Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

38 ο Γυμνάσιο Αθηνων ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2010-2011 Επιμέλεια : Αλεξόπουλος Χαράλαμπος Γκάρτζιος Νικόλαος Δάλλας Παναγιώτης. Επιβλέπων καθηγητής : κος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "38 ο Γυμνάσιο Αθηνων ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2010-2011 Επιμέλεια : Αλεξόπουλος Χαράλαμπος Γκάρτζιος Νικόλαος Δάλλας Παναγιώτης. Επιβλέπων καθηγητής : κος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 38 ο Γυμνάσιο Αθηνων ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2010-2011 Επιμέλεια : Αλεξόπουλος Χαράλαμπος Γκάρτζιος Νικόλαος Δάλλας Παναγιώτης. Επιβλέπων καθηγητής : κος Κατσιούρας ‘’master of the universe’’ Δημήτρης

2  Μια φορά και έναν καιρό, στην Παραμυθοχώρα,μια χώρα μακρινή και ονειρεμένη, ζούσε η διάσημη φίλη μας… Χιονάτη!

3  Η Χιονάτη, μαζί με τον όμορφο πρίγκηπά της είχαν αποκτήσει 7 πανέμορφα παιδιά τα οποία μεγάλωναν με τη βοήθεια των 7 ψηλών νάνων-νταντάδων-μοντέλων που φυσικά πληρώνονταν αδρά!!

4  Η καλή μας η Χιονάτη που ήταν πάντοτε μπουζάτη..έκανε πολύ παρέα με τη γειτόνισα της Άριελ τη μικρή γοργόνα(!) και μαζί έκαναν κάθε σαββατόβραδο clubing στην παραλιακή!!

5  Σε μια λοιπόν από αυτές τις νυχτερινές εξορμήσεις της η Χιονάτη και η φίλη της είχαν την τύχη να γνωρίσουν τον αστέρα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Sidney “famous” Govou

6  Ο οποίος κος Govou καθόταν σε ένα τραπέζι όλο ποτήρια και άδεια μπουκάλια μαζί με έναν εύσωμο άνθρωπο της κυβέρνησης ο οποίος με σκοπό να σώσει την κατάσταση για άλλη μια φορά, είπε το περίφημο «Μαζί τα ήπιαμε» το οποίο έμεινε μετ’ έπειτα στην ιστορία του ελληνικού έθνους!!

7

8  Εκεί λοιπόν που τα πίνανε..χτυπάει το κινητό της Χιονάτης..  Μα ποιος να είναι(?)

9

10  Και μόλις είδε το όνομα η Χιονάτη..έμεινε!!!

11 Ήταν ο πρώην της.. Dr Sheperd από το grays anatomy!!!!

12  «Ο Νύκος, το γκομενάκι σου..δεν άντεξε και έφαγε πάλι τη γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας ! Έπαθε γαστρεντερίτιδα!! Έλα γρήγορα!

13

14  Και έσπευσε στο νοσοκομείο!!

15  Εκεί, μόλις έφτασε στη reception… πληροφορήθηκε ότι ήταν πολύ αργά!

16

17  Ένιωσε τη γη να χάνετε κατω από τα πόδια της..

18  Είχαν κάνει τοοοοοόσα όνειρα μαζί..γιά το μέλλον!!τίποτα πιά δεν θα γινόταν πραγματικότητα..

19  ΞΑΦΝΙΚΑ..ένιωσε την επιθυμία να δώσει τέλος στη ζωή της..

20  Και την ώρα που το παίρνει απόφαση μέσα στο κρύο άδειο δωμάτιο..την διέκοψαν ιαχές από τον κάτω όροφο…

21  Έτρεξε στον άλλο όροφο και έμεινε με το στόμα ανοιχτό!...

22  Ήταν ΟΛΟΙ εκεί!  Ο spiderman η lady gaga o neil armstrong o superman o shrek o batman o harry potter η Άριελ ο govou και ο Παγκαλος η paris hilton ο καλλικρατης η PATTY η βανδη ο λάτσης και η μενεγάκη o michael jackson ο κοστέτσος ο αρμανι ο αρβαν (!) ο χριστος και η παναγια.. Ο cisse o babis ο obama η omama o ronaldo o shakespeare o picachou η μαμα μου o brad pitt o περικλης η γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας (ζωντανή) και πάνω απ’ όλα ο νύκος ο πρίγκηπας και οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολοι εσείς!

23  Λοιπόν.. Για να μην σας τα πολυλογώ..  Έγινε ένα ξέφρενο πάρτι που κράτησε για μέρες μέχρι που…

24 …….έγινε διακοπή ρεύματος και πήγαν όλοι σπίτια τους..

25

26  Για το έργο που μόλις παρακολουθήσατε εργάστηκαν με αλφαβητική σειρά..  Αλεξόπουλος Χαράλαμπος( babic ladose)  Γκάρτζιος Νικόλαος (nicklas)  Δάλλας Παναγιώτης (dallitos ;)

27 Πηγές:www.google.gr www.paramithia.gr www.paramithia.net


Κατέβασμα ppt "38 ο Γυμνάσιο Αθηνων ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2010-2011 Επιμέλεια : Αλεξόπουλος Χαράλαμπος Γκάρτζιος Νικόλαος Δάλλας Παναγιώτης. Επιβλέπων καθηγητής : κος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google