Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΛΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1930. Μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΛΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1930. Μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΛΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

2 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1930. Μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολήθηκε με το παιδικό βιβλίο για πρώτη φορά το 1996 και από τότε είναι αφοσιωμένη στο λογοτεχνικό αυτό είδος.

3 Τ Α ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗ Σ Έχει βραβευτεί από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, τον Κύκλο Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και από το Υπουργείο Παιδείας για τα Αναγνωστικά που έγραψε για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου. Συνεργάστηκε με τη Ραδιοφωνία και την τηλεόραση σε εκπαιδευτικές εκπομπές. Το βιβλίο της ΄΄ Φιλενάδα, φουντουκιά μου ΄΄ έχει κερδίσει έναν από τους τρεις επαίνους στην Πολωνία.

4 ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ

5 Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΛΑ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Τ ΗΣ ΠΑΤΡΑΣ

6 ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ!!!!! Τάνια Αυλακιώτη Σπύρος Σπύρου Ε΄1 Φεβρουάριος 2015


Κατέβασμα ppt "ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΡΕΛΛΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1930. Μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google