Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Φεβρουάριος 2013. Η γέννηση –Τα παιδικά χρόνια  Ο Μιχάλης Γκανάς γεννήθηκε στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας το 1944.  Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Αλβανία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Φεβρουάριος 2013. Η γέννηση –Τα παιδικά χρόνια  Ο Μιχάλης Γκανάς γεννήθηκε στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας το 1944.  Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Αλβανία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Φεβρουάριος 2013

2

3 Η γέννηση –Τα παιδικά χρόνια  Ο Μιχάλης Γκανάς γεννήθηκε στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας το 1944.  Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Αλβανία και την Ουγγαρία.  Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1954. ΑλβανίαΟυγγαρία Τσαμαντάς

4 Σπουδές - Εργασία  Σπούδασε Νομικά στην Αθήνα το 1962, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του για λόγους οικονομικούς.  Εργάστηκε ως βιβλιοπώλης για 15 χρόνια, στο βιβλιοπωλείο «Δωδώνη».  Συνεργάστηκε με την κρατική τηλεόραση ως επιμελητής λογοτεχνικών εκπομπών και σεναριογράφος.  Από το 1989 έως το 2005, που συνταξιοδοτήθηκε, εργάστηκε ως κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία.

5 Το συγγραφικό του έργο

6 Ποιήματά του έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες, ενώ στίχοι του έχουν μελοποιηθεί από γνωστούς Έλληνες συνθέτες.

7 Πηγές που χρησιμοποιήθηκαν  http://www.giannena- e.gr/Grammata%20kai%20tehnes/poiitikos%20logos/Gkanas_Mihalis_Biografi ko_Katalogos.aspx http://www.giannena- e.gr/Grammata%20kai%20tehnes/poiitikos%20logos/Gkanas_Mihalis_Biografi ko_Katalogos.aspx  https://www.google.gr/imghp?hl=el&tab=wi https://www.google.gr/imghp?hl=el&tab=wi


Κατέβασμα ppt "Φεβρουάριος 2013. Η γέννηση –Τα παιδικά χρόνια  Ο Μιχάλης Γκανάς γεννήθηκε στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας το 1944.  Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Αλβανία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google