Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος

2  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες, οι οποίες χωρίζονται σε 4 ομίλους από 6 ομάδες. Περνάνε οι 4 πρώτοι από κάθε όμιλο και χωρίζονται ξανά σε 4 ομίλους των 4 ομάδων. Περνάνε οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο και παίζουν αγώνες νοκ άουτ. Οι ομάδες που θα κάνουν 3 νίκες, περνάνε στο “final four”.  NBA: Όλες οι ομάδες παίζουν μεταξύ τους 4 παιχνίδια. Οι 8 καλύτερες ομάδες, στη Δύση και στην Ανατολή, περνάνε στα “play off”.

3  Champions League: Αρχικά, χωρίζονται σε 8 ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Οι δύο πρώτοι περνάνε στους 16 και ο τρίτος παίζει στο “Europa League”. Οι ομάδες περνάνε στους 16 και παίζουν δύο νοκ άουτ αγώνες. Οι νικητές περνάνε στους 8 και αντίστοιχα στους 4 και έπειτα στον τελικό.  Europa League: Αγωνίζονται 48 ομάδες, οι οποίες χωρίζονται σε 12 ομίλους των 4 ομάδων. Οι δυο πρώτες περνάνε στους 24 και μαζί με τις 8 ομάδες από το Champions League χωρίζονται σε ισχυρές και αδύναμες ομάδες, οι οποίες παίζουν μεταξύ τους. Οι 16 ομάδες που θα περάσουν, παίζουν αγώνες νοκ άουτ και αντίστοιχα στους 8. Έπειτα, παίζουν νοκ άουτ αγώνες και περνάνε στα ημιτελικά και μετά στον τελικό.  Super League: Αποτελείται από 16 ομάδες, οι οποίες παίζουν μεταξύ τους και εκτός και εντός έδρας. Η ομάδα που θα βγει πρώτη κατακτάει το πρωτάθλημα ενώ οι θέσεις 2-5 παίζουν “play off”. Οι ομάδες που θα κατακτήσουν τις 3 τελευταίες θέσεις, πέφτουν κατηγορία.

4  Α1: Συμμετέχουν 11 ομάδες. Παίζουν μεταξύ τους όλες οι ομάδες και εντός και εκτός έδρας. Από τις πρώτες 4 ομάδες, παίζουν οι 1 η με τη 4 η και ο 2 ος με την 3 η. Οι ομάδες που θα κάνουν 3 νίκες, περνάνε στον τελικό.

5  Τα γήπεδα χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες, οι οποίες είναι: 1. Σκληρά γήπεδα, όπου είναι η πλειοψηφία των γηπέδων. 2. Χωμάτινα γήπεδα. Στην Ευρώπη τα περισσότερα γήπεδα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. 3. Γήπεδα με χόρτο. Τέτοια γήπεδα υπάρχουν, κυρίως, στην Αγγλία.  Στο τέννις αγωνίζονται 2 ή 4 παίκτες.

6  Οι ολυμπιακοί αγώνες γίνονται κάθε 4 χρόνια. Συμμετέχουν οι καλύτεροι αθλητές από όλο τον κόσμο όπου αγωνίζονται σε όλα τα αθλήματα.


Κατέβασμα ppt "Καπάνταης Σοφοκλής Μιχελάκης Γιώργος.  Α1: Αγωνίζονται 13 ομάδες. Παίζουν όλες μεταξύ τους και εντός και εκτός έδρας.  Ευρωλίγκα : Συμμετέχουν 24 ομάδες,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google