Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΛΟΤΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΔΑΣΟΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΛΟΤΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΔΑΣΟΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΛΟΤΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΔΑΣΟΣ
ΛΟΤΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΔΑΣΟΣ

2 Αλλα τησ βιβλια Λαθοσ κυριε νοϊγκερ Τα τερατα του λοφου
Καναρινι και μεντα

3 ΠΡωταγωνιστεσ ΚΟΝΝΗ ΣΚΟΥΦΙΤΣΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΛΥΚΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΥΝΗΓΟΣ

4 περιληψη σ’ενα δασοσ απο τσιμεντενιουσ κορμουσ,στην αθηνα,μια εφηβη «κοκκινοσκουφιτσα»,η κοννη,συναντα εναν ανθρωπομορφο «λυκο»,τον λυκουργο λυκιδη(εμπορο ναρκωτικων)που προσπαθει να την εξοντωσει με τη μυηση στον κοσμο του λευκου θανατου.η νεαρη ηρωιδα θα ζησει μια επικινδυνη περιπετεια .στηριγμα τησ θα ειναι ο σωτηρησ κυνηγοσ,φοιτητησ.η γνωριμια τουσ θα τησ σημαδεψει τη ζωη. Ο λυκιδησ προσπαθει να την μυησει στon κοσμο των ναρκωτικων λεγοντασ τησ διαφορα ψεματα.την πηγαινει μαλιστα σε ενα σπιτι με χρηστεσ ναρκωτικων.εκει,συναντα την παιδικη τησ φιλη νανση την οποια ειχε χασει απο την παιδικη τησ ηλικια,και καταφαιρνει να την σωσει.ο λυκιδησ ομωσ ειναι αδιστακτοσ και προσπαθει να μπλεξει και την γιαγια τησ κοννησ στα ναρκωτικα.ετσι η κοννη με τον σωτηρη προσπαθουν να τον παγιδευσουν για να τον πιασει η αστυνομια αλλα ο λυκιδησ το σκαει.ενω η κοννη ειναι στο αεροδρομιο,και περιμενει το αεροπλανο για την βοστονη, τα τσιρακια του λυκιδη προσπαθουν να την μπλεξουν ξανα σε προβληματα χωρισ αποτελεσμα.τελοσ ο λυκιδησ στην προσπαθεια του να ξεφυγει απο την αστυνομια βρισκει τραγικο θανατο!!!

5 Ομοιοτητεσ με το παραμυθι τησ κοκκινοσκουφιτσασ
Γιαγιά Ελπινίκη Κόννη Σκουφίτση Σωτήρης Κυνηγός Καλάθι με ραφτικά Λυκίδης(προσπαθεί να την παρασύρει) Άρρωστη Γιαγιά Κοκκινοσκουφίτσα ξηλοκόπος Καλάθι με καλούδια Κακός λύκος(προσπαθεί να την φάει)

6 Κοννη σκουφιτση Δυναμική κοπέλα,ψαγμένη εσωτερικά.Δεν της αρέσει η υπερπροστατευτικότητα της μητέρας της.Τέλος φροντίζει στοργικά την γιαγιά της και νιώθει υπεύθυνη για ό,τι της συμβαίνει.

7 Σωτηρησ κυνηγοσ Νέος φοιτητής,με προχωρημένες αντιλήψεις για την κοινωνία.Προσπαθεί να σώσει την Κόννη απ’τα νύχια του Λυκίδη,όμως επειδή γίνεται υπερπροστατευτικός,τις περισσότερες φορές,την νευριάζει.

8 ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΛΥΚΙΔΗΣ Είναι ένας ανθρωπόμορφος λύκος που εξαιτίας του και συναδέλφων του χιλιάδες νέοι έχουν οδηγηθεί στον θάνατο.Προσπαθεί να μυήσει και την Κόννη στον κόσμο των ναρκωτικών όμως γλιτώνει από τα νύχια του,γλιτόνοντας και την, παιδική της φιλη,Νάνση την οποία είχε παρασύρει είδη ο Λυκίδης.

9 «Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ» " Η ΛΟτη ΠέτροβιτΣ-ΑνδρουτσοποΥλου με το ΤσιμεντΕνιο δΑσοΣ τηΣ δείχνει πολΥ ζωντανΑ τι πραγματικΑ προσφΕρουν οι τεχνητοΙ παρΑδεισοι Οπου προσπαθοΥν να παρασΥρουν οι διΑφοροι αδΙστακτοι Εμποροι τ' ανΥποπτα θΥματά τουΣ. Κι ανοΙγει τα μΑτια των παιδΙΩν στον κΙνδυνο που παραμονεΥει... Η γνΩση προφυλΑγει".

10 4ο γυμνασιο αργυρουπολησ αργοναυτεσ
ΜΠΑΡΕ ΕΝΙΑΣ ΝΤΕΛΕΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 4ο γυμνασιο αργυρουπολησ αργοναυτεσ

11 τελοσ


Κατέβασμα ppt "ΛΟΤΗ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ-ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΕΝΙΟ ΔΑΣΟΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google