Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

City Driver Assistant. Καθημερινά Προβλήματα Υπερβολική Κίνηση και Συμφόρηση ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής. ‘Αδικία’ των φαναριών, π.χ. όταν δεν υπάρχουν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "City Driver Assistant. Καθημερινά Προβλήματα Υπερβολική Κίνηση και Συμφόρηση ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής. ‘Αδικία’ των φαναριών, π.χ. όταν δεν υπάρχουν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 City Driver Assistant

2 Καθημερινά Προβλήματα Υπερβολική Κίνηση και Συμφόρηση ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής. ‘Αδικία’ των φαναριών, π.χ. όταν δεν υπάρχουν άλλα αμάξια στην άλλη μεριά. Άρα χρειαζόμαστε έναν έξυπνο τρόπο να διαλέγουμε την καθημερινή διαδρομή μας με την μικρότερη καθυστέρηση.

3 CDA (City Driver Assistant) Αυτά τα προβλήματα θέλει να λύσει το CDA Εύρεση βέλτιστης διαδρομής βοηθώντας στην συμφόρηση και στην καλύτερη ροή της κίνησης. Ρύθμιση των φαναριών βάση της κίνησης. Ακόμα ρύθμιση της κίνησης και ενημέρωση των οδηγών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

4 Τι χρειαζόμαστε Access Points σε όλα τα κομβικά σημεία End-Host interfaces στα αμάξια Ένα έξυπνο λογισμικό να κάνει τους απαραίτητους υπολογισμούς και ενέργειες.

5 Προβλήματα Πρόβλημα Ασφάλειας Τι γίνεται αν κάποιος hacker μπει στο δίκτυο και πως μπορούμε να κάνουμε το δίκτυο ασφαλές; Πρόβλημα διαδρομής Πρέπει να μπει στην ρουτίνα του κάθε χρήστη να εισάγει τον προορισμό ώστε να μπορούν να γίνουν οι απαραίτητοι υπολογισμοί. Επίσης πρέπει να υπάρχει συνεχής ενημέρωση της κατάστασης των δρόμων.

6 Δυσκολίες στην υλοποίηση Τοποθεσία των Access Points (Κατάλληλη επιλογή απόστασης) Ταχύτητα ανταπόκρισης του συστήματος ( Εκτιμώμενος χρόνος καθυστέρησης του κάθε Access Point) Αλλαγές στα ήδη υπάρχων αμάξια. Άδεια και χορήγηση από την πόλη

7 Αρχιτεκτονική συστήματος (1) Ο τρόπος επικοινωνίας ανάμεσα στα Access Points και στα end-hosts θα είναι: Wi-Fi 802.11 Η ζεύξη θα είναι point to point. Θα ακολουθηθεί ο link state αλγόριθμος έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη εποπτεία του δικτύου.

8 Αρχιτεκτονική συστήματος (2) Ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των Access Points και του server θα είναι: Ethernet 802.3 Η ζεύξη θα είναι point to point. Θα ακολουθηθεί ο link state αλγόριθμος έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτη εποπτεία του δικτύου.

9 Αρχιτεκτονική Συστήματος ( Διάγραμμα )

10 Ανάλυση Απόδοσης Για την ορθή λειτουργία του συστήματος οι παράκατω παράγοντες απαιτούν ιδιαίτερη μεταχείρηση: Τοποθεσία των Access Points (Κατάλληλη επιλογή απόστασης ανάμεσα στους routers. Ταχύτητα ανταπόκρισης του συστήματος ( Εκτιμώμενος χρόνος καθυστέρησης του κάθε router)

11 THANK YOU FOR YOUR ATTENTION!!!


Κατέβασμα ppt "City Driver Assistant. Καθημερινά Προβλήματα Υπερβολική Κίνηση και Συμφόρηση ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής. ‘Αδικία’ των φαναριών, π.χ. όταν δεν υπάρχουν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google