Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ: ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ Π Α Ν Α Ι Τ ΩΛ Ι Κ Ο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ: ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ Π Α Ν Α Ι Τ ΩΛ Ι Κ Ο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ: ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ Π Α Ν Α Ι Τ ΩΛ Ι Κ Ο

2

3  Οι καλύτεροι πρεσβευτές της ειρήνης στα γήπεδα:  Οι ίδιοι οι αθλητές

4  Το βραβείο fair play στον Παναιτωλικό για τη χρονιά 2011-2012!

5  Συστράτευση της ΠΑΕ Παναιτωλικός στην προσπάθεια πρόληψης των φαινομένων βίας στα γήπεδα  Επισκέψεις στα σχολεία τα τελευταία χρόνια για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση

6 ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ: Κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της Γ' Εθνικής, όμως η αξία του δεν περιορίζεται στο αγωνιστικό μέρος. Ο Γιάννης Χλωρός διαθέτει ήθος, γεγονός που πιστοποίησε στο σημερινό ματς της Νέας Ιωνίας με τον Ηλυσιακό. Στο 63', ενώ το αποτέλεσμα ήταν εύθραυστο, ο πολύπειρος επιθετικός βρέθηκε προ κενής εστίας, όμως επέλεξε να πετάξει επίτηδες την μπάλα άουτ, τηρώντας το φερ πλέι για τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Μιχάλη Σηφάκη, που βρισκόταν τραυματίας στο έδαφος. Ασφαλώς, ο Χλωρός καταχειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο, ενώ στην επαναφορά οι 'κιτρινόμαυροι' έδωσαν την μπάλα στους ποδοσφαιριστές της Νέας Ιωνίας.

7  Μετά το τέλος του ματς Νίκη Βόλου - Δόξα Δράμας δύο παίκτες - παικταράδες για εμάς,έδειξαν στους φιλάθλους,ότι στο ποδόσφαιρο αντίπαλοι είναι μόνο για 90' και μετά,αρχίζουν οι αγκαλιές και τα φιλιά...

8

9  Λίγη ώρα πριν την έναρξη των ημιτελικών και συγκεκριμένα αυτόν του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι «αιώνιοι» απέδειξαν ότι έξω από το παρκέ δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα.

10

11

12 Είναι και οι δύο εκ των Αρχηγών σε ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ. Οι δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο του Πρωταθλητή Κύπρου. Συνδέονται με αδελφική φιλία από τα 12 τους χρόνια. Είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θα διεκδικήσουν το καλύτερο, ο κάθε ένας για την δική του ομάδα. Ο ανταγωνισμός αυτών και όλων των ποδοσφαιριστών που θα αγωνιστούν αύριο, θα κρατήσει μόνο 90 λεπτά. Η φιλία τους θα κρατήσει για μια ζωή. Γιατί το ποδόσφαιρο ενώνει. Το μήνυμα αυτό αποτελεί κοινή ανάρτηση στις επίσημες ιστοσελίδες ΑΕΛ (www.aelfc.com.cy) και ΑΠΟΕΛ (www.apoelfc.com.cy)

13

14

15 Ένα παιχνίδι είναι- όχι πόλεμος. Βάλε το δικό σου ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΒΙΑ

16

17


Κατέβασμα ppt "ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ: ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ Π Α Ν Α Ι Τ ΩΛ Ι Κ Ο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google