Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου τα τελευταία 2 χρόνια έχει συστήσει την πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα δομή των Δημοτικών Λαχανόκηπων.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου τα τελευταία 2 χρόνια έχει συστήσει την πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα δομή των Δημοτικών Λαχανόκηπων."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου τα τελευταία 2 χρόνια έχει συστήσει την πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα δομή των Δημοτικών Λαχανόκηπων.

2 Στόχος αυτής της δομής είναι να ανακουφίσει νοικοκυριά με χαμηλά εισοδήματα, και αλλά και να ευαισθητοποιήσει σε θέματα περιβάλλοντος, οικολογίας και σωστής διατροφής. Η δομή των δημοτικών λαχανόκηπων αποτέλεσε διέξοδο σε ανθρώπους που ενισχύουν την οικονομία του νοικοκυριού τους, συμβάλλει στην εξοικείωση νέων ανθρώπων με τη γη και την καλλιέργεια, δίνοντας ακόμη και κίνητρο σε κάποιους από αυτούς να στρέψουν το επαγγελματικό τους ενδιαφέρον προς το συγκεκριμένο τομέα και φυσικά αξιοποιώντας ο Δήμος τη συγκεκριμένη δημοτική έκταση, δημιουργεί μία «όαση πρασίνου» στο κέντρο της πόλης.

3 Η επιτυχία του πρώτου Δημοτικού Λαχανόκηπου, αλλά και η αυξημένη ζήτηση από τους πολίτες, οδήγησε όχι μόνο στη συνέχιση της δομής αλλά και στην αναζήτηση από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής νέας έκτασης για τη δημιουργία ακόμη ενός παρόμοιου χώρου.

4


Κατέβασμα ppt "Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου τα τελευταία 2 χρόνια έχει συστήσει την πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα δομή των Δημοτικών Λαχανόκηπων."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google