Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΚΟΥΤΟΣ ΜΑΡΒΙΝΑ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΚΟΥΤΟΣ ΜΑΡΒΙΝΑ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΚΟΥΤΟΣ ΜΑΡΒΙΝΑ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ
ΙΤΑΛΙΑ ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΚΟΥΤΟΣ ΜΑΡΒΙΝΑ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ

2 ΤΙΤΣΙΑΝΟ ΒΕΤΣΕΛΙΟ Γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1527.Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους Ιταλούς ζωγράφους της Αναγέννησης. Ζωγράφιζε προσωπογραφίες, θρησκευτικά έργα, ιστορικές και μυθολογικές σκηνές. Ο ίδιος έφτιαξε δικό του εργαστήριο και δίδαξε πολλούς σημαντικούς ζωγράφους της εποχής.

3 ΑΝΝΑ ΜΑΝΙΑΝΗ Η Άννα γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου το Ήταν Ιταλίδα ηθοποιός του σινεμά και του θεάτρου. Ήταν μία από τις σημαντικότερες ηθοποιούς του 20ου αιώνα. Πέθανε στις 26 Σεπτεμβρίου το 1973.

4 ΤΖΙΟΒΑΝΙ ΦΑΛΚΟΝΕ Ο Τζιοβάνι Φαλκόνε γεννήθηκε στις 18 Μαΐου το Ήταν Ιταλός δικαστής και ασχολούταν με το θέμα της μαφίας. Επίσης είχε χρυσό μετάλλιο για πολιτική ανδρεία. Πέθανε στις 23 Μαΐου το 1992

5 ΡΟΜΠΕΡΤΟ ΜΠΕΝΝΙΝΙ Ο Ρομπέρτο γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του Είναι Ιταλός ηθοποιός , κωμικός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος. Έχει πάρει Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου στο έργο «Η ΖΩΗ ΕΊΝΑΙ ΟΡΑΙΑ».

6 ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΠΑΒΑΡΟΤΙ Ο Λουτσιάνο Παβαρότι γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου το Ήταν ένας από τους καλύτερους τενόρους της εποχής του. Έχει τραγουδήσει σχεδόν σε όλες τις όπερες του κόσμου. Πέθανε στις 6 Σεπτεμβρίου του 2007.


Κατέβασμα ppt "ΝΙΚΟΣ ΛΟΥΚΟΥΤΟΣ ΜΑΡΒΙΝΑ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google