Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Έτσι φτιάχνονται οι άνθρωποι της πίστης…. Στην έρημο, στις φυλακές, στα ναυάγια, στα μαστιγώματα, στον διωγμό… (απ. Παύλος)Στην έρημο, στις φυλακές, στα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Έτσι φτιάχνονται οι άνθρωποι της πίστης…. Στην έρημο, στις φυλακές, στα ναυάγια, στα μαστιγώματα, στον διωγμό… (απ. Παύλος)Στην έρημο, στις φυλακές, στα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Έτσι φτιάχνονται οι άνθρωποι της πίστης…

2 Στην έρημο, στις φυλακές, στα ναυάγια, στα μαστιγώματα, στον διωγμό… (απ. Παύλος)Στην έρημο, στις φυλακές, στα ναυάγια, στα μαστιγώματα, στον διωγμό… (απ. Παύλος) Στο καμίνι της Βαβυλώνας… (Σεδράχ, Μισάχ και Αβεδ-Νεγώ) Στο καμίνι της Βαβυλώνας… (Σεδράχ, Μισάχ και Αβεδ-Νεγώ) Στα λιοντάρια της Βαβυλώνας… (Δανιήλ) Στα λιοντάρια της Βαβυλώνας… (Δανιήλ) Στη σκληρή δοκιμασία του Σατανά… (Ιώβ) Στη σκληρή δοκιμασία του Σατανά… (Ιώβ)

3 Στην εξορία της Πάτμου… (απ. Ιωάννης) Στην εξορία της Πάτμου… (απ. Ιωάννης) Στην απόρριψη για την πίστη του… (Νώε) Στην απόρριψη για την πίστη του… (Νώε) Στην θυσία του γιου του, και “μη εξεύρων που υπάγει”… (Αβραάμ) Στην θυσία του γιου του, και “μη εξεύρων που υπάγει”… (Αβραάμ) Στην άδικη δολοφονία από τον αδελφό του… (Άβελ) Στην άδικη δολοφονία από τον αδελφό του… (Άβελ)

4 Στης τρικυμίας το καράβι και στην κοιλιά της φάλαινας… (Ιωνάς) Στης τρικυμίας το καράβι και στην κοιλιά της φάλαινας… (Ιωνάς) Στον στυγνό λιθοβολισμό… (Στέφανος) Στον στυγνό λιθοβολισμό… (Στέφανος) Στα ακόντια του Σαούλ και στα βουνά του διωγμού… (Δαβίδ) Στα ακόντια του Σαούλ και στα βουνά του διωγμού… (Δαβίδ) Στα βουνά του διωγμού και στο θυσιαστήριο του Βαάλ… (Ηλίας) Στα βουνά του διωγμού και στο θυσιαστήριο του Βαάλ… (Ηλίας)

5 Έτσι φτιάχνονται οι άνθρωποι της πίστης… Όλοι αυτοί προτίμησαν να γράψουν τα ονόματά τους στις πύλες του Ουρανού. Όλοι αυτοί προτίμησαν να γράψουν τα ονόματά τους στις πύλες του Ουρανού. Εσύ πού προτιμάς να γράψεις ιστορία, στη Γη ή στον Ουρανό; Όλοι αυτοί προτίμησαν να γράψουν τα ονόματά τους στις πύλες του Ουρανού. Όλοι αυτοί προτίμησαν να γράψουν τα ονόματά τους στις πύλες του Ουρανού. Εσύ πού προτιμάς να γράψεις ιστορία, στη Γη ή στον Ουρανό;


Κατέβασμα ppt "Έτσι φτιάχνονται οι άνθρωποι της πίστης…. Στην έρημο, στις φυλακές, στα ναυάγια, στα μαστιγώματα, στον διωγμό… (απ. Παύλος)Στην έρημο, στις φυλακές, στα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google