Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΗ γριούλα Σας παρουσιάζει. Αφού τελείωσε το πανεπιστήμιο ένας ωραίος νεαρός δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Δεν είχε καθόλου χρήματα ούτε για το ενοίκιο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΗ γριούλα Σας παρουσιάζει. Αφού τελείωσε το πανεπιστήμιο ένας ωραίος νεαρός δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Δεν είχε καθόλου χρήματα ούτε για το ενοίκιο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΗ γριούλα Σας παρουσιάζει

2 Αφού τελείωσε το πανεπιστήμιο ένας ωραίος νεαρός δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Δεν είχε καθόλου χρήματα ούτε για το ενοίκιο.

3 Του ήλθε μια φαεινή ιδέα! Έγραψε έξω από την πόρτα του σπιτιού του με μεγάλα γράμματα: Στο κρεβάτι: 100 € Στον καναπέ: 50 € Στο πάτωμα: 25 €

4 Μια γριούλα περνώντας έξω από την πόρτα του σταμάτησε και διάβασε την αγγελία. Γύρισε γρήγορα στο σπίτι, της μάζεψε όλες τις οικονομίες της και γρήγορα πίσω στο σπίτι του νεαρού.

5 Όταν έφτασε στο σπίτι του έδωσε όλα τα χρήματα στον νεαρό. Βλέποντάς την ο νεαρός αισθάνθηκε αμήχανα στην αρχή, αλλά πάντως μέτρησε τα χρήματα: 100 €! Φίλησε την γριά και την ρώτησε: -Στο κρεβάτι βέβαια…….; IN PAT: 100 € PE CANAPEA: 50 € PE PODEA: 25 €

6 Χαμογελώντας η γριά του είπε: - Μην γίνεσαι αστείος... ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ !!!


Κατέβασμα ppt "ΤΗ γριούλα Σας παρουσιάζει. Αφού τελείωσε το πανεπιστήμιο ένας ωραίος νεαρός δεν μπορούσε να βρει δουλειά. Δεν είχε καθόλου χρήματα ούτε για το ενοίκιο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google