Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Weebly tools A selected few Γαβριέλλα Ασπράκη. Map Το εικονίδιο που φέρει την ένδειξη αυτή μας συνδέει κατευθείαν στο google maps. Μόλις σύρουμε το εικονίδιο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Weebly tools A selected few Γαβριέλλα Ασπράκη. Map Το εικονίδιο που φέρει την ένδειξη αυτή μας συνδέει κατευθείαν στο google maps. Μόλις σύρουμε το εικονίδιο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Weebly tools A selected few Γαβριέλλα Ασπράκη

2 Map Το εικονίδιο που φέρει την ένδειξη αυτή μας συνδέει κατευθείαν στο google maps. Μόλις σύρουμε το εικονίδιο στη σελίδα μας εμφανίζεται ένα πλαίσιο με έναν χάρτη της Google από το San Francisco. Κάνοντας κλικ πάνω στο χάρτη αυτό, μας εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου στο οποίο μπορούμε να δώσουμε τη διεύθυνση που επιθυμούμε. Ο χάρτης θα εμφανιστεί σε λίγο μέσα στο πλαίσιο.

3 Contact form Το εικονίδιο αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να βάλουμε μία φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας. Σύροντας το εικονίδιο στη σελίδα μας εμφανίζεται η σχετική φόρμα. Στο πάνω μέρος της φόρμας υπάρχει μία ένδειξη που μας επιτρέπει να αλλάξουμε ελαφρώς τη φόρμα, π.χ. να αλλάξουμε τα περιθώριά της, το σημείο στο οποίο εμφανίζεται το «submit», κτλ. Μπορούμε επίσης να αλλάξουμε τα στοιχεία που εμφανίζει η φόρμα μας, π.χ. να αφαιρέσουμε κάτι αν δεν το θέλουμε ή να αλλάξουμε γραμματοσειρά.

4 Embed Code Πολύ χρήσιμο εργαλείο. Μας επιτρέπει να εισάγουμε στην ιστοσελίδα μας κείμενα, εικόνες, βίντεο, προβολές παρουσίασης και ο,τιδήποτε άλλο βρίσκεται στο διαδίκτυο. Κάθε τέτοιο αντικείμενο έχει έναν κωδικό πρόσβασης. Σύροντας το εικονίδιο embed code στην ιστοσελίδα μας εμφανίζεται ένα πλαίσιο. Στο πλαίσιο αυτό θα αντιγράψουμε τον κωδικό ενσωμάτωσης που αντιστοιχεί στο αρχείο που θέλουμε να ενσωματώσουμε. Έτοιμοι!

5


Κατέβασμα ppt "Weebly tools A selected few Γαβριέλλα Ασπράκη. Map Το εικονίδιο που φέρει την ένδειξη αυτή μας συνδέει κατευθείαν στο google maps. Μόλις σύρουμε το εικονίδιο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google