Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δημοσιογράφοι!!!.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δημοσιογράφοι!!!."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δημοσιογράφοι!!!

2 ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ! Σου μιλάει ο Νίβω ! Όλα σου τα λέω ! Τίποτα δεν κρύβω! Όλα τα νέα είναι εδώ , στα τρελά μυαλά , yo yo yo !!!!!!!!!Και τώρα ξεκινώ με έναν λόγο δυνατό , για να σας μιλήσω για τον Πο-λι-τι-σμό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δ.-ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ ! Είμαι ο Αχιλλεύς από << ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ >> και θέλω να σας συστήσω τους συναδέλφους μου!!! Την Έλλη!!! Τον Νέστωρ!!! Τον Άρη!!! Την Χρυσηίδα!!!

4 ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ζ.-Σήμερα θα σας μιλήσουμε για πολλά θέματα!
Ένα από αυτά είναι η πολιτική , όπου ο Περικλής χθες στην εκκλησία του δήμου συζήτησε με τους πολίτες της Αθήνας για τους μέτοικους , αν θα μπορούν να πάνε στην Αγορά για να πουλήσουν διάφορα προϊόντα και συμφώνησαν …

5 ΕΚΚΛΗΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ζ.-Η εκκλησιά του δήμου αποφάσισε να υπάρχει ένας αγορανόμος που θα βλέπει αν όλα είναι σωστά στην αγορά.

6 ΕΚΚΛΗΣΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Nτ.-Μάλιστα ο Περικλής αποφάσισε και κάτι άλλο , ότι οι πύλες της Αθήνας θα είναι ανοιχτές για όλους και για όλες…

7 Η ΑΓΟΡΑ ΕΙ. Στην αγορά διάφοροι φιλόσοφοι συζητούν σοβαρά θέματα που τους απασχολούν

8 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Δ.-Ένα άλλο σοβαρό θέμα είναι και η οικονομία ! Ο Περικλής πριν λίγες μέρες πήρε το συμμαχικό ταμείο και το έφερε στην Αθήνα!

9 ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ντ .-Ο αθλητισμός εξελίσσεται καθημερινά με τα γυμναστήρια καθώς ο Περικλής μας δίδαξε και την τοξοβολία !!! Καθώς όμως εξελίσσεται ο αθλητισμός εξελίσσονται και οι αγώνες!!!!!!!!!!!!

10 ΑΘΛΗΤΙΚΑ Β.-Ο σπουδαίος και σοφός Περικλής εξέλιξε μέχρι και τα Παναθήναια ! Τα χώρισε σε μικρά και σε μεγάλα ! Και δήλωσε και πως τα μεγάλα Παναθήναια θα γίνονται κάθε 4 χρόνια και τα μικρά Παναθήναια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!

11 ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Δ. Τα παιδιά από 8 χρονών και πάνω πηγαίνουν σχολείο με τον παιδαγωγό .Εκεί με το γραμματιστή μαθαίνουν να διαβάζουν να γράφουν να λογαριάζουν . Με τον κιθαριστή να παίζουν κιθάρα και λύρα.

12 ΕΡΓΑΣΙΑ Ειρ.-Το προτελευταίο μας θέμα θα είναι η εργασία η οποία έχει ξεφύγει απ’ τα όρια . Οι Αθηναίοι πολίτες διαμαρτύρονται για τον χώρο . Άλλοι λένε ότι δεν έχουνε χώρο για να πουλάνε τα προϊόντα τους , ενώ άλλοι λένε ότι δεν υπάρχει χώρος για να παίζουν τα παιδιά! ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ

13 ΕΡΓΑΣΙΑ Β.Ο Περικλής έδωσε δάνεια στους νέους για να μπορούν να ανοίξουν και αυτοί ένα μαγαζί για να μπορούν να πουλήσουν διάφορα προϊόντα.

14 Δ.-Και το τελευταίο θέμα μας για σήμερα είναι η τέχνη!
ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δ.-Και το τελευταίο θέμα μας για σήμερα είναι η τέχνη! Β.-Ο Φειδίας πριν λίγες μέρες δημιούργησε το Ερέχθειο! Ντ.-Ευχόμαστε να σας κάναμε να ενδιαφερθείτε για την πόλη σας! Ει.-Και να πληροφορηθήκατε! Ζ.-Σας ευχόμαστε ένα άπαιχτο βράδυ!!!! Όλοι-Καλησπέρα Αθήνα ! Όλα κάπου εδώ τελείωσαν!


Κατέβασμα ppt "ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΜΥΑΛΑ Δημοσιογράφοι!!!."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google