UCRANIA MONTAJE: Francisco Pérez Núñez.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Τρίτη συνάντηση των εταίρων για την υλοποίηση του σχεδίου Φιλοξενία την έδρα του Διαδημοτικού Συνδέσμου Μάλτας Κοινοτικό πρόγραμμα MED χρηματοδοτούμενο.
Advertisements

Μελέτη SEAS: Συνδυασμός σιμβαστατίνης & εζετιμίμπης σε ασθενείς με αορτική στένωση.
Octavio Ocampo Ο Octavio Ocampo γεννήθηκε στο Celaya, Guanajuato, Μεξικό 28 Φεβ Σπούδασε στο Ινστιτούτο Καλών Τεχνών, CittΓ του Μεξικού και το.
Starry Night by Vincent van Gogh. Harmony in Red by Henri Matisse.
Weebly tools A selected few Γαβριέλλα Ασπράκη. Map Το εικονίδιο που φέρει την ένδειξη αυτή μας συνδέει κατευθείαν στο google maps. Μόλις σύρουμε το εικονίδιο.
2ήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ISO 22000:2005 T & T - Top Training Οργάνωση Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Ερμού 10, Κορυδαλλός τηλ. & fax:
Πετράκη Ελισάβετ Δ/ση Ανθρώπινου Δυναμικού.
Στην Κύπρο για διακοπές
Μια εργασία από την Δεμέστιχα Μαρία και την Φαίδρα Δημοπούλου
Οι περιπέτειες του Οδυσσέα από την Τροία μέχρι το νησί των Φαιάκων
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΡΟΙΑ
ΈΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ!!. ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ?? ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ…:P ΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ:ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ.
TEN FANTASTIC FACTS ABOUT ENGLAND!
Αγγλία Λονδίνο.
Demographics Δημογραφικά χαρακτηριστικά. Demographics Δημογραφικά Χαρακτηριστικά Population characteristics Χαρακτηριστικά Πληθυσμού Population Growth.
Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική θεραπεία: Βασικές Αρχές και εισαγωγή στα βασικά θεραπευτικά εργαλεία Ντιάνα Χαρίλα Δρ. Κλινικής Ψυχολογίας.
Οικονομική Αξιολόγηση στις Υπηρεσίες Υγείας Γενικό Νοσοκομείο «ATTIKON» Dr. Βασίλειος Φραγκουλάκης Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Αθήνα, 2013 Εθνική Σχολή.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΗΜΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  1978 ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΚΑΤΕΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  1985 ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ – ΚΑΤΕΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ. TRIPADVISOR Προγραμματίζει ταξίδια εκατομμύρια κριτικές (περιγράφουν τις καλύτερες και τις χειρότερες διακοπές) Είναι δωρεάν χρήσιμες.
Xαρτογράφηση Εννοιών. Εννοιολογικοί χάρτες Εννοιολογικοί Χάρτες και οι εφαρμογές τους στη διδασκαλία.
Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΩΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ Α΄& Β΄ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.
Οι δημόσιες σχέσεις στον τουρισμό αποτελούν  Αδήριτη ανάγκη για όλη την λειτουργία τους  Πραγματική απαίτηση από πλευρά της διοίκησης  Σημαντική βοήθεια.
Δ ιεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η ΔΕΘ είναι η πιο σημαντική διεθνής ετήσια έκθεση για όλο το Βαλκανικό χώρο, και η μεγαλύτερη στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1925.
Μνημεία του Ευρωπαϊκού πολιτισμού Μαρία Αμπατζή Στ΄2 1 ο Π.Δ.Σ. Θεσσαλονίκης
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ Ν ΙΚΟΣ Φ ΑΚΩΤΑΚΗΣ Καθηγητής Μηχανισμός Παραγωγής & Αντίληψης Ομιλίας.
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΘΗΜΑ 024 ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΣΚΗΣΗ Διδάσκοντες.
Φέρουσα Ικανότητα Τουριστικής Ανάπτυξης: Η Σημασία της Έννοιας και η Περίπτωση των Βορείων Σποράδων Δρ. Γιώργος Σώκλης Ινστιτούτο Τουριστικών Ερευνών και.
Κβαντική Οπτική και Lasers Ενότητα 5: Lasers Κωνσταντίνος Σιμσερίδης Σχολή Θετικών Επιστημών Τμήμα Φυσικής.
Η ανθρωπολογία στη χώρα των πραγμάτων… Είναι ο υλικός κόσμος άψυχος και παθητικός στον αντίποδα της οντότητας άνθρωπος που είναι ζωντανός και ενεργητικός;
25 / 05 / 2006 ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ /06/06 2 Προφίλ του Ομίλου Société Générale Περίπου 20 εκατ. πελάτες λιανικής στη Γαλλία και στο εξωτερικό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ.
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ «ΦΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ»
Στρατηγικές Αποτελεσματικής Διδασκαλίας
Αφήγηση και Ιστορίες στη Διδακτική της Γλώσσας Σούδη Αντωνία, 428
ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ: Ρ. ΚΑΛΟΥΡΗ
Η αξία της Ελληνικής γλώσσας
Απολογισμός δράσεων Διοικητικού Συμβουλίου – μελών Σ.ΕΠ.Ε. Κω
Η ΤΕΧΝΗ… ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ
Επίσημο Δείπνο Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017
Επιβλέπων Καθηγητής: Δρ Θ. Κοσμάνης
ΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΑΘΗΜΑ: Αρχές Επιστήμης Περιβάλλοντος
Εξαγωγικές Πιστώσεις και Εξωστρέφεια
Demographics Δημογραφικά χαρακτηριστικά
Αντιμετώπιση Καταγμάτων Θώρακο-Οσφυικής Μοίρας Σπονδυλικής Στήλης με Υποπετάλιους Ιμάντες ή/και Διαυχενικές Βίδες Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, κύριε πρόεδρε.
«H σύγχρονη φυτοπροστασία στην διαδρομή για μια βιώσιμη γεωργία»
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΔΠΜΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Πάρις Τσάρτας Καθηγητής Χαροκοπείου.
Grenoble, France SOLEIL, St Aubin near Paris, France.
BOCA SPORT ΑΘΗΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ BOCA CUP ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2017
Ενότητα # 6: ΓΑΛΛΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ
‘ A RARE LOOK INSIDE AN LTE CELL SITE ’ OPERATED IN SAN FRANCISCO
ΤΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Εισαγωγή Είναι βράδυ και βρέχει ασταμάτητα. Ο παίκτης μυρίζει κάτι να καίγεται. Σηκώνεται από το δωμάτιο ξενοδοχείου egnatia palace και ακολουθεί.
Το μαρκετινγκ του alia palace
Υποατομικά σωματίδια Ατομικός και μαζικός αριθμός Ισότοπα
ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ-ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΜΟΥΣΕΙΑ
Άννα Αργυροπούλου 1ο Π.Δ.Σ. Θεσ/νίκης Τάξη: Στ2 Έτος:
Μαθήματα στοματικής υγιεινής
Γενικές πληροφορίες Η τιμολόγηση θα πραγματοποιηθεί από τον PCO.
Γενικές πληροφορίες 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο
Paul Klee: Rastanak uvečer, 1922.
7Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α.Π.Θ.​
Εισαγωγικό σημείωμα Αγαπητές κυρίες, κύριοι
Πολυτεχνείο Κρήτης - Αρχιτεκτονική Σχολή χειμερινό εξάμηνο Ιστορία & Θεωρία Αρχιτεκτονικής 1 Αμαλία.
Operón policistrónico bacteriano
Τεχνο-ιστορική Ερμηνευτική: Η Βιογραφία και το Πλαισιοκρατικό Αφήγημα
Exchange Rates – Foundation – GCSE Questions
An asymptomatic, enlarging, brown plaque
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
13η Ημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας & Στραβισμού (ΕΕΠΟΣ)
13η Ημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας & Στραβισμού (ΕΕΠΟΣ)
Μεταγράφημα παρουσίασης:

UCRANIA MONTAJE: Francisco Pérez Núñez

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΛΤΑ; ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΚΟΥΪΖ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ: Η ΓΙΑΛΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΘΕΡΕΤΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΕΣΣΔ-Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΧΤΙΣΕΙ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟ 1911.

ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 3 χλμ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ "LIVADIA" δηλαδή "Λιβαδειά" ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "LIVADIA PALACE".ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 3 χλμ ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΛΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ "LIVADIA" δηλαδή "Λιβαδειά" ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "LIVADIA PALACE".

Η Λιβαδειά της Κριμαίας οφείλει το όνομά της στο Λάμπρο Κατσώνη. Όταν ο Έλληνας επαναστάτης-ναύαρχος επέστρεψε στη Ρωσία καθώς το κίνημά του απέτυχε, η τσαρίνα Αικατερίνη του έδωσε ένα μεγάλο αγρόκτημα στην Κριμαία, όπου εγκαταστάθηκε μόνιμα. Το τσιφλίκι αυτό το ονόμασε "Λιβαδειά" σε ανάμνηση της πατρίδας του που δεν την ξαναείδε ποτέ. Εκεί δημιούργησε αμπελώνες και έγινε έμπορος κρασιού, έκανε οικογένεια, οι γιοι του σταδιοδρόμησαν στο ρωσικό στρατό και ένας εγγονός του έγινε συγγραφέας.

Το υποστατικό με τους κολλήγους που εργάζονταν στο αγρόκτημα εξελίχθηκε σε χωριό. Το όνομα "Λιβαδειά" παρέμεινε και το 1835 καθιερώθηκε επίσημα. Σήμερα έχει 900 κατ. περίπου και αποτελεί τουριστικό αξιοθέατο, λόγω του ανακτόρου-μουσείου που υπογράφτηκε η συνθήκη της Γιάλτας.

Στο αγρόκτημα του Λάμπρου Κατσώνη, λοιπόν, το 1945 οι Στάλιν, Ρούσβελτ, Τσώρτσιλ, αποφάσισαν την τύχη του μεταπολεμικού κόσμου, την ίδρυση του ΟΗΕ, τις σφαίρες επιρροής, τη διαίρεση της Γερμανίας κλπ.Στο αγρόκτημα του Λάμπρου Κατσώνη, λοιπόν, το 1945 οι Στάλιν, Ρούσβελτ, Τσώρτσιλ, αποφάσισαν την τύχη του μεταπολεμικού κόσμου, την ίδρυση του ΟΗΕ, τις σφαίρες επιρροής, τη διαίρεση της Γερμανίας κλπ.

Και κάτι τελευταίο: Το 1979, ο Ρώσος αστρονόμος Nikolay Stepanovich Chernykh που εργαζόταν στο εργαστήριο αστροφυσικής της Κριμαίας ανακάλυψε έναν μικρό πλανήτη (αστεροειδή) και του έδωσε το όνομα: "3006 Livadia" από την ήσυχη μικρή κωμόπολη, όπου συνήθιζε να ξεκουράζεται. Έτσι από το Λάμπρο Κατσώνη, το όνομα της Λιβαδειάς έφτασε ως το διάστημα.