Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Όλοι μαζί μπορούμε! Το Β΄ Δημοτικό Τραχωνίου στα πλαίσια του υπό έμφαση στόχου της φετινής χρονιάς 2013 – 2014 « Η καλλιέργεια της ενεργού πολιτότητας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Όλοι μαζί μπορούμε! Το Β΄ Δημοτικό Τραχωνίου στα πλαίσια του υπό έμφαση στόχου της φετινής χρονιάς 2013 – 2014 « Η καλλιέργεια της ενεργού πολιτότητας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Όλοι μαζί μπορούμε! Το Β΄ Δημοτικό Τραχωνίου στα πλαίσια του υπό έμφαση στόχου της φετινής χρονιάς 2013 – 2014 « Η καλλιέργεια της ενεργού πολιτότητας με έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη» διοργάνωσε την εκδήλωση «ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας στις 6/12/2013 με κοινή δημοσιογραφική διάσκεψη από τη Διευθύντρια του σχολείου, τον Σύνδεσμο Γονέων και εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, τον Αρχιμανδρίτη Φιλόθεο.

2 Οι μαθητές της Στ΄ τάξης του σχολείου μας συνέταξαν και απάγγειλαν το δικό τους ποίημα με τίτλο « ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» στην έναρξη της εκδήλωσης. Η εκδήλωση είχε καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και αποσκοπούσε στην προσφορά βοήθειας στα άπορα παιδιά του σχολείου μας καθώς και στην ενίσχυση του κοινοτικού παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσο ύ. Παραθέτουμε το ποιήμα που έγραψαν τα παιδιά και έχει τίτλο : « ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ».

3 Αλληλεγγύη Προσφορά και ανθρωπιά είναι ιδανικά μοναδικά Αλληλεγγύη και aγάπη είναι αξίες ακριβές συνεργασία και φιλία αξίες είναι δυνατές Δώσε και εσύ ένα χέρι στην ψυχή να νιώσεις λαμπερό αστέρι Ας προσπαθήσουμε, όλοι ας βοηθήσουμε

4 Δώσε ελπίδα σ΄αυτούς που πονούν πρόσφερε ότι μπορείς σ΄αυτούς που πεινούν Η αγάπη είναι χαρά για όλου του κόσμου τα παιδιά αλληλεγγύη είναι η λύση η δυστυχία να σταματήσει!


Κατέβασμα ppt "Όλοι μαζί μπορούμε! Το Β΄ Δημοτικό Τραχωνίου στα πλαίσια του υπό έμφαση στόχου της φετινής χρονιάς 2013 – 2014 « Η καλλιέργεια της ενεργού πολιτότητας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google