Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κώστα νομίζω η μέρα δεν είναι καλή σήμερα. Κοίταξε τον ουρανό. Έχει γεμίσει σύννεφα. Ο ήλιος κρύφτηκε. Έχεις δίκαιο. Σε λίγη ώρα θα αρχίσει να βρέχει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κώστα νομίζω η μέρα δεν είναι καλή σήμερα. Κοίταξε τον ουρανό. Έχει γεμίσει σύννεφα. Ο ήλιος κρύφτηκε. Έχεις δίκαιο. Σε λίγη ώρα θα αρχίσει να βρέχει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κώστα νομίζω η μέρα δεν είναι καλή σήμερα. Κοίταξε τον ουρανό. Έχει γεμίσει σύννεφα. Ο ήλιος κρύφτηκε. Έχεις δίκαιο. Σε λίγη ώρα θα αρχίσει να βρέχει. Καλύτερα να πάμε σπίτι.

2 Ο καιρός έχει αλλάξει. Άρχισε να κάνει κρύο. Φαίνεται δεν είμασταν τυχεροί σήμερα να παίξουμε ποδόσφαιρο. Πάμε αμέσως σπίτι. Τα σύννεφα άρχισαν να γίνονται μαύρα. Θα αρρωστήσουμε.

3 Ναι πρέπει να ντυνόμαστε πιο ζεστά. Το καλοκαρι πέρασε. Ξέρεις τι εποχή έχουμε τώρα;

4 Τώρα είναι φθινόπωρο. Και σε λίγο καιρό χειμώνας.

5 Ναι! Κάθε εποχή πρέπει να ντυνόμαστε διαφορετικά γιατί ο καιρός δεν είναι ο ίδιος. Φυσικά. Γι’ αυτό και εμείς δεν έπρεπε τώρα να είμαστε ντυμένοι έτσι.

6 Κώσταααα! Άσε τις κουβέντες και τρέξε να πάμε σπίτι. Βρέχει!!!

7

8 Ευχαριστώ Μαρία μου. Ευτυχώς ήρθα σπίτι! Έξω βρέχει και κάνει κρύο. Ίσως με ένα ζεστό γάλα να ζεσταθώ. Να το γάλα που σου ετοίμασα για να ζεσταθείς αδελφάκι μου.

9 Μερικές φορές αναρωτιέμαι πως αντιμετωπίζουν τις αλλαγές του καιρού τα φυτά. Εμείς, ντυνόμαστε με ζεστά ρούχα και μένουμε στο σπίτι. Τα δέντρα; Είσαι μικρός ακόμα, γι’ αυτό δεν ξέρεις. Κοίτα εδώ και θα καταλάβεις.

10 Μαρία; Τα ζώα πως αντιμετωπίζουν το κρύο, αφού δεν μπορούν να φορέσουν ρούχα για να ζεσταθούν; Για δες αυτό και θα μάθεις.

11

12

13

14

15

16

17


Κατέβασμα ppt "Κώστα νομίζω η μέρα δεν είναι καλή σήμερα. Κοίταξε τον ουρανό. Έχει γεμίσει σύννεφα. Ο ήλιος κρύφτηκε. Έχεις δίκαιο. Σε λίγη ώρα θα αρχίσει να βρέχει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google