Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

CHOCO DREAMS. “Τα προϊόντα που παράγονται και πωλούνται στην επιχείρησή μας/ Το οργανόγραμμα της επιχείρησης/ Η ανταγωνιστική μας αγορά”

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "CHOCO DREAMS. “Τα προϊόντα που παράγονται και πωλούνται στην επιχείρησή μας/ Το οργανόγραμμα της επιχείρησης/ Η ανταγωνιστική μας αγορά”"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 CHOCO DREAMS

2 “Τα προϊόντα που παράγονται και πωλούνται στην επιχείρησή μας/ Το οργανόγραμμα της επιχείρησης/ Η ανταγωνιστική μας αγορά”

3  Σοκολάτες σε διάφορα μεγέθη  Σοκολατάκια  Κέικ – Σοκολατόπιτες  Ροφήματα σοκολάτας  Κορμός σοκολάτας – προφιτερόλ

4  Με γέμιση φρούτων  Φράουλα  Μπανάνα  Κεράσι  Πορτοκάλι

5  Με ξηρούς καρπούς  Αμύγδαλα  Καρύδια  Φουντούκια

6  Με μπισκότο  Με Καραμέλα  Με Πραλίνα  Με λικέρ

7  Γάλακτος  Μαύρη  Λευκή

8  Γάλακτος  Μαύρη (Πικρή)  Με διάφορες γεύσεις(Φουντούκι,Φράουλα,Πορτοκάλι)

9  Οργανόγραμμα είναι το διάγραμμα κατανομής των εργαζομένων σε επιμέρους διευθύνσεις και τμήματα. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ «CHOCO DREAMS» ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ

10  Η επιχείρηση θα έχει ως έδρα την περιοχή του Ταύρου (Αθήνα) πλησίον ηλεκτρικού σταθμού.  Πλεονεκτήματα περιοχής: 1. Πυκνοκατοικημένη περιοχή 2. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας 3. Εύκολα παρατηρήσιμο από πολύ κόσμο (κοντά στον ηλεκτρικό).

11  Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησης: 1. Η εξειδίκευσή της σε προϊόντα σοκολάτας» 2. Η βιτρίνα της επιχείρησης (διακόσμηση, μοντέρνο design,καθαριότητα) 3. Τα ροφήματα σοκολάτας με το λογότυπο της επιχείρησης.

12  ΜΑΪΚΟ ΚΕΙΣΥ  ΜΠΕΚΙΟ ΜΑΡΙΑ  ΜΠΙΜΠΟ ΛΟΡΕΤΑ  ΜΠΡΑΧΟΥΣΑΪ ΑΝΤΖΕΛΑ

13  ΛΕΜΟΝΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ  ΜΟΛΝΤΟΒΑΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ  ΜΠΛΟΣΜΙ ΑΝΝΑ  ΠΑΝΤΕΛΑΚΕ ΙΩΑΝΝΑ


Κατέβασμα ppt "CHOCO DREAMS. “Τα προϊόντα που παράγονται και πωλούνται στην επιχείρησή μας/ Το οργανόγραμμα της επιχείρησης/ Η ανταγωνιστική μας αγορά”"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google