Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Το Λίβερπουλ (Αγγλ. Liverpool) είναι πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου και μεγάλο εμπορικό λιμάνι. Βρίσκεται στη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Το Λίβερπουλ (Αγγλ. Liverpool) είναι πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου και μεγάλο εμπορικό λιμάνι. Βρίσκεται στη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ

2 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Το Λίβερπουλ (Αγγλ. Liverpool) είναι πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου και μεγάλο εμπορικό λιμάνι. Βρίσκεται στη βορειοδυτική Αγγλία. Ο πληθυσμός του Λίβερπουλ είναι 441.477 κάτοικοι (2001) αλλά μαζί με τις αστικές περιοχές φθάνει τους 816.000 κατοίκους. Στο Λίβερπουλ έχει έδρα η πολύ γνωστή ομώνυμη ποδοσφαιρική ομάδα με πολλούς φιλάθλους και στην Ελλάδα, καθώς και η επιτυχημένη στην Πρέμιερ Λιγκ, Έβερτον.Αγγλ. Ηνωμένου ΒασιλείουΑγγλίαομώνυμη ποδοσφαιρική ομάδαΕλλάδα Πρέμιερ ΛιγκΈβερτον

3 Οι BEATLES OI BEATLES δημιουργήθηκαν το 1960 σε ένα μικρό κλάμπ του λίβερπουλ το cavern club και αποτελούνταν από τους Τζων Λένον, Πωλ Μακάρτνεϋ, Τζωρτζ Χάρισον και τον Ρίνγκο Σταρ.Οι BEATLES έχουν κυκλοφορίσει 12 δίσκους.Το συγκρότημα διαλύθηκε το 1970.

4 LIVERPOOL FC Η LIVERPOOL δημιουργήθηκε το 1892 και είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Αγγλία έχοντας κατακτήσει 18 πρωταθλήματα,7 κύππελα Αγγλίας,8 λιγκ κάπ Αγγλίας,5 Champions League,3 κύππελα UEFA και 3 σούπερ κάπ ευρώπης.Η ομάδα αγώνιζεται στο ANFIELD χωρητικότητας 45.276 θεατών.

5 EVERTON FC Η EVERTON δημιουργήθηκε το 1878 και ήταν από τις ομάδες που ίδρυσαν το επαγγελματικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Αγγλίας το 1888.Η EVERTON έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήματα,5 κύπελλα Αγγλίας,9 σούπερ κάπ Αγγλίας και 1 κύπελλο κυπελλούχων.Η EVERTON αγωνίζεται στο GOODISON PARK χωριτηκότητας 40.157 θεατών.


Κατέβασμα ppt "ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Το Λίβερπουλ (Αγγλ. Liverpool) είναι πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου και μεγάλο εμπορικό λιμάνι. Βρίσκεται στη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google