Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1 ο Σεμινάριο Παιδαγωγικής Επιμόρφωσης Διαιτητών Η Α.Ε.Π. “Ακαδημία των Σπορ”, η Ε.Σ.Σ.Π. και η Ε.Σ.Ο σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α’/θμιας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1 ο Σεμινάριο Παιδαγωγικής Επιμόρφωσης Διαιτητών Η Α.Ε.Π. “Ακαδημία των Σπορ”, η Ε.Σ.Σ.Π. και η Ε.Σ.Ο σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α’/θμιας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1 ο Σεμινάριο Παιδαγωγικής Επιμόρφωσης Διαιτητών Η Α.Ε.Π. “Ακαδημία των Σπορ”, η Ε.Σ.Σ.Π. και η Ε.Σ.Ο σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας και τη στήριξη του Δήμου Πατρέων και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Αχαΐας διοργάνωσαν παιδαγωγικό σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών με μεγάλη επιτυχία!

2 Στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του 5ου Δημοτικού Σχολείου συμμετείχαν περίπου 30 προπονητές σκακιού από Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία. Το σεμινάριο παρακολούθησε και ο υπεύθυνος σχολικού σκακιού της ΕΣΟ κ. Σκλαβούνος.

3

4 Χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δήμου Πατρέων κ Φίλιας, εκπρόσωπος από την Ένωση Γονέων Πάτρας, ο εκπρόσωπος της Ακαδημίας των Σπορ κ. Παπαγιαννόπουλος Γιάννης και η διευθύντρια του 50ου Δημοτικού Σχολείου κ. Αγγελική Πολυδώρου

5

6 Το σεμινάριο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τις προσπάθειες του μέλους του Δ.Σ της ΕΣΣΠ κ. Μακροδήμου, δασκάλου στο 50ο Δημοτικό Σχολείο που φρόντισε για όλες τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης του σεμιναρίου τόσο στο οργανωτικό όσο και στο εκπαιδευτικό κομμάτι.

7 Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου ήταν οι εξής: Τα ψυχοκοινωνικά στάδια της ανάπτυξης του παιδιού. Προβλήματα συμπεριφοράς στο χώρο του σχολείου και η αντιμετώπισή τους. Σχέσεις και επικοινωνία εκπαιδευτικών – γονέων. Σκάκι: Η παιδαγωγική -και όχι μόνο- διάστασή του.

8 Οι επιμορφωτές του σεμιναρίου ήταν: Οικονόμου Τριανταφυλλιά Οικογενειακή Σύμβουλος, Εκπαιδεύτρια Σχολής Γονέων

9 Θανόπουλος Θεόδωρος, τ. Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής

10 Μάνεσης Νικόλαος, Δρ. Πανεπιστημίου Πατρών, Σχολικός Σύμβουλος Π.Ε. Ν. Αχαΐας

11 Φωκάς Επαμεινώνδας, Σχολικός Σύμβουλος Π.Ε. Ν. Ηλείας

12 H ΕΣΣΠ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους εισηγητές του σεμιναρίου που αφιλοκερδώς προσέφεραν την εμπειρία και την γνώση τους σε θέματα που απασχολούν καθημερινά όλους του προπονητές σκακιού της περιοχής.

13 Αξιολόγηση Σεμιναρίου

14

15

16

17

18

19

20


Κατέβασμα ppt "1 ο Σεμινάριο Παιδαγωγικής Επιμόρφωσης Διαιτητών Η Α.Ε.Π. “Ακαδημία των Σπορ”, η Ε.Σ.Σ.Π. και η Ε.Σ.Ο σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α’/θμιας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google