Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1846. Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1946. Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε Πρόεδρος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1846. Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1946. Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε Πρόεδρος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

2 Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1846. Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1946. Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε Πρόεδρος το 1860. Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε Πρόεδρος το 1960.

3 Και οι δύο ασχολήθηκαν κυρίως με τα δικαιώματα του πολίτη. Και των δύο οι γυναίκες έχασαν παιδιά κατά τη διάρκεια που ζούσαν στον Λευκό Οίκο. Και οι δύο Πρόεδροι πυροβολήθηκαν ημέρα Παρασκευή. Και οι δύο πυροβολήθηκαν στο κεφάλι.

4 Η γραμματέας του Lincoln ονομαζόταν Kennedy. Του Kennedy η γραμματέας ονομαζόταν Lincoln. Και οι δύο δολοφονήθηκαν από Νοτίους. Και τους δύο διαδέχθηκαν Νότιοι που ονομάζονταν Johnson.

5 Ο Andrew Johnson, που διαδέχθηκε τον Lincoln, γεννήθηκε το 1808. Ο Lyndon Johnson, που διαδέχθηκε τον Kennedy, γεννήθηκε το 1908.

6 Ο John Wilkes Booth, που δολοφόνησε τον Lincoln, γεννήθηκε το 1839. Ο Lee Harvey Oswald, που δολοφόνησε τον Kennedy, γεννήθηκε το1939.

7 Και οι δύο δολοφονημένοι Πρόεδροι έμειναν γνωστοί με τα τρία ονόματά τους. Και τα δύο ονόματα αποτελούνται από 15 γράμματα.

8 -Ο Άντριου Τζόνσον, ο διάδοχος του Λίνκολ, γεννήθηκε το 1808 -Ο-Ο Λίντον Τζόνσον, ο διάδοχος του Κένεντι, γεννήθηκε το 1908 - Ο Τζον Ουάιλκς Μπουθ (John Wilkes Booth), που σκότωσε τον Λίνκολ, γεννήθηκε το 1839 - Ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ (Lee Harvey Oswald), που σκότωσε τον Κένεντι, γεννήθηκε το 1939

9 Ο Lincoln πυροβολήθηκε σε ένα θέατρο που ονομαζόταν 'Ford.' Ο Kennedy πυροβολήθηκε σ'ένα αμάξι που ονομαζόταν 'Lincoln' της 'Ford.' Lincoln πυροβολήθηκε στο θέατρο και ο δολοφόνος του έτρεξε και κρύφτηκε σε μια αποθήκη. Ο Kennedy πυροβολήθηκε από μια αποθήκη και ο δολοφόνος έτρεξε και κρύφτηκε σε ένα θέατρο. Και οι δύο, Βooth και ο Oswald δολοφονήθηκαν πριν από τη δίκη τους.

10 Ο Lincoln μια εβδομάδα πριν δολοφονηθεί ήταν στο Monroe, στη Maryland Ο Kennedy μια εβδομάδα πριν δολοφονηθεί ήταν.. Στην Marilyn Monroe.

11

12


Κατέβασμα ppt "ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1846. Ο John F. Kennedy εκλέχθηκε στο Κογκρέσο το 1946. Ο Abraham Lincoln εκλέχθηκε Πρόεδρος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google