Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΣΚΗΣΗ:ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ Οδηγίες: Ανοίξτε τον κοινόχρηστο φάκελλο Εγκαταστείστε το πρόγραμμα Δημιουργείστε τα σταυρόλεξα Γράψτε το όνομα της ομάδας και τα ονόματα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΣΚΗΣΗ:ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ Οδηγίες: Ανοίξτε τον κοινόχρηστο φάκελλο Εγκαταστείστε το πρόγραμμα Δημιουργείστε τα σταυρόλεξα Γράψτε το όνομα της ομάδας και τα ονόματα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΣΚΗΣΗ:ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ Οδηγίες: Ανοίξτε τον κοινόχρηστο φάκελλο Εγκαταστείστε το πρόγραμμα Δημιουργείστε τα σταυρόλεξα Γράψτε το όνομα της ομάδας και τα ονόματα της υποομάδας Αποθηκεύστε την εργασία σας Η εργασία θα γίνει ανά δύο άτομα κάθε ομάδας Όνομα ομάδας:....................................................................................... Ονόματα μαθητών υποομάδας: 1........................................................................................................... 2...........................................................................................................

2

3 1 ο ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ 1 η άσκηση:βρείτε την ερμηνεία των λέξεων καιμε βάση τα ανωτέρω δημιουργήστε το δικό σας σταυρόλεξο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα ECLIPSE CROSSWORD (όπως στο παράδειγμα)

4 ΟΡΙΣΜΟΣ 1.ΑΙΘΡΙΑ 2.ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ 3.ΕΝΕΡΓΕΙΑ 4.ΘΕΡΜΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 5.ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ 6.ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ 7.ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ

5 ΟΡΙΣΜΟΣ 8.ΑΕΙΦΟΡΙΑ 9.ΑΝΑΠΤΥΞΗ 10.ΡΥΠΑΝΣΗ 11.ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ 12.ΗΛΙΑΚΗ 13.ΑΙΟΛΙΚΗ 14.ΥΔΑΤΟΠΤΩΣΕΙΣ 15.ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ

6

7

8 2 ο ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ 2 η άσκηση: λύστε το σταυρόλεξο

9

10


Κατέβασμα ppt "ΑΣΚΗΣΗ:ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ Οδηγίες: Ανοίξτε τον κοινόχρηστο φάκελλο Εγκαταστείστε το πρόγραμμα Δημιουργείστε τα σταυρόλεξα Γράψτε το όνομα της ομάδας και τα ονόματα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google