Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΔΩΡΑ ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΟΥ

2 Σοκολάτες!

3 Η ιστορία της σοκολάτας ξεκινά από το 600 π. Χ
Η ιστορία της σοκολάτας ξεκινά από το 600 π.Χ. περίπου, από ένα τροπικό φυτό, το κακαόδεντρο, που από τους σπόρους του παράγεται η σοκολάτα.

4 ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Σοκολάτες:
Η σοκολάτα είναι ένα προϊών το οποίο λατρεύει πολύς κόσμος. Επίσης υπάρχει σε διάφορες ωραίες και περίεργες γεύσεις όπως: Μπισκότο Φράουλα Καραμέλα Πόπ κόρν φουντούκι Βάφλα Γάλακτος Αμύγδαλο Πορτοκάλι κ.α Επίσης υπάρχουν διάφορες μάρκες σοκολάτας. Οι ποιο γνωστές είναι η lacta, Παυλίδης, σοκολάτα Παυλίδου υγείας και ION(αμυγδάλου).κ.α

5 ΥΓΕΙΑ Η σοκολάτα περιέχει ζάχαρη και είναι το αγαπημένο γλυκό των παιδιών. Θεωρείται ότι κάνει κακό στην υγιεινή μας αλλά επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει πως βοηθάει στην καταπολέμηση του άγχους και για αυτό το λόγο βοηθάει τους μαθητές στις εξετάσεις. Η Σοκολάτα κάνει πολλούς ανθρώπους χαρούμενους από άσχημες καταστάσεις ή γεγονότα .

6 Οι καλύτερες σοκολάτες!
Βέλγιο: Είναι γεγονός πως το Βέλγιο έχει ταυτιστεί έντονα και με τη Σοκολάτα καθώς παράγει τόνους σοκολάτας . Η χώρα διαθέτει 12 εργοστάσια σοκολάτας, 16 μουσεία και περισσότερα από καταστήματα σοκολάτας. Επίσης πολύ απολαυστικές σοκολάτες έχει η Ελβετία. Ελβετία: Η Ελβετία καταναλώνει την περισσότερη σοκολάτα από κάθε άλλη χώρα εξάλλου εκεί βρίσκονται και οι πιο γνωστές σοκολατοβιομηχανίες.

7 Τριαντάφυλλα!

8 Τριαντάφυλλα Τα τριαντάφυλλα, είναι ένα από τα ωραιότερα αρώματα που χρησιμοποιούν συνήθως οι γυναίκες στην εποχή μας. Επίσης είναι ένα φυτό με αγκάθια και πολλές φορές μπορεί να γίνει επικίνδυνο. Εκτός από την ομορφιά και τα ευωδιαστά άνθη, παρέχει και αιθέριο αρωματικό λάδι εξαιρετικής ποιότητας, που παίρνουμε από τα ροδοπέταλα .

9 Τριανταφυλλένια χρώματα!
Το πιο κοινό χρώμα στις τριανταφυλλιές είναι το ροζ, συμπεριλαμβανομένων και των άγριων τριαντάφυλλων. Τα βασικά χρώματα είναι το ροζ, κόκκινο, μπλέ, κίτρινο και άσπρο, και άλλα πολλά. Επίσης τα φύλλα της ξεραίνονται αν πέσουν στο έδαφος. Κάποια είναι και πολύχρωμα.

10 Το λουλούδι έχει ευεργετική δράση στον ανθρώπινο οργανισμό
Το λουλούδι έχει ευεργετική δράση στον ανθρώπινο οργανισμό. Τα φύλλα και τα ροδοπέταλα του μπορούν να μειώσουν τον πυρετό και να ενισχύσουν την άμυνα του οργανισμού. Το ροδέλαιο ηρεμεί το σώμα.. Το λουλούδι συνηθίσετε να προσφέρετε στου αγίου βαλεντίνου και στα ερωτευμένα ζευγάρια!!!


Κατέβασμα ppt "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google