Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η Αστρολογία σήμερα. Ομάδα 2: Ιδιοφυίες του διαστήματος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η Αστρολογία σήμερα. Ομάδα 2: Ιδιοφυίες του διαστήματος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η Αστρολογία σήμερα. Ομάδα 2: Ιδιοφυίες του διαστήματος.

2 Γενικά για την αστρολογία. Η Αστρολογία είναι μια τέχνη με μακραίωνη παράδοση και σήμερα αναγνωρίζεται ως ψευδοεπιστήμη, παραεπιστήμη ή απλή προκατάληψη. Έχουν πραγματοποιηθεί πολλαπλές επιστημονικές δοκιμές και ουδέποτε ευρέθη αποδεικτικό στοιχείο που να υποστηρίζει τα αποτελέσματα που περιγράφονται στην αστρολογική παράδοση.ψευδοεπιστήμη

3 Η αντιμετώπιση των αστρολόγων. Εάν η αστρολογία αντιμετωπιζόταν και παρουσιαζόταν απ' τους αστρολόγους ως θρησκεία ή ως φιλοσοφία δεν θα μπορούσε κανείς να τους προσάψει τίποτα. Πράγματι, οι αστρολόγοι τείνουν να παρουσιάζουν μόνο το προφητικό-συμβουλευτικό μέρος της αστρολογίας. Αυτό το γεγονός δίνει πολλές φορές την λανθασμένη εντύπωση ότι η αστρολογία είναι αποτέλεσμα επιστημονικής μελέτης.

4 Γιατί οι άνθρωποι φτάνουν σε σημείο εξάρτησης από τα ζώδια; Μία από τις βασικότερες ανάγκες του ανθρώπου είναι να γνωρίζει το μέλλον, ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί καλύτερα και να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη. Πέρα από το ότι πολλοί άνθρωποι διαβάζουν τα ζώδια πληροφοριακά, από κεκτημένη ταχύτητα, ή από περιέργεια, χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη βάση στις προβλέψεις που κάνουν, υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που εξαρτούν τις πράξεις τους από αυτό που λένε τα ζώδια.


Κατέβασμα ppt "Η Αστρολογία σήμερα. Ομάδα 2: Ιδιοφυίες του διαστήματος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google