Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ολυμπιακός.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ολυμπιακός."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ολυμπιακός

2 Η ιστορία του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός, με πλήρες όνομα Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς ή συντετμημένα ΟΣΦΠ, είναι ένα ελληνικό ποδοσφαιρικό σωματείο. Ιδρύθηκε το 1925 στον Πειραιά, και αποτέλεσε το πρώτο τμήμα του ευρύτερου αθλητικού συλλόγου Ολυμπιακός ΣΦΠ. Οι οπαδοί του έχουν αδελφοποιηθεί με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα 

3 Ιστορία του Ολυμπιακού
Ιστορία του Ολυμπιακού Ο βιομήχανος και μετέπειτα Δήμαρχος Πειραιά Μιχάλης Μανούσκος πρόσθεσε στο επίθετο Ολυμπιακός τις λέξεις Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς κι έτσι ο πλήρης τίτλος του Πειραϊκού συλλόγου ήταν και παραμένει Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς (ΟΣΦΠ)

4 Πειραιάς Ως έμβλημα του νέου συλλόγου επελέγη η κεφαλή ενός δαφνοστεφανωμένου εφήβου και χρώματα το κόκκινο και το άσπρο, κατόπιν προτάσεως του Γιάννη Ανδριανόπουλου, θαυμαστή της ερυθρόλευκης Άρσεναλ, από την εποχή που σπούδαζε νομικά στο Λονδίνο.

5 Ιστορία του ολυμπιακού
Το πρώτο Δ.Σ. του Ολυμπιακού αποτέλεσαν οι: Μιχάλης Μανούσκος (πρόεδρος), Νότης Καμπέρος (αντιπρόεδρος), Τριαντάφυλλος Κρέμος (αντιπρόεδρος), Σταύρος Μαραγκουδάκης (γεν. γραμματέας), Θανάσης Κόκκινος (ταμίας), Παναγιώτης Λαγουρατζής (έφορος), Κώστας Κυρίμης, Νίκος Ζαχαρίας, Γιάννης Λουλουδάκης και Ε. Κασιμάτης.

6 Το Σήμα του Ολυμπιακού

7 Μήτρογλου Ο Κώστας Μήτρογλου (ημερ. γεν.: 12 Μαρτίου 1988, τόπος: Κρηνίδες Καβάλας) είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος και ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού Πειραιώς. Υπήρξε βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων του 2007 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 19 ετών, όπου έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης, κερδίζοντας την δεύτερη θέση. Ο ίδιος αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Ήταν διεθνής και με την Εθνική Ελπίδων. Έχει κατακτήσει τρία (3) πρωταθλήματα Ελλάδας το 2008, το 2009 και το 2011, δύο (2) Κύπελλα Ελλάδας το 2008 και το2009, και ένα (1) Σούπερ Καπ το 2007, όλα με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει φθάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το2012 (φιναλίστ) και με τον Ατρόμητο.

8 Παίκτες ολυμπιακού

9 ολυμπιακός ολυμπιακός

10 Ολυμπιακός μπάσκετ

11 Φετφατζίδης Ο Φετφατζίδης έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τον Ολυμπιακό στη νίκη εκτός έδρας με τον Ατρόμητο στις 31 Οκτωβρίου του 2009. Η πρώτη του εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ έγινε στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης στο πλαίσιο των ομίλων της διοργάνωσης, όταν μπήκε ως αλλαγή στην θέση του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση του στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ στον αγώνα με τη Μπάσα στην Αλβανία. Στο δεύτερο αγώνα, στο Γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, σκόραρε το πρώτο «ευρωπαϊκό» του γκολ. Στις αρχές του Σεπτεμβρίου του 2010, αφού ο Ολυμπιακός είχε αντιληφθεί τις ικανότητες του 19χρονου παίκτη, ενίσχυσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2015, αύξησε το μισθό του και έβαλε € ρήτρα στο συμβόλαιό του. Στις 23 Νοεμβρίου 2011 σκόραρε το πρώτο του και καθοριστικό για την έκβαση της αναμέτρησης γκολ στου ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ  οδηγώντας τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Μαρσέιγ στο Στάδιο Βελονωτό με σκορ 0-1.

12 Ολυμπιακός πρωταθλητής Ελλάδος

13 ολυμπιακός

14 Ολυμπιακός vs. παναθηναϊκός

15 Τοροσίδης στην Ρόμα Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Roma είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ιταλία. Μάλιστα, γίνεται λόγος για δεδομένη συμφωνία των «τζιαλορόσι» με τον διεθνή άσο και τονίζεται πως επίκεινται καθοριστικές επαφές ανάμεσα στις δύο διοικήσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

16 Gate 7

17 ολυμπιακός

18 ΟΣΦΠ

19 Γήπεδο Καραϊσκάκη

20 Μερικές εικόνες

21 Μερικές εικόνες για Τζιμπούρ
Μερικές εικόνες για Τζιμπούρ

22 Μια παρουσίαση από τον Βασίλη και τον Φώτη
Δ2


Κατέβασμα ppt "Ολυμπιακός."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google