία της παραγγελιοδοσίας στο λιανεμπόριο Ομάδα εργασίας: Αρβανίτης Ηλίας Βολανάκης Ελευθέριος
Λογιστική παρακολούθηση και αποτίμηση αποθεμάτων
Δρ. Γ. Μαλινδρέτος % κωδικών επί συνόλου κωδικών % αξίας επί συνολικών αγορών Α Β Γ Δεν είναι όλα τα προϊόντα το ίδιο.
Διαχειριστείτε έξυπνα τη Reception σας και δημιουργήστε στο χώρο αναμονής του καταστήματός σας ένα ευχάριστο περιβάλλον με σωστή και άμεση εξυπηρέτηση!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ LOGISTICS : ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ
52 ΧΡΗΣΗ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ Η/Υ. 53 ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
Πρόγραμμα Διαχείρισης Κρεάτων. Γενικά για την εφαρμογή Η νομοθεσία, η ανάγκη για προϊόντα ανώτερης ποιότητας, αλλά και οι κανόνες ορθής διαχείρισης της.
1 Το Σύστημα της Διαρκούς Απογραφής Η Διαρκής Απογραφή είναι: –ένα λογιστικό σύστημα το οποίo επιτρέπει τη συνεχή παρακολούθηση της κίνησης των αποθεμάτων.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ.
On Shelf Availability: Αποφεύγοντας τις Εκπλήξεις Με την υποστήριξη της Ερευνητικής Ομάδας: ELTRUN/SCORE, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Χριστόφορος Γκόκας.
Εμπορική Διαχείριση Σχεδιάζουμε μαζί το δρόμο για την επιτυχία!
Actus ERP Σύντομη παρουσίαση εφαρμογής. Γιατί να το επιλέξετε; Περιβάλλον WindowsΕύκολος χειρισμός SQL Βάση δεδομένωνΙσχυρό reporting Εύκολος Χειρισμός.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Νέα σειρά εκδόσεων 4.5.
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Ι 4ο εξάμηνο ΛΕΟΝΤΙΤΣΗ ΛΟΥΚΙΑ
Σύντομη παρουσίαση εφαρμογής
1.1 Οργάνωση Επιχείρησης Σκοπός μιας επιχείρησης είναι η ανάλυση της βασικής οργάνωσης μιας τυπικής ιδιωτικής επιχείρησης. Επιμέλεια Χασάπης Γιώργος.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΩΝ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Ερ.66o: Άλλοι τρόπος πραγματοποίησης online προμηθειών;
Φορολογικη λογιστικη Αγρότες.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Kiosk & Retail

Ένα ολοκληρωμένο και εξειδικευμένο σύστημα μηχανογράφησης είναι απαραίτητο για τον επαγγελματία της Μικρής Λιανικής για να απαντήσει σε ό,τι καθημερινά τον απασχολεί!

Ποιο είναι το υπόλοιπο της Αποθήκης κάθε στιγμή; Πώς μπορεί να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να οργανώσει την επιχείρησή του ακόμα και σε μόλις 2 τ.μ; Πώς μπορεί να εκδίδει αποδείξεις και αυτόματα να κατανέμονται οι πωλήσεις στις σχετικές κατηγορίες δραστηριοτήτων; Ποιο είναι το υπόλοιπο της Αποθήκης κάθε στιγμή; Πότε πρέπει να γίνει η επόμενη παραγγελία και για ποια είδη;

Ποια είδη κινούνται περισσότερο; Πώς μπορεί να εξυπηρετεί περισσότερους από έναν πελάτες ταυτόχρονα; Πώς μπορεί να διαχειρίζεται τις πωλήσεις και τις επιστροφές τύπου και ποια η προμήθειά του; Ποιες είναι οι πωλήσεις ανά βάρδια και ποια η ταμειακή κατάσταση ανά βάρδια;

Αρκεί η κατάλληλη POS εφαρμογή και ο εξοπλισμός που θα επιλέξει: Laptop, netbook ή σταθερός Η/Υ POS σύστημα με Οθόνη αφής Και η διαχείριση της Μικρής Λιανικής γίνεται μια απλή και ευχάριστη υπόθεση!

και συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχείρησής του Μια εξειδικευμένη εφαρμογή καλύπτει απόλυτα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του Μini Μarket & του περιπτέρου, δίνει όλες τις απαντήσεις στον επαγγελματία και συμβάλλει στην ανάπτυξη της επιχείρησής του ΠΩΣ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ Επιλογή ειδών εύκολα από την οθόνη αφής …

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ….ή με τη χρήση barcode scanner για γρήγορη έκδοση αποδείξεων.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ Άμεση σύνδεση με τα ζυγιστικά, έτσι ώστε τη στιγμή της ζύγισης η ζυγαριά να στέλνει το βάρος στο POS και αυτόματα να εμφανίζεται η ακριβής αξία. 0,255

ΤΑΧΥΤΗΤΑ Το POS αναγνωρίζει την ετικέτα του ζυγιστικού & φέρνει το είδος με την αντίστοιχη ποσότητα και αξία.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ Δυνατότητα εξυπηρέτησης πολλών πελατών ταυτόχρονα, καταργώντας την αναμονή

ΕΛΕΓΧΟΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ Δυνατότητα απογραφής στα είδη για πλήρη έλεγχο αποθεμάτων και καλύτερη διαχείριση παραγγελιών προς τους προμηθευτές.

ΕΛΕΓΧΟΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ Εύκολη καταχώρηση της παραλαβής των εμπορευμάτων και δυνατότητα κοστολόγησης των ειδών

ΕΛΕΓΧΟΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ Εμφάνιση της διαθεσιμότητας των ειδών κατά την τιμολόγηση, έτσι ώστε να υπάρχει πάντα το σωστό απόθεμα για να καλυφθεί η ζήτηση και οι επιθυμίες των πελατών.

ΕΛΕΓΧΟΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ Δυνατότητα αποθήκευσης των ενεργειών των χειριστών και ορισμού του διαστήματος που θα διατηρείται το ιστορικό αυτό, έτσι ώστε να μπορεί ο ιδιοκτήτης να ελέγχει απόλυτα την επιχείρησή του

ΕΛΕΓΧΟΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ Εμφάνιση αναλυτικής κατάστασης όλων των ενεργειών που έχουν εκτελέσει οι χειριστές στην εφαρμογή

ΕΛΕΓΧΟΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ Σύγκριση περιόδων για εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για την εικόνα της επιχείρησης και την πορεία της στο χρόνο.

ΕΛΕΓΧΟΣ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αντίγραφα Ασφαλείας

ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Πωλήσεις Ανά Ημέρα και Ώρα για να μπορεί ο επαγγελματίας να δει πώς κατανέμεται ο όγκος των πωλήσεων και ανάλογα να διαχειριστεί το προσωπικό του.

ΑΜΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ Πωλήσεις ειδών ανά ομάδα για μία σαφή εικόνα των προτιμήσεων των πελατών. Αντίστοιχα μπορεί να γίνει και η επιλογή στα είδη και στις ποσότητες των παραγγελιών

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Η ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων μεταξύ του ιδιοκτήτη και των πελατών: Μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά και καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία μίας επιχείρησης μικρής λιανικής Επιβράβευση πελατών με τη συλλογή πόντων, είτε από συγκεκριμένα είδη, είτε από τη συνολική αξία κάθε αγοράς και εξαργύρωσή τους με δώρα! Εκπτώσεις που θα ισχύουν κατά περίπτωση για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες για συγκεκριμένες ομάδες ειδών ή για διαφορετικές κατηγορίες πελατών.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Η ανάπτυξη προσωπικών σχέσεων μεταξύ του ιδιοκτήτη και των πελατών: Μεγάλο πλεονέκτημα, αλλά και καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία μίας επιχείρησης μικρής λιανικής Οι ομαδικές αποστολές ενημερώσεων, προσφορών και διαφόρων προωθητικών ενεργειών μέσω SMS και E-mail απευθείας από την εφαρμογή σάς κρατούν σε συνεχή επαφή με το πελατολόγιό σας

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ανεξαρτήτου μεγέθους Για ένα κατάστημα Για περισσότερα από ένα Για κεντρικό και υποκαταστήματα κ.α…

ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ