ΚΟΜ 203: TEXNIKES KOΨΙΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ. Παράγοντες που επηρεάζουν το κόψιμο : -πυκνότητα του μαλλιού -υφή του μαλλιού -τριχοφυΐα -ελαστικότητα του μαλλιού.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Πορτραίτο Αυτό το πρόγραμμα δημιουργεί ένα πορτραίτο με βάση τις πληροφορίες που θα δώσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
Advertisements

ΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ?
Hair Care ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ. . Η εταιρεία ANCOROTTI Skincare έχει επιλέξει σαν αποστολή της την έρευνα και την καινοτομία. Αναπτύσσει συνεχώς.
«Τέχνη είναι να δημιουργείς κάτι παγκοσμίως όμορφο»
Αντίληψη της ομορφιάς Μόδα και περιποίηση
ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ 18ος - 19ος αιώνας.
TEST ΑΈΡΙΑ ΘΕΡΜΟΔΥΝΑΜΙΚΗ.
Τι ξέρετε για την ΟΡΑΣΗ;
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ Γ΄5 ΣΧ.ΕΤΟΣ:
Μανικιούρ - Πεντικιούρ
ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΤΥΛ ΚΤΕΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΛΟΥΣΙΜΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
Ενδυμασιεσ αρχαιων Ελληνων
ΛΟΥΣΙΜΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ
ΣΤΟΧΟΣ : Ο μαθητής να μπορεί να, Διαδικασία του σχεδίου
Κομήτης Οι Κομήτες είναι ουράνια σώματα που σε αντίθεση με τους απλανείς αστέρες και τους πλανήτες παρουσιάζουν όψη νεφελώδη, ενώ η ύλη από την οποία συνίστανται.
Για βαμμενα μαλλια Σαμπουάν 1lt & 300ml. Μαλακτική 1lt & 300ml.
Ποιο νομίζετε είναι το θέμα της εικόνας;
Ιστορία Της Μόδας Και Κομμωτικής Τέχνης
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ
ΓΕΝΙΚΑ ΤΥΠΟΙ ΜΑΤΙΩΝ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ;
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΜΑΤΙΩΝ Μάθημα 9ο
Το μακιγιάζ από την αρχαία εποχή έως και σήμερα…
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ EYE – LINER ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ ΤΥΠΟΙ ΦΡΥΔΙΩΝ
Η περιληψη.
6.4 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ & ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ : Ο μαθητής να μπορεί να, Προοπτική
ΛουΣιμο (Σε διαφορετικεΣ περιπτωΣειΣ ,διαδικαΣια,προϊοντα)
Τεστ Ηλεκτροστατική. Να σχεδιάσεις βέλη στην εικόνα (α) για να δείξεις την κατεύθυνση του ηλεκτρικού πεδίου στα σημεία Ρ, Σ και Τ. Αν το ηλεκτρικό.
Πορτραίτο Αυτό το πρόγραμμα δημιουργεί ένα πορτραίτο με βάση τις πληροφορίες που θα δώσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ 1η ΟΜΑΔΑ Kότσης Βαγγέλης Λεβαντή Κατερίνα
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
Λάπωνες ένας αυτόχθονος λαός
Ανθρώπινα Χαρακτηριστικά Χρώματα
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ - ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ π. Χ. Εργασία στην ιστορία Αθανασιάδη Δανάη Καραμανιώλα Συμεωνία.
Τεστ κύματα. Συντονισμός 1.Αν το χέρι μας ταλαντώνεται με χαμηλή συχνότητα, ποιο από όλα τα εκκρεμή έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ταλαντώνεται πιο έντονα;
Σωστή χρήση του υπολογιστή
Μπάνιο.
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ- ΜΑΚΙΓΙΑΖ
105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 8.
ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ- ΧΡΩΜΑ.
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Ειρήνη – Σπυριδούλα Παπαγεωργοπούλου. ΕΤΟΣ:
Σύγχρονες τεχνικές σχεδιασμού κομμωτικής
ΜΑΚΙΓΙΑΖ.
Η ενδυμασία και η μόδα στο βυζάντιο Ιστορία Β΄ Γυμνασίου Κεφ.Ε΄.1.
Τι είναι τα αναβολικά στεροειδή; Τα αναβολικά στεροειδή είναι συνθετικά παράγωγα της τεστοστερόνης. Στους άντρες, η τεστοστερόνη παράγεται από τους όρχεις.
Σεμινάριο εκπαιδευτικών Φ.Α Ροδόπης επιτραπέζιας αντισφαίρισης Μαυρίδης Γεώργιος Χατζόπουλος Γεώργιος Κομοτηνή – Μάρτιος 2015.
Το πορτραίτο μας. Χάρις στην δυνατότητα των σημερινών υπολογιστών μπορούμε σχετικά εύκολα να δημιουργήσουμε ένα πορτραίτο με βάση τις πληροφορίες που.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 1960 & 1970
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΟΜ 102 ΕΒΔΟΜΑΔΑ 8.
ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗ ΜΟΥΡΑΤΗ-ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 1.
 Πρόλογος  Κλασσικό ψηλό χτένισμα  Μοντέρνο ψηλό χτένισμα  Χτενίσματα με κότσους  Εικόνες: 1.Χτενίσματα με κότσους 2.Νυφικά χτενίσματα με κότσους.
Διάλεξη 11: Ανώτερης τάξης σχήματα στη μόνιμη συναγωγή
Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.
Κυκλαδίτες, Μινωίτες και Μυκηναίοι- σύγκριση της τέχνης τους
Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ.
ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ.
Εξαμηνιαία εργασία στο μάθημα “Εισαγωγή στην χρήση Η/Υ”'
Πώς να κάνουμε σωστές επιλογές, σύμφωνα με τη χριστιανική πίστη
Σημειώσεις : Μιχάλης Φίλης
15 «χρυσοί κανόνες» στο τραπέζι
Πορτραίτο Αυτό το πρόγραμμα δημιουργεί ένα πορτραίτο με βάση τις πληροφορίες που θα δώσεις σχετικά με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΚΟΜ 203: TEXNIKES KOΨΙΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Παράγοντες που επηρεάζουν το κόψιμο : -πυκνότητα του μαλλιού -υφή του μαλλιού -τριχοφυΐα -ελαστικότητα του μαλλιού

Πυκνότητα του μαλλιού

Υφή του μαλλιού Χοντρή τρίχα Σύμφωνα με τους hair stylists οι γυναίκες με χοντρή τρίχα είναι πολύ τυχερές –πρόκειται για την ποιότητα μαλλιών που σχεδόν όλες θα ήθελαν. Συμβουλεύουν, ωστόσο, τις γυναίκες με αυτόν τον τύπο μαλλιών να αποφεύγουν τα κοντά κουρέματα, γιατί μπορεί να δείχνουν σαν περούκες στο κεφάλι τους, και να προτιμούν πιο μακριά και φιλαριστά κουρέματα, που να φτάνουν λίγο κάτω από τους ώμους, όπως αυτό της Jennifer Aniston. Με αυτόν τον τρόπο τα μαλλιά αποκτούν κίνηση και δείχνουν πιο ανάλαφρα.

Ατίθασα μαλλιά Τα ατίθασα μαλλιά είναι αυτά που συνεχώς «πετάνε» και που απαιτούν στιλιζάρισμα. Ο καλύτερος τρόπος για να τα τιθασεύσετε είναι με ένα φιλαριστό μπομπέ κούρεμα, a la Tyra Banks. Επιπλέον, οι στιλίστες λένε ότι οι γυναίκες με τέτοια ποιότητα τρίχας δεν πρέπει να λούζονται συχνά, γιατί το λούσιμο ξηραίνει τα μαλλιά και τα κάνει ακόμα πιο ατίθασα. Επιπλέον, μετά το στέγνωμα των μαλλιών, ισιώστε τα, σε τούφες των τριών εκατοστών, με το ειδικό σίδερο, σε κλίση 425 μοιρών. Την δεύτερη και τρίτη μέρα μετά το λούσιμο προσθέστε λίγη κρέμα λάμψης ή σιλικόνη κατά μήκος των μαλλιών, για να αποκτήσουν γυαλιστερή υφή.

Όσες έχουν πολύ σγουρά και πυκνά μαλλιά, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να διατηρήσουν τη φυσικότητα των μαλλιών, με ένα κούρεμα που θα τους δώσει όγκο σε μήκος μέχρι τους ώμους, όπως αυτό της Jada Pinkett Smith. να κρατήσετε τη χωρίστρα στη μέση για να μένει ανοιχτό το πρόσωπό σας και να δίνει ένταση στα μάτια και τα ζυγωματικά σας. Για τέλειο αποτέλεσμα κόψετε τα μαλλιά όταν θα είναι στεγνά, για να μπορέσει να τους δώσει πιο ξεκάθαρο σχήμα και να μην τα κόψετε παραπάνω από όσο πρέπει. Τέλος, αφήστε λίγο πιο μακριά τα μαλλιά στο ύψος του πηγουνιού, για πιο γλυκό αποτέλεσμα, και φροντίστε ο όγκος να βρίσκεται στο ύψος που είναι τα μάγουλά σας.

Ίσια μαλλιά Δοκιμάστε να κόψετε μακριές αφέλειες όπως αυτές της Suzanne Somers για σέξι look. Το στιλ αυτό είναι ιδανικό για τα εντελώς ίσια μαλλιά γιατί προσθέτει υφή και όγκο – στοιχεία που χάνονται με ένα απλό, μακρύ κούρεμα. Ζητήστε τη συμβουλή του κομμωτή σας σχετικά με το πώς να κάνει τις αφέλειές σας, καθώς δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα οι πολύ πυκνές ή πολύ μακριές.