Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Εισαγωγή Είναι βράδυ και βρέχει ασταμάτητα. Ο παίκτης μυρίζει κάτι να καίγεται. Σηκώνεται από το δωμάτιο ξενοδοχείου egnatia palace και ακολουθεί.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Εισαγωγή Είναι βράδυ και βρέχει ασταμάτητα. Ο παίκτης μυρίζει κάτι να καίγεται. Σηκώνεται από το δωμάτιο ξενοδοχείου egnatia palace και ακολουθεί."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Εισαγωγή Είναι βράδυ και βρέχει ασταμάτητα.
Ο παίκτης μυρίζει κάτι να καίγεται. Σηκώνεται από το δωμάτιο ξενοδοχείου egnatia palace και ακολουθεί τη μυρωδιά καπνού. Οδηγείται σε ένα άλλο δωμάτιο.

4

5 1η σκηνή Ο παίκτης εισέρχεται στο δωμάτιο και βλέπει το γρίφο που θα τον βοηθήσει να συνεχίσει.

6 … Βρίσκει τη λύση, βγάζοντας από τη τσέπη του μια πυξίδα.
Τοποθετείται στη μέση του δωματίου και βρίσκει στο πάτωμα το σημείωμα «ΒΡΕΣ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΖΑΜΙ».

7 2η σκηνή Ο παίκτης περιπλανιέται στο δωμάτιο, αλλά δεν βρίσκει κάτι και ψάχνει το δωμάτιο με το λευκό τζάμι. Βρίσκει το δωμάτιο με το λευκό τζάμι, στο οποί αναγράφεται ο γρίφος: «ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΦΥΛΛΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» «HALL’S SAFE».

8 3η σκηνή Ο παίκτης περνάει στο τρίτο δωμάτιο, όπου ανακαλύπτει το χρηματοκιβώτιο που πρέπει να ανοίξει.

9 Συναντά τον παρακάτω γρίφο που θα του δώσει το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου. « ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ 3 ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΥΚΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ »

10 Καταφαίρνει και λύνει τον γρίφο και ανακαλύπτει τον χάρτη μέσα στο χρηματοκιβώτιο, αλλά δεν μπορεί να τον διαβάσει. Κλείνει την πόρτα και με τη χρήση του φακού διαβάζει και συμπληρώνει τη σπείρα που θα τον οδηγήσει στο επόμενο κτίριο…


Κατέβασμα ppt "Εισαγωγή Είναι βράδυ και βρέχει ασταμάτητα. Ο παίκτης μυρίζει κάτι να καίγεται. Σηκώνεται από το δωμάτιο ξενοδοχείου egnatia palace και ακολουθεί."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google