 Βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου 37 στο Κολωνάκι  18 γραφεία nutrimed σε όλη την Ελλάδα  Στελεχώνεται από έναν κλινικό διαιτολόγο- διατροφολόγο,

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ε ΘΝΙΚΟ & Κ ΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ Π ΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Α ΘΗΝΩΝ «Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας ΕΚΠΑ» Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης Γενικός Συντονιστής ΜΟΔΙΠ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
Advertisements

1 “Ανάπτυξη και Εφαρμογή Ολοκληρωμένου Συστήματος για τον Έλεγχο και την Παρακολούθηση των Μονάδων Επεξεργασίας Αστικών Λυμάτων στην Κύπρο, COMWATER” (Δεκέμβριος.
Πρόγραμμα αντιμετώπισης Μεταβολικού Συνδρόμου
Ενημερωτική Εκδήλωση στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου: «Τοπικό Σχέδιο Δήμου Ηλιούπολης για την Κοινωνική Ένταξη Ευάλωτων Ομάδων» Ενημερωτική Ημερίδα Ωφελουμένων.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕΧΒ, ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 Άρης Τσαουσάκης BASF ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ.
Πυραμίδα Υγιεινής Διατροφής
Διατροφή στην αρχαία Ελλάδα
«ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΒΑΡΟΥΣ»
Επανορθωτική Χειρουργική μετά από Μαζική Απώλεια Σωματικού Βάρους
H αρχαία Ελληνική κουζίνα
Μεσογειακή Διατροφή Εκδήλωση «Μεσογειακό γεύμα»
Νέος τρόπος υπολογισμού του δείκτη μάζας σώματος (με βάση την κατανομή του λίπους – μήλο/αχλάδι): Ύψος Περίμετρος μέσης Νέος τρόπος υπολογισμού του.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΒΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Των Γιάννος Κορφιάς Αλέξανδρος Κουφουγεωργίου Μαρία Μεταξωτού
Μοντέλο Διδασκαλίας Φυσικών Επιστήμων, για την Υποχρεωτική Εκπαίδευση, στην Κατεύθυνση της Ανάπτυξης Γνώσεων και Ικανοτήτων. Π. Κουμαράς.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
Induction Course/Πρόγραμμα ένταξης στην εταιρία Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει τα μέσα που χρειάζονται για την επιτυχημένη ένταξη νέων υπαλλήλων σε μια εταιρία.
Διατροφικές συνήθειες των νέων και Μεσογειακή Διατροφή
Εσπερίδα REACH & CLP, Πάτρα Δραστηριότητες της Δ/νσης Περιβάλλοντος στον τομέα των χημικών – προοπτικές για τις επιχειρήσεις και το ευρύ κοινό.
Διατροφή 6-12 ετών: τα χρόνια του Δημοτικού
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ. Γραπτή αξιολόγηση / διαγωνίσματα (προειδοποιημένα και απροειδοποίητα ) 60% Προφορική αξιολόγηση (συμμετοχή στο μάθημα)
Εισηγητής Πύργος Γεώργιος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Το πιο απαραίτητο υλικό για μια καλή σπιτική μαγειρική είναι η αγάπη για εκείνους για τους οποίους μαγειρεύεις Ομάδες τροφίμων.
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ¨Μέτρο, ποικιλία , ισορροπία¨ έχει
Παρουσίαση Πρακτικής στην Κοινότητα (Α’ Εξάμηνο) Ιδιωτικό Διαιτολογικό Γραφείο Α. Παπαλαζάρου Γκίκας Κωνσταντίνος Α.Μ.:
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Φορέας Υποδοχής και Εκπαίδευσης : Διαιτολογικό Γραφείο Ιωάννη Χρύσου και ΣΙΑ ΕΕ Όνομα: Ζάνα Αντέλα Α.Μ:
Επάγγελμα “Διαιτολόγος” Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Δημήτρης Ζέρβας Διαιτολόγος ΠΕ, MSc Νοσηλευτής ΠΕ.
ΑΛΕΞΑΚΟΥ ΘΩΜΑΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΑΚΡΗ ΡΑΦΑΕΛΑ 20942
Μάθημα διαιτολογίας C.D.A. College Limassol Χειμερινό εξάμηνο 2014 ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ.
Διατροφική Αγωγή Σταμπουλής Θεόδωρος Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, M.Sc. Υποψήφιος Διδάκτωρ Σ.Ε.Φ.Α.Α. Δ.Π.Θ. ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Σ.Ε.Φ.Α.Α-Δ.Π.Θ.
Πρακτική Άσκηση Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Απολογισμός Τμηματικά Υπεύθυνος: Αν. Καθηγητής Γ. Μαρνέλλος Διαχείριση: Κ. Βαφειάδης Ημερίδα Απολογισμού.
C.D.A. COLLEGE Διαιτολογία - ECTS 2 Styliana Ioannou Bsc Food Technologist & Nutrition M.B.A Business Administration.
Ιδ. Διαιτολογικό γραφείο κ. Παπαλαζάρου ΧΟΥΠΗ ΕΥΡΙΚΛΕΙΑ Α.Μ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ Αλεξάκου Θωμαή Δημητρίου Μαρία Μακρή Ραφαέλα Νικηταρά Κατερίνα.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ:ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ Στρατίκη Δήμητρα Κουντουρά Μαρία Μανζώρου Μαρία Ρούντα Μαρία.
Β ΕΞΑΜΗΝΟ. o 1 Βρεφικό τμήμα (ηλικίας ετών) o 1 Προνηπιακό τμήμα (ηλικίας ετών) o 1 Νηπιακό τμήμα (ηλικίας ετών)
ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. Πως γίνεται η συντήρηση: Τα 5 βασικά στάδια H συντήρηση έχει ως απώτερο στόχο να κάνει το άτομο να τρώει σε όλη την υπόλοιπη.
Ισοζύγιο Ενέργειας Και Έλεγχος Βάρους θεωρεία & Άσκηση Πράξης ΕΞΑΜΗΝΟ Γ’
Παρουσίαση Πρακτικής στην Κοινότητα (B’ Εξάμηνο) Ιδιωτικό Διαιτολογικό Γραφείο Α. Παπαλαζάρου Γκίκας Κωνσταντίνος Α.Μ
Π ΡΑΚΤΙΚΗ Α ΣΚΗΣΗ Σ ΤΗΝ Κ ΟΙΝΟΤΗΤΑ Π ΕΠΡΑΓΜΕΝΑ Β’ Ε ΞΑΜΗΝΟΥ Φορέας Υποδοχής: Διαιτολογικό Γραφείο Δημητρίου Μαρίας Καραγλάνη Ευαγγελία Α.Μ ΑΘΗΝΑ.
Ονοματεπώνυμο φοιτήτριας: Ντούσκα Κωνσταντίνα Α.Μ.: Υπεύθυνοι καθηγητές: Πολυχρονόπουλος Ευάγγελος Μανιός Ιωάννης.
Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Τμήμα Επιστήμης Διατροφής-Διατροφολογίας Πρακτική άσκηση στην Κοινότητα Δημοτικό Γυμναστήριο Πετρούπολης ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ Α.Μ.
ΜΕΘΟΔΟΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ - ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΙΙΙ.
OΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αγρίνιο, 28 Μαρτίου 2012 Επίκουρος Καθηγητής Γεώργιος Κεχαγιάς E.Π. Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση ΕΣΠΑ.
Πρακτική Άσκηση Στη Κοινότητα Ευφροσύνη Φατμελή, ΑΜ =
Η περίπτωση του τυριού στη διατροφή των Ευρωπαίων Ε 3, 10 ου ΔΣ Ιωαννίνων.
Δασκαλάκη Δ. Δέσποινα Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Επ. συνεργάτιδα Medtronic Ηράκλειο, 10/9/2016 Διατροφικές συστάσεις & άσκηση σε ασθενείς με Διαβήτη.
Πρακτική στην κοινότητα.  Γνωριμία διαφόρων ομάδων τροφίμων και ενημέρωση σχετικά με υγιεινές διατροφικές συνήθειες και συχνότητα κατανάλωσης τροφίμων.
ΤΡΩΩ ΥΓΙΕΙΝΑ...ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΣΩΣΤΑ!
ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Α.Ν.Παπαδόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ.
 Αποτελεί έναν χώρο φύλαξης και περιποίησης του παιδιού τις ώρες που εργάζονται οι γονείς, αλλά συγχρόνως είναι και ένας χώρος προσχολικής εκπαίδευσης.
Διατροφική Αγωγή ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Σ.Ε.Φ.Α.Α-Δ.Π.Θ.
Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Βασιλική Ασκητοπούλου
ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Κατάρτιση διαιτολογίου
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
Πρακτική στην Κοινότητα
Πρακτική στην Κοινότητα
ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ) Φορέας: Διαιτολογικό γραφείο Πυρογιάννη Βασιλική Ρουμπάνης Δημήτριος,
ΧΡΥΣΑ ΜΑΝΤΖΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ
Ονοματεπώνυμο φοιτήτριας: Ντούσκα Κωνσταντίνα Α.Μ.: 21123
Πρακτική στη κοινότητα Τσομπανάκη Ελένη, 21035
Η ελληνική κουζίνα και τα οφέλη της
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 12
Το κόστος Ποιότητας    
OΡΓΑΝΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
Πρακτική στη Κοινότητα
ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑΣ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

 Βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου 37 στο Κολωνάκι  18 γραφεία nutrimed σε όλη την Ελλάδα  Στελεχώνεται από έναν κλινικό διαιτολόγο- διατροφολόγο, 1 γραμματέα και έναν επιστημονικό συνεργάτη

 Μέτρηση σωματικού βάρους σε ζυγό ακριβείας  Αναστημομέτρηση  Ανάλυση σύστασης σώματος (ΒΙΑ)  Υπολογισμός ΒΜR

 Παρακολούθηση συνεδριών(κυρίως περιστατικά παχυσαρκίας/υπέρβαρα/ΣΔ)  Ανθρωπομετρήσεις  Συμβουλές από τον υπεύθυνο διαιτολόγο σχετικά με τη διεξαγωγή της συνεδρίας  Σχεδιασμός ενημερωτικών φυλλαδίων(πχ ενημέρωση για γλυκαντικές ουσίες ή μείωση και αντικατάσταση άλατος στο φαγητό)

 Πιο ενεργή συμμετοχή σε συγκεκριμένες συνεδρίες  Συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για διάφορα περιστατικά και αξιολόγηση τιμών σε επανελέγχους(αξιολόγηση μείωσης ή όχι ΣΒ ή/και ποσοστού λίπους)  Τεχνικές διαχείρησης “στάσιμων” περιστατικών(πχ ημερολόγιο καταγραφής γευμάτων για ενίσχυση αυτοελέγχου)  Σύνταξη εξατομικευμένων διαιτολογίων ανάλογα με τις απαιτήσεις

 Λόγω περιόδου νηστείας παρουσιάστηκε ανάγκη για σχεδιασμό διαιτολογίων με νηστίσιμες επιλογές  Αντικατάσταση κρέατος με θαλασσινά Αντικατάσταση γαλακτοκομικών με αντίστοιχα προϊόντα σόγιας Σχεδιασμός διαιτολογίων με νηστίσιμα γεύματα(μαζί με τις συνταγές) όπως Σαλάτα με φακές, πλιγούρι και ρεβύθια Μπιφτέκια φακής

Η στασιμότητα απώλειας βάρους μετά από διάστημα κάποιων μηνών κατά τους οποίους υπήρξε σημαντική απώλεια βάρους. Συχνότερα αίτια :  Κούραση από τη δίαιτα  μικρότερη συμμόρφωση στο διατροφικό σχήμα  Παρουσίαση ορμονικού προβλήματος

 Ενίσχυση διατροφικών συμβουλών και εκ νέου στοχοθεσία  Ενίσχυση συμβουλών για αποτελεσματικό αυτοέλεγχο(πχ ημερολόγιο καταγραφής τροφίμων)  Εκ νέου εκτίμηση διατροφικών αναγκών

 Εξοικείωση με τη λειτουργία και οργάνωση ενός ιδιωτικού διαιτολογικού γραφείου  Παρακολούθηση συνεδριών  Ενασχόληση-εκμάθηση του τρόπου λειτουργίας των οργάνων ανθρωπομετρίας  Εξοικείωση με την αντιμετώπιση απαιτητικών περιστατικών  Σωστή εκτίμηση εξατομικευμένων διατροφικών αναγκών