Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν παγκόσμιο σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας. Στη χώρα μας, δυστυχώς, οι θάνατοι από τροχαία είναι σχεδόν διπλάσιοι.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν παγκόσμιο σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας. Στη χώρα μας, δυστυχώς, οι θάνατοι από τροχαία είναι σχεδόν διπλάσιοι."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4

5

6

7 Τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν παγκόσμιο σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας. Στη χώρα μας, δυστυχώς, οι θάνατοι από τροχαία είναι σχεδόν διπλάσιοι απ ’ ότι παγκοσμίως. Έχουμε 2000 θανάτους, 4000 βαριά τραυματισμένους και 30.000 ελαφριά. Το τραγικότερο, όμως είναι ότι το 1/3 αυτών είναι παιδιά.

8

9

10

11 Κύριο μέλημα της ενασχόλησής μας ήταν η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής και η συνειδητοποίηση της σοβαρότητας και της μεγάλης συχνότητας των τροχαίων ατυχημάτων. Οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με θέματα και φορείς που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια. Γνώρισαν και κατασκεύασαν σήματα οδικής κυκλοφορίας και έγιναν κάτοχοι νέων πληροφοριών και δεξιοτήτων.

12

13

14

15

16

17

18

19


Κατέβασμα ppt "Τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν παγκόσμιο σοβαρό πρόβλημα δημόσιας υγείας. Στη χώρα μας, δυστυχώς, οι θάνατοι από τροχαία είναι σχεδόν διπλάσιοι."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google