Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A.. BARCELONA F.C. ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1897.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A.. BARCELONA F.C. ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1897."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A.

2 BARCELONA F.C. ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1897.

3 ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΗΣ BARCELONA F.C. 1 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 3 ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ 4 ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ 3 ΚΥΠΕΛΛΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ 3 ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ 20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ 25 ΚΥΠΕΛΛΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

4 ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ BARCELONA EXEI ΩΣ ΕΔΡΑ ΤΟ “CAMP NOU’’ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 98.772 ΘΕΑΤΩΝ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.

5 ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ BARCELONA OΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΙΧΤΕΣ. Ο ΜΕΣΣΙ ΚΑΙ Ο ΒΙΓΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ.

6 ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ 5-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!! ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ 5-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!! ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ 5-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!!


Κατέβασμα ppt "Ο ΗΡΩΑΣ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ A.. BARCELONA F.C. ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 1897."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google