Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΛΥΚΙΔΗΣ Γιαγιά Ελπινίκη Κόννη Σκουφίτση Σωτήρης Κυνηγός Καλάθι με ραφτικά Λυκίδης ( προσπαθεί να την παρασύρει ) Άρρωστη Γιαγιά Κοκκινοσκουφίτσα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΛΥΚΙΔΗΣ Γιαγιά Ελπινίκη Κόννη Σκουφίτση Σωτήρης Κυνηγός Καλάθι με ραφτικά Λυκίδης ( προσπαθεί να την παρασύρει ) Άρρωστη Γιαγιά Κοκκινοσκουφίτσα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4 ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΛΥΚΙΔΗΣ

5

6 Γιαγιά Ελπινίκη Κόννη Σκουφίτση Σωτήρης Κυνηγός Καλάθι με ραφτικά Λυκίδης ( προσπαθεί να την παρασύρει ) Άρρωστη Γιαγιά Κοκκινοσκουφίτσα ξηλοκόπος Καλάθι με καλούδια Κακός λύκος ( προσπαθεί να την φάει )

7 Δυναμική κοπέλα, ψαγμένη εσωτερικά. Δεν της αρέσει η υπερπροστατευτικότητα της μητέρας της. Τέλος φροντίζει στοργικά την γιαγιά της και νιώθει υπεύθυνη για ό, τι της συμβαίνει.

8 Νέος φοιτητής, με προχωρημένες αντιλήψεις για την κοινωνία. Προσπαθεί να σώσει την Κόννη απ ’ τα νύχια του Λυκίδη, όμως επειδή γίνεται υπερπροστατευτικός, τις περισσότερες φορές, την νευριάζει.

9 ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΛΥΚΙΔΗΣ Είναι ένας ανθρωπόμορφος λύκος που εξαιτίας του και συναδέλφων του χιλιάδες νέοι έχουν οδηγηθεί στον θάνατο. Προσπαθεί να μυήσει και την Κόννη στον κόσμο των ναρκωτικών όμως γλιτώνει από τα νύχια του, γλιτόνοντας και την, παιδική της φιλη, Νάνση την οποία είχε παρασύρει είδη ο Λυκίδης.

10 « Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ »

11 ΝΤΕΛΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 4 Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ

12


Κατέβασμα ppt "ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΛΥΚΙΔΗΣ Γιαγιά Ελπινίκη Κόννη Σκουφίτση Σωτήρης Κυνηγός Καλάθι με ραφτικά Λυκίδης ( προσπαθεί να την παρασύρει ) Άρρωστη Γιαγιά Κοκκινοσκουφίτσα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google