Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΟ ΓΕΡΟ ΔΟΝΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. Για κοίτα καλά καλά φιλαράκι ….θα νομίζεις ότι αυτή είναι μία...κούκλα όχι, όχι, όχι….δεν είναι κούκλα!!! Είναι μία μεγάλη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΟ ΓΕΡΟ ΔΟΝΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. Για κοίτα καλά καλά φιλαράκι ….θα νομίζεις ότι αυτή είναι μία...κούκλα όχι, όχι, όχι….δεν είναι κούκλα!!! Είναι μία μεγάλη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΟ ΓΕΡΟ ΔΟΝΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

2

3 Για κοίτα καλά καλά φιλαράκι ….θα νομίζεις ότι αυτή είναι μία...κούκλα όχι, όχι, όχι….δεν είναι κούκλα!!! Είναι μία μεγάλη σπηλιά που μέσα ζούνε 32 αδελφάκια !!!

4 Ναι! ναι! καλά κατάλαβες 32 αδελφάκια. Ακολούθα με και θα δεις….. θα σου τα γνωρίσω όλα!!!!! Για ν’ανοίξει η σπηλιά πρέπει ν’ακουστει η μαγική φράση: «Ώρα να πλύνεις τα δόντια»

5 δόντια το μεγάλο όνομα όλης αυτής της οικογένειας κάθε ένα από αυτά έχει και το δικό του μικρό όνομα

6 ΜΙΚΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ Τα 4 άσπρα που είναι μπροστά – μπροστά στο στόμα τα λέμε ΚΟΠΤΗΡΕΣ τα 2 πράσινα τα λεμε ΦΡΟΝΙΜΗΤΕΣ και είναι οι πιο αργοπορημένοι φίλοι της παρέας τα 2 κίτρινα τα λέμε ΚΥΝΟΔΟΝΤΕΣ τα 4 μπλε τα λέμε ΠΡΟΓΟΜΦΙΟΥΣ τα 4 άσπρα πίσω τα λέμε ΓΟΜΦΙΟΥΣ

7 Είδες πως μοιάζουν μεταξύ τους ;…… σαν αδέλφια!!!!! Άσπρα άσπρα και λαμπερά Κοινός μας φίλος το ΓΕΡΟ ΔΟΝΤΙ φοβερός τύπος!!! Πάντα καθαρός!!! Πάντα λαμπερός!!! Χαίρεσαι να μασάς μαζί του!!!

8

9 Από τους φίλους μας 16 μένουν στον πάνω όροφο και 16 στον κάτω

10 Ο καθένας μας έχει και μία δική του τέτοια σπηλιά!!!!! Ο καθένας μας είναι μεγαλοιδιοκτήτης σπηλιάς!! το όνομά της... ΣΤΟΜΑ και μέσα τους μένουν οι σωσίες των φίλων μας… Όλοι μας έχουμε από μια τέτοια παρέα κατά δική του………………..

11 Δείτε τι γίνεται μέσα στη σπηλιά μας όταν τρώμε (ειδικά γλυκούδια)................ χαμός !!!

12 Μεγάλος χαμός! βρωμιέέέέές γι’αυτό είπαμε τη μαγική φράση στη σπηλιά των φίλων μας (τη θυμάστε;) ……………………………………………………………… άνοιξε και τους βγάλαμε έξω (αυτοί βγαίνουν από τη σπηλιά τους, οι δικοί μας δεν βγαίνουν παρά μόνο όταν αρρωστήσουν βαριά – βαριά)

13 Εργαλείο καθαριότητας η ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑ και η ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

14 Και το συνεργείο ξεκίνησε!!! Χμμμ! Που κρυφτήκατε μικροβιάκια; Τώρα θα σας δείξει η οδοντόβουρτσα (που΄χει πάνω και οδοντόπαστα) Εκεί που ενώνονται τα δόντια με τα ούλα ;;;;;

15 κινήσεις ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΑΛΕΣ ΚΥΚΛΙΚΕΣ καθαρίζουν τα πάντα και δεν τραυματίζουν τα ΟΥΛΑ μετά τραβώ την οδοντόβουρτσα προς το ΔΟΝΤΙ

16 Ε! Καλά, είμαστε αστέρια!!!! Άστραψε ο τόπος!!!! Δεν έμεινε μικρόβιο για μικρόβιο στον ορίζοντα!!!!

17 Το υπέροχο συνεργείο μας είχε την ιδέα να φτιάξει ένα παιχνίδι για να βοηθήσει και εσάς να γνωρίσετε καλύτερα τους φίλους μας τα ΔΟΝΤΙΑ

18 ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!

19 ΜEMORY ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ

20


Κατέβασμα ppt "ΤΟ ΓΕΡΟ ΔΟΝΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. Για κοίτα καλά καλά φιλαράκι ….θα νομίζεις ότι αυτή είναι μία...κούκλα όχι, όχι, όχι….δεν είναι κούκλα!!! Είναι μία μεγάλη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google