Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Είναι ένα σχετικά νέο άθλημα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Είναι ένα σχετικά νέο άθλημα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Είναι ένα σχετικά νέο άθλημα.
Είναι ένα σχετικά νέο άθλημα. Είναι μέσω μετακινήσεις στης ήμερες μας. Αλλά είναι και παραολιμπιακό άθλημα.

2 ΤΙΤΛΟΙ Ποιοι συμμετέχουν Εξοπλισμός Κανονισμοί ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Έλληνες Αθλητές- 1 Έλληνες Αθλητές -2 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Ονόματα

3 [1] Ποιοι συμμετέχουν αρχές της δεκαετίας του ’80 αθλητές με μειωμένη όραση ή τυφλοί Διεθνείς Αγώνες για άτομα με αναπηρία αθλητές με εγκεφαλική παράλυση με ακρωτηριασμό.

4 Εξοπλισμός [2] Oι ποδηλάτες υποχρεούνται να φορούν κράνος.
Αθλητές των κατηγοριών Tandem ανδρών, LC1 και του ομίλου πρέπει να οι φορούν κόκκινο κράνος. Οι αθλητές των κατηγοριών Tandem μεικτή, LC3, και του ομίλου 3 πρέπει να φορούν μπλε κράνος. Οι αθλητές των κατηγοριών LC4 και του ομίλου 1 πρέπει να φορούν πράσινο κράνος. Οι αθλητές των κατηγοριών Tandem γυναικών, LC2, και του ομίλου 4 πρέπει να φορούν άσπρο κράνος.

5 Κανονισμοί [3] Η Ποδηλασία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες περιλαμβάνει δύο αγωνίσματα: τη Ποδηλασία Δρόμου και τη Ποδηλασία Πίστας. Οι αγώνες Ποδηλασίας Δρόμου διεξάγονται σε δημόσιους δρόμους, ενώ οι αγώνες Ποδηλασίας Πίστας διεξάγονται σε ποδηλατοδρόμιο. Σε ορισμένες περιπτώσεις επιτρέπονται μετατροπές στα ποδήλατα για αθλητές με συγκεκριμένους περιορισμούς. Εκτός από ποδηλάτες με μειωμένη όραση ή τυφλούς, παίρνουν μέρος και ποδηλάτες με εγκεφαλική παράλυση. Με κάκωση του νωτιαίου μυελού, με ακρωτηριασμό ή άλλη κινητική αναπηρία.

6 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ [4] Μειωμένη όραση και τυφλοί αθλητές Κινητική αναπηρία
Εγκεφαλική παράλυση Χειροκίνητη ποδηλασία

7 Έλληνες Αθλητές [5] Καζαντζάκης, η καλύτερη διάκριση ήταν 6η θέση στον αγώνα δρόμου που κατέκτησε ο Κοτζιάς. Στους Αγώνες του Πεκίνου αγωνίστηκαν ο Σταμάτης Κοτζιάς και ο Γιάννης. Στους Αγώνες του Λονδίνου  οι καλύτερες διακρίσεις ήταν της  Αδαμαντίας Χαλκιαδάκη και  της Αργυρός Μηλάκη που κατέκτησαν της 6η θέση στον Αγώνα Δρόμου κατηγορίας Β και του  Χρήστου Στεφανάκη και του  Κωνσταντίνου.

8 Έλληνες Αθλητές [5][2] Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας συμμετείχαν οι πρώτοι Έλληνες αθλητές στην Ποδηλασία. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν ο Ανέστης Λουκάς, ο Παναγιώτης Πατεράκης και ο Χρήστος Καλημέρης μαζί με τον Οδηγό Αθλητή Συμεών Τριομμάτη υπό τις οδηγίες του Προπονητή Κώστα Γκρέκα.

9 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
[1,2,3,4,5] [ΕΙΚΟΝΕΣ] [ΧΑΡΤΕΣ]

10 ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΩΣΤΗΣ


Κατέβασμα ppt "ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Είναι ένα σχετικά νέο άθλημα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google