Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ Α.Μ. : 5343 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ Α.Μ. : 5343 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ Α.Μ. : 5343 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

2 Έχεις παρατηρήσει ποτέ τα σήματα που υπάρχουν στο δρόμο;;;

3 Γιατί υπάρχουν τα σήματα στους δρόμους;;;  Για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία.  Για να πληροφορούν τους οδηγούς και τους πεζούς.  Για να προειδοποιούν τους οδηγούς και τους πεζούς.

4 Τα οδικά σήματα χωρίζονται σε κατηγορίες ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΑ: όταν βλέπεις αυτά τα χρώματα σημαίνει ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ: όταν βλέπεις αυτά τα χρώματα σημαίνει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ Ή ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ: όταν βλέπεις αυτά τα χρώματα σημαίνει ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ.

5 ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΑΣΗ ΛΕΟΦΩΡΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ΠΕΖΩΝ

6 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 1 ΔΙΑΣΤΑΡΩΥΣΗ Ρ Ο Χ Ο Μ Ο Ο Σ Ν ΙΔ Τ ΜΡ Δ Ο Φ ΟΖΕΠ Ι Ι Η Α ΑΣ Β Η ΑΜ Α Α ΝΡΑ Τ 1)ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ 2)ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΡΟΜΟΙ 3) ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΖΟΙ 4)ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ 5)ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΖΕΒΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 6)ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

7 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 2

8 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 3 ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ

9 ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ 4 Επιτρέπεται να περάσεις από εδώ. Απαγορεύεται να περάσεις από εδώ. Απαγορεύονται τα λεωφορεία. Στάση λεωφορείου. Δεν επιτρέπονται οι πεζοί. Διάβαση πεζών.

10 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ VIDEO


Κατέβασμα ppt "ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ Α.Μ. : 5343 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google