Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η εταιρία μας είναι μια επιχείρηση προσανατολισμένη στη δημιουργία, τον σχεδιασμό και την παραγωγή της εκτύπωσης διαφημιστικής κορδέλας περιτυλίγματος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η εταιρία μας είναι μια επιχείρηση προσανατολισμένη στη δημιουργία, τον σχεδιασμό και την παραγωγή της εκτύπωσης διαφημιστικής κορδέλας περιτυλίγματος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Η εταιρία μας είναι μια επιχείρηση προσανατολισμένη στη δημιουργία, τον σχεδιασμό και την παραγωγή της εκτύπωσης διαφημιστικής κορδέλας περιτυλίγματος θερμοτυπίας καθώς επίσης και διαφημιστικής αυτοκόλλητης ετικέτας θερμοτυπίας στο χώρο του αμπαλάζ και προώθησης για τους πελάτες μας. Σαν ανεξάρτητη, από τους πελάτες μας, εταιρεία, επιδιώκουμε να παρέχουμε μια αντικειμενική άποψη στην προσπάθεια του πελάτη για την προώθηση των προϊόντων τους μέσω του αμπαλάζ (κορδέλας & ετικέτας)  ή των υπηρεσιών του. Επιπλέον έχουμε τις ικανότητες να χειριστούμε τις γενικές στρατηγικές μάρκετινγκ και επωνυμίας (μάρκα) καθώς και την προώθηση των πωλήσεων για τους πελάτες μας, αν εκείνοι το επιθυμούν. Είμαστε εξειδικευμένοι και έτοιμοι να αφοσιωθούμε στην εκπλήρωση όλων των αναγκών σας.

3

4

5

6

7

8 Διάφορες κορδέλες τυπωμένες σε ρολά

9 Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία τον σχεδιασμό και την παραγωγή της εκτύπωσης διαφημιστικής κορδέλας περιτυλίγματος καθώς επίσης και διαφημιστικής αυτοκόλλητης ετικέτας στο χώρο του αμπαλάζ και προώθησης για τους πελάτες μας. Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή των καλύτερων επαγγελματικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Το σύνολο των ικανοτήτων μας, μας επιτρέπει να διαχειριστούμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται από την αρχή μέχρι και το τέλος για την εφαρμογή μιας στρατηγικής μάρκετινγκ για τους πελάτες μας, για την προώθηση των πωλήσεων. Οι πιο τυπικοί πελάτες μας προέρχονται από όλους τους επιχειρηματικούς τομείς που περιλαμβάνουν τις μικρές επιχειρήσεις, τις εταιρείες, τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και τις κυβερνητικές υπηρεσίες. Διάφορες κορδέλες τυπωμένες

10 Μελάνια

11 Διάφορες κορδέλες τυπωμένες

12 Διάφορες κορδέλες τυπωμένες

13 Κορδέλες σατέν

14 Πολυπροπυλένιο (PP) Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα στη δημιουργία, τον σχεδιασμό και την παραγωγή της εκτύπωσης διαφημιστικής κορδέλας περιτυλίγματος καθώς επίσης και διαφημιστικής αυτοκόλλητης ετικέτας στο χώρο του αμπαλάζ και προώθησης για τους πελάτες μας. Σας προετοιμάζουμε και σας βοηθάμε με τις ιδέες που έχετε για τις διαφημίσεις σας. Εμείς κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για να σας βοηθήσουμε με την διαφημιστική σας καμπάνια.

15 Χαρτί αυτοκόλλητο Λευκό χαρτί αυτοκόλλητο

16 Διάφανο αυτοκόλλητο Ασημί αυτοκόλλητο

17 Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε
Τηλέφωνο:  , Ηλεκτρονικό Διεύθυνση: Design Ribbon & Sticker (DRS) Αρχιμήδους Νίκαια Πειραιάς Address : Design Ribbon & Sticker (DRS) 24 Archimedes str. 18451 Nice Piraeus Greece


Κατέβασμα ppt "Η εταιρία μας είναι μια επιχείρηση προσανατολισμένη στη δημιουργία, τον σχεδιασμό και την παραγωγή της εκτύπωσης διαφημιστικής κορδέλας περιτυλίγματος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google