Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ισλαμοφοβία, κυριολεκτικά σημαίνει ο φόβος για το Ισλάμ, τους Μουσουλμάνους και τα θέματα που αφορούν στο Ισλάμ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ισλαμοφοβία, κυριολεκτικά σημαίνει ο φόβος για το Ισλάμ, τους Μουσουλμάνους και τα θέματα που αφορούν στο Ισλάμ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ισλαμοφοβία, κυριολεκτικά σημαίνει ο φόβος για το Ισλάμ, τους Μουσουλμάνους και τα θέματα που αφορούν στο Ισλάμ.

3 Είναι στην πραγματικότητα μια αρχαία αντίληψη μια επιφύλαξη που έχει γίνει πρόσφατα ένα επίκαιρο θέμα, λόγω των καταστροφικών συνεπειών που έχει στη ζωή των μουσουλμάνων, ειδικά εκείνων των μουσουλμάνων που ζουν σε μειονοτικές κοινότητες.

4 Η παρούσα κατάσταση τρέφεται με ισχυρή και βαθιά ριζωμένη επιφύλαξη στις περισσότερες ευρωπαϊκές κοινωνίες σχετικά με το Ισλάμ.

5 Ορισμένες από τις συνηθέστερες μορφές είναι η έλλειψη επίσημης αναγνώρισης ως θρησκείας, η τη μη χορήγηση άδειας για την κατασκευή τεμενών ή την μη παροχή των διευκολύνσεων ή στήριξης σε μουσουλμανικές θρησκευτικές ομάδες και κοινότητες.

6 Άγνοια για το Ισλάμ είναι ο κύριος λόγος για την ισλαμοφοβία. Το Ισλάμ συχνά συνδέεται μόνο με την τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό.

7 Στην πραγματικότητα, το Ισλάμ είναι μια θρησκεία που κηρύττει την ανεκτικότητα, την αλληλεγγύη και την αγάπη για τον άλλον, όπως κάνουν και πολλές άλλες θρησκείες.

8 Σας Ευχαριστώ πολύ

9 Πηγές  http://edu09.pbworks.com/w/page/22378249/% CE%99%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE %BF%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%AF%CE%B1 http://edu09.pbworks.com/w/page/22378249/% CE%99%CF%83%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE %BF%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%AF%CE%B1


Κατέβασμα ppt "Ισλαμοφοβία, κυριολεκτικά σημαίνει ο φόβος για το Ισλάμ, τους Μουσουλμάνους και τα θέματα που αφορούν στο Ισλάμ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google